Poradna duly
Jana Čurdová
Jani … drzima palce, at to nic neni, ze by taky zuby u vas?? My jsme furt bezzubi. ![]()
Jedu pro manzu, zatim ![]()
Jeje … coze fakt jo??? Tak to je machr, to ma teda vazne tema ledvinama asi.
Se na to priste preptej…
A uz fakt musim…
Lucci ja se na to ptala. cumeli na mne tak jako ze to vubec nepochpiily a jen sem vypadala za lenocha, ze ji neechci prebalovat..
no a rveme e arveme..
zase nas az zrjem boli bricho, to vzdykcy mame vetsi spoterbu.
dneska sme meli spenat s bramborem, ze by to bylo onou pricinou.. ![]()
zavislak na diteti jsem taky, ja mam i jako vyzvaneni jeji vykladani
Akorat kolikrat letim,ze je vzhuru a on zvoni mob. ![]()
Jeje , to je fakt sila s tema pocuranyma plinama
Tak jim to priste rekni znova, aby to pochopili, at proste vis, co ti na to reknou ![]()
Uz mam sestavenou ohradku, dnes jsem ji mela na balkone
parada
Mala koukala jak blazen, kde ze se to ocitla
Jaktoze z postylky vidi na nebicko
![]()
Vyfotila jsem vam, jak mala usina
vzdycky lezi na boku celem do mistnosi, spodni nohu normalne polozenou, tu horni zasprajclou o sprusli, spodni ruku vystrcenou ven a tou horni si nadzvedava mantinel, za kterym ma „schovanou“ hlavu-takze cuci na nas a celo ma opreny o sprusli. Akorat pod ni na zem musim davat deku, protoze jak pusti cumel, tak zuchne dolu a vzbudi ji ta rana
![]()
Za chvilku to dam do galerky ![]()
Jani , tfuj tfuj, at je male lepe a at se vyspinkate ![]()
Sticko , tak ja to snad zitra zkusim
pocurat plinu
Nebo to nejdriv necham pocurat Nellinku a kdyz to nezabere, tak… Chtela jsem do vody ve vane pridat trochu sava-jen na bily pliny…co myslite? Pak to samo vyperu
Mam takovou hnusnou chemii na to dat? Prece jenom, je to fakt sracka
Ja takhle „peru“ vsechny bily nevypratelny hadry… ![]()
Tak nas skutecne bolelo brisko, namasirovali jsme, vytlacili dva big booobiky, nasledne dva kabliky a dala jsem ji na bricho pecky a uz je opet rozverna a ma tam samou bábu a tátu.. (cimz mne stve.. co máma sakra!
)
ale uz zive a mne si ocka, tak myslim ze se ubabuje kes panku ![]()
No na ledviny jdeme v polovine srpna tak to zkusime rict znovu, treba u toho bude nekdo jinej.
Matess: poloha zni zajimave,t ak to pujdu zjuknout.. ![]()
Sem tu.
Jeje … to me fakt dostava, ze uz mluvi. Ten nas jediny inteligentni rika
JE!
Smala sem se, ze o sobe nakonec bude rikat misto Jenicek, jen Jeje…
A ja si ho budu plest s tebou. ![]()
Juknu na Nellinku a jdu chrundet. ![]()
Ahoja
, žvanilky užvaněné ![]()
Tak nám Luky dnes spinkal za celý,celičký den pouhých 45 minut
Teď už chrňouskuje..anštěstí,jsem z něj utahaná jak kotě.. Je poslední dva dny protivný jak vřídek na zadničce… ![]()
Sára kouká na Funese…úplně ho zbožňuje ![]()
Já se musím jít namazat,jsem suchá jak pepř,fujtajbl.. ![]()
Mě se chce normálka spát
Mě
Ve 21 hodin,nevuřeitelné…tak jsem zvědavá,kdy se dostanu do lůžka..
Jeje ,
určo jim to o plenkách řekni
A důrazně ![]()
Jo a metřík mi dělala taková jedna MOC šikovná kočena,tu neznáš ![]()
Jani ,
tak snad to nic nebude,držím palečky,čípek by měl pomoct ![]()
Tak jsem doma z vyletu, popijim vinko a cpu se bramburkama ![]()
Jeje kdyz ma zvyseny vydej tak musi mit i vetsi prijem, z neceho se ta voda brat musi ne?
Nam uz neustaly prebalovani prestalo, hura ![]()
Jani aspon, ze je mala zatim v pohode a nebreci
Tak my spinkame, tak jsem sla nadlabnout a nasledne rychle sundat pradlo, bo se tu neco zene. Vitr jako prase a zamracino.. rekla bych ze skutecne ztira bude prset jak slibuji.
Jeje ,
copak jsi papkala
???
A zítra má pršet???Ani nevím…Jak má být příští týden,nevíte někdo ![]()
Růži,
brambůrky,mňam…vínečko,mňam
Taky tu mám jedny brambůrky,já miluju takové ty hospodské…v průhledném obalu…nevím,jestli víte,jaké myslím…
Ruzi: ja si to take rikam, ze to je tim, ze toho sni hodne, ale ona kazdy den sni stejne, tak nechapu, ze nektere dny jsme tak na 10 plenach a nekdy je to extrem ze jich spotrebujeme 20.. nekdy vazne za ten vecir treba pet naraz…
Lucci: Ja myslim ze si nas splest nemuzes ![]()
A ukecana je fest
Kamaradka co s nama chodi kocarkovat z ni take nemuze, kazdy den nabere dalsi „slovo“..
O to vic co jsme uzvanene jsme mene pohybove (je lenosna jako ves.. teda nevim, od kdy je ves lina..ale nechme to byt
).
ale dneska jsme na radu pani z plavacku odendali hrazdu z deky a trochu jsme procvicovali brisko - tedy otaceni se na nej a take byti na nem..
Ahojky,
tak vás tu dočítám a zjišťuju,že v době kdy vy čekáte na usnutí dítěte,tak já teprve koupu a kojím.No je to pozdě,ale já bych to jinak nezvládla dát Leňu v 8 do postele a zároveň se starat o Lucku.Teda je fakt,že Leňa teď o prázdninách chodí později,ale nechci to měnit protože prázdniny za chvily zkončí a já bych byla na roztrhání.
No a taky když to tak čtu tak vám sem ani nebudu psát jaké je moje dítě.1)mám strach že se mě taky potvrdí ta vaše teorie o chválení,a 2)asi bych vás trochu rozčílila.Tak doufám že jsem neřekla nic co ba se mě mohlo vymstít
.
PET: Asi tusim jake myslis. Jsou cesnekove a slane, ze???
A papkala jsem cinu s hranolkama… zitra bude kure na paprice.
LENYI: tak to je fajn, ze to tak mas.. u nas to take tak je..ale dokad neco nereknu jak to u nas je. A to ani chvalit nemusim.
Leni ,
neřekla jsi nic,ale vlastně všechno ![]()
A já dávám Lukyho taky později spát,stejně jako Ty…Nebo teda koupeme mezi 19,30-20,00 a do těch 21 h. spí,jak dky…Ale dřív určo ne…Koupání nebo usínání kolem 18h.
Tak to nevím,kdy bych pobyla venku se Sárou…jo,je to holt jiné s dvěmi dětmi ![]()