Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Monči , tak to klíďo někd můžeš zopáknout a na živo, ju? Vy už máte tesáky vyklubaný a je zase v pohodě?
A tak vstáváme. Doufám, že aspoň chvilku bude snesitelnej. ![]()
Je ja chci taky destik
, Cupousi bacha na Calgel, ja ho vcera ukazovala ty my homeopatce kdyz tu byla a ukazovala ji ho a ona rikala, ze to obsahuje antihistamikum, nejakej umrtvovac oblbovak a ze by to svymu diteti rozhodne nedala
Cup vylezly mu ty dva dole,těch jsem si všimla,až když byly venku,pak týden řval
,ale nový zatím žádný.Teď je v poho,jsem zvědavá,na jak dlouho
Grehlo: a neřeknu a neřeknu kiš kiš
SRAZ (změna)
místo konání : Třebíč popř. okolí
doba konání : listopad
účastníci: Pipina.........2+1
Lucci...........1+1
Růža...........1+1
Ajka............1+1
Liška...........3+1
Petisa..........3+1
Kačka2........2+1
MaK.............3+1
Cupina.........1+1
Jéé Cupi má novej metřík!!!!§ Kvááásnej!!!!!!!!!!!!! ![]()
Já jsem nikoho nehledala,já tu mám nejlepší kamarádku,se kterou jsme odkočárkovali první děti,ale teď tu druhé bude mít až v listopadu,tak se jí moc nechce chodit kord teď v těch teplech… ![]()
Grehlo: tak teda dobře, abys neřekla ![]()
Hele lehnu si na bok. Před sebe (zády ke mě)položim Martina taky na bok a do ručiček mu nachumlám polštářek, aby do něj mohl zabořit obličej. Pak už ho jen vemu za ruku a on prostě nějak ví, že má spát a v tu ránu je tuhej.
Taxem Jenika uspala, chvili byl super milej, a pak zase rev, no ja nevim, ze to ockovani dycky tak prorve, minule taky.
Rano dostal jednu na plinu, pac hystericky rval, a pak me tahal za vlasy, taxem mu jednu malou supsla a razne rekla, ze tohle teda ne, takovydle sceny, dala ho na postel
este vetsi vyrval, no ale do 10sec klid. Asi mu chlapcovi doslo, ze to prehnal. Si myslim, ze jak uz rozumi legraci, tak i vi, kdy dela neco, co nema. ![]()
MaK … cucavy bonbony jako treba tyyy… eee… sakra jaxe jmenujou, si ted fakt nevzpomenu… jo!
bonpary?? Rikam to dobre? Nebo spis Haslerky, no ty palej, ty asi ne, no tak ja nejaky vyberu, sem este cucavy bonbony pro deti nekupovala. ![]()
Jo a kleceni Jenikovi ve ctvrtek zakazu.
Musime prece brat ohledy na fyzicky zaostalejsi deti, ze.
Jooo ja uz to vidim… Jenik se rozleze a Davca ho rafne tema svymu zubiskama. ![]()
Cup … jee he heééé sem rada, ze nejsem vterka sama, tak jen prijed. Chudak MaK…
Treba bude ve ct lip. ![]()
Tak takhle mi taky usiname,ale misto polstare,ten ma pod hlavou,ma smuchlanou plinecku ![]()
Lu jooo,bonpary
.Ona jí všechno,co se jmenuje bonbon,ale ty cucavý jí dýl vydržej
![]()
a nejste vtěrky,já vás ráda uvidim
.Buďte rádi,že furt nemám to auto,jináč už bych obrazila všechny únorňačky v okolí ![]()
Tak jdu žehlit. Abych tady zase nedřepěla celej den. Pak se kouknu, kdo se ještě přidá. POdle mých soukromých propočtů už asi nikdo, co?