Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
7.8.07 13:59

Monči , tak to klíďo někd můžeš zopáknout a na živo, ju? Vy už máte tesáky vyklubaný a je zase v pohodě?

A tak vstáváme. Doufám, že aspoň chvilku bude snesitelnej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
7.8.07 13:59

Je ja chci taky destik :cry: :cry: , Cupousi bacha na Calgel, ja ho vcera ukazovala ty my homeopatce kdyz tu byla a ukazovala ji ho a ona rikala, ze to obsahuje antihistamikum, nejakej umrtvovac oblbovak a ze by to svymu diteti rozhodne nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 14:02

Cup vylezly mu ty dva dole,těch jsem si všimla,až když byly venku,pak týden řval :roll: ,ale nový zatím žádný.Teď je v poho,jsem zvědavá,na jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
7.8.07 14:02

Grehlo: a neřeknu a neřeknu kiš kiš

SRAZ (změna)

místo konání : Třebíč popř. okolí

doba konání : listopad

účastníci: Pipina.........2+1
Lucci...........1+1
Růža...........1+1
Ajka............1+1
Liška...........3+1
Petisa..........3+1
Kačka2........2+1
MaK.............3+1
Cupina.........1+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.8.07 14:04

Jéé Cupi má novej metřík!!!!§ Kvááásnej!!!!!!!!!!!!! :D

Já jsem nikoho nehledala,já tu mám nejlepší kamarádku,se kterou jsme odkočárkovali první děti,ale teď tu druhé bude mít až v listopadu,tak se jí moc nechce chodit kord teď v těch teplech… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.8.07 14:05

ty si teda kamoska :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
7.8.07 14:09

Grehlo: tak teda dobře, abys neřekla :lol:
Hele lehnu si na bok. Před sebe (zády ke mě)položim Martina taky na bok a do ručiček mu nachumlám polštářek, aby do něj mohl zabořit obličej. Pak už ho jen vemu za ruku a on prostě nějak ví, že má spát a v tu ránu je tuhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.8.07 14:11

Pipi - ze tys mu dala panaka kdyz ma dneska to vyroci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 14:14

Taxem Jenika uspala, chvili byl super milej, a pak zase rev, no ja nevim, ze to ockovani dycky tak prorve, minule taky. :roll: :pocitac: Rano dostal jednu na plinu, pac hystericky rval, a pak me tahal za vlasy, taxem mu jednu malou supsla a razne rekla, ze tohle teda ne, takovydle sceny, dala ho na postel :arrow: este vetsi vyrval, no ale do 10sec klid. Asi mu chlapcovi doslo, ze to prehnal. Si myslim, ze jak uz rozumi legraci, tak i vi, kdy dela neco, co nema. :wink:

MaK … cucavy bonbony jako treba tyyy… eee… sakra jaxe jmenujou, si ted fakt nevzpomenu… jo! :arrow: bonpary?? Rikam to dobre? Nebo spis Haslerky, no ty palej, ty asi ne, no tak ja nejaky vyberu, sem este cucavy bonbony pro deti nekupovala. :nevim:
Jo a kleceni Jenikovi ve ctvrtek zakazu. :wink: Musime prece brat ohledy na fyzicky zaostalejsi deti, ze. 8) :-) :-P Jooo ja uz to vidim… Jenik se rozleze a Davca ho rafne tema svymu zubiskama. :potlesk:

Cup … jee he heééé sem rada, ze nejsem vterka sama, tak jen prijed. Chudak MaK… :) Treba bude ve ct lip. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.8.07 14:14

Tak takhle mi taky usiname,ale misto polstare,ten ma pod hlavou,ma smuchlanou plinecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
7.8.07 14:20

A kdo příjde ve čtvrtek na návštěvu k nám?????? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 14:20

Lu jooo,bonpary :potlesk: .Ona jí všechno,co se jmenuje bonbon,ale ty cucavý jí dýl vydržej :roll: :lol:

a nejste vtěrky,já vás ráda uvidim :potlesk: .Buďte rádi,že furt nemám to auto,jináč už bych obrazila všechny únorňačky v okolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 14:21

Lišti hele,s tebou počítám do té ZOO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
7.8.07 14:23

Tak jdu žehlit. Abych tady zase nedřepěla celej den. Pak se kouknu, kdo se ještě přidá. POdle mých soukromých propočtů už asi nikdo, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.8.07 14:25

Pipi - nezehlit! zvysis si doma teplotu a to neni zdrave :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie