Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
7.8.07 20:46

Lu , ono než někde uspávat dva caparty, balit vše na spaní atd., tak radši pojedem domů, manža to sám navrhl a mně to moc neva. Chci vás hlavně všechny vidět, to snad klapne. On taky moc nerad hotely a já jsem ráda, že by vůbec jel, tož tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 20:47

Krasny vecer holubicky moje!
Takze dneska jsme byli na preventivni prohlidce. Pucíček už má 8,25 Kg a 67 cm :-) Pak nas jeste za odmenu pichli do nozicky. Ale Terca byla uplne uzasna. Nejdrive koukala na mne.. (to uz ji pichala) a pak jen nahodila podkovu a nez se rozervala uz jsem ji mela v naruci a to se zacala smat :D Andilek muj milovany! :)
Take jsem se ptala na nausnicky, takze nemusime cekat na treti hexu a jestli bude mit tedka dobrou reakci tak muzeme jit nastrelovat uz klidne tento tyden. Ale protoze jsem svorc a penize snad dojdou pristi tyden, tak to necham na pozdejs.. Ale uz se na to tesim :-)
Jooo a taky nam PIPI rikala dr. jestli se ji pupinek po hexe nezhorsil. My tedy meli opacny efekt, ale rikala, ze to proste tak byva.. ze se to jeste zvetsi. Takze doufam, ze to mit tak nebudeme.
No pristi tyden musime jit jeste na ten UTZ ledvin a take behem mesice na odber krve z malicku (krevni obraz). Myslite ze nam tam budou schopni z toho vycist i krevni skupinu????

Jinak co se tyce srazu , tak pokud byste byly holky moje prezlate pro tu Trebic, tak bych se o to postarala. Klidne jsem pro ten listopad, akorat musime pocitat s tim ze asi nebude uz nejake extra pocasi, takze budu muset zvolit nejaky hotel, kde se da byt i vevnitr a kde bude asi i nejaka zabava pro ty starsi deti ne???
Chtela bych vas tedy poprosit, abychom stanovily (my tady to pevne jadro) nejaky presny datum, abych mohla napsat vsem holkam ze seznamu SZ. Pak uvidime, kolik nas bude a ja bych zacala kocarkovanim obchazet hotely a poptavat se.
Mam takovej soukromej typ hotelu. Je to jeste takovy hotel za doby komunistu, ale (jednou jsme tam s manzelem - tehda jeste pritelem zkoncili na noc :oops: ) takze vim, ze to tam neni zas az tak hrozne a hlavne potom vim ze ty pokoje jeste rekonstruovali, takze to tam nemusi vypadat zle.
Kazdopadne ten hotel je nedaleko meho bydliste, takze bych i mohla popripade na koupani vas opustit a potom bych dite zanechala manzelovi a za vami se jeste vratit.
Take se chci zeptat tech, co prijedou jen 1+1, zda by trebas nechteli bydlet po dvojce s nekym. Bo si myslim, ze 1/2 pokoj vyjde levneji nez 1/1 …
STIKO tak terca mi to dela to stejne, cpe si ruce do pusy a to nepomaha ani to ze ma v ruce svoji lzicku a pak jeste se otoci a optiskne mi mrkev na lehatko. Ja tedy mam sundavaci .. takze uz jsem to 2× prala a ted uz to delam tak, ze pod jeji hlavicku dam plenu a take na ni.. protoze pak je skutecne mrkev vsude.
PIPI sporthotel covece ti povim, ze jsme male mesto, ale netusim, ze neco takoveho tady existuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 20:48

Ev … no tak to chapu. Ja si to tak nejak taky neumim moc predstavit sama, asi prekecam manzu. :lol:

Tak ja valim :-) papapa :-)
A vy :-) at mam u ceho snidat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
7.8.07 20:51

Jeje … vyber hotel, zjisti kdy maji volno a podle toho budem znat termin. Dohadovat termin nema moc cenu, jen proste ten listopad, at muze i nase Pet flaska. :-)
A co se tyce spolu-spani tak me to moc dobry napad neprijde, pac se nam prcci budou vzajemne budit. Jenik bude v noci rvat a ja budu nervni, ze vzbudi druhy mimino. Takze ja prosim pokojicek sama. 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 20:52

HOLKY, NEBLBNETE S PENEZMA! JA VAZNE NIC NECHCI! Delam to rada, bavi mne to. Kdybych to nechtela delat, tak jsem s tim prece vubec nemusela zacit ne? :-)

Evczi: Ja od Zanet take neco mam k poslani, tak jsem si rikala, ze by si mohla sepsat vsechny nase pozadavky a poslat to v jednom baliku jedne z nas a ta to pak rozposle po republice. A co se tyce platby tak jsem ji psala to stejne.. pokud ma trebas ucet v CZK (kdyz spolupracuji s CR) nebo jeji mame.. to je fuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 20:53

Lucci: Jo mne je to fuk, jak vy chcete..
Jednu mamcu s prckem jsem schopna ubytovat v obyvaku.

Evczi: takze vas jsem si napsala, ale nebudete bydlet ju? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 20:54

LU: a co se tyce toho terminu. V listopadu na jednu noc bude v takovem zapadakove jako je trebic urcite volno kdykoliv! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 20:55

Co se tyce ubytovani, tak jsem mela na mysli tento hotel:
 http://www.sweb.cz/…atom_trebic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.8.07 20:57

Jeje já na listopad nic nemám takže je mě jedno který víkend.Pokud by bylo nějak hnusně nebo něco tak nechám Lendu u švíce nebo u babi,takže ani spešl hotel s vyžitím pro starší děti nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.8.07 21:07

Jeje , přesně tak…4 lidi a bydlet doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.8.07 21:09

Čus,
píšu od tchánovců. Jen jsem rychle dočetla.

Cupi , s tím dítětem co daruju jsem na tom stejně. V noci vstával co hodinu a ječel jak tur :roll: .

Peti , já mám taky pihu uprostřed nosu 8O :pankac:

Sraz - musím prozkoumat jak je to daleko a probrat s manžou. Ale jede zase zítra na dva dny do Prahy na to přiblblé ministerstvo :roll: , tak až pak.

Končím, jdu číst a pak chrnět. Dnes dostal Martin čípek do prdky, tak doufám, že po tom, jak byl celý den milý :-) , se trošku prospí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.8.07 21:10

Takze muzu toto rozeslat SZkou vsem mamkam:
Ahoj naše únorová kolegyně!
Protože nadešel čas, abychom se znaly osobně, rozhodly jsme se uspořádat sraz nás všech mamin a našich únorových ratolestí!
Sraz se bude konat jeden z listopadových víkendů (SO+NE) v Třebíči.
Přesný termín dodáme jakmile budeme vědět přesný počet nás všech.
Pokud by tě lákalo nás znát nejen prostřednictvím klávesnice a prožít s námi jeden víkend plný drbů, miminek, pláče a snad i smíchu, tak mi prosím napiš, v jakém složení (tedy spíš počtu) přijedete (ty+unornatko, ty+manzel+unornatko, ty+manzel+unornatko a dalsi dite apod), popr. zda budes chtit zustat oba dny, nebo prijedes pouze na jeden z vyse uvedenych dnu (to kvuli zajisteni noclehu).
Na vsechny se tesi JEJE a vsechny ostatni povidalky z emimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 21:30

Joj,tak to já bych brala něco s vyžitím pro starší prcky,ale když nebude,tak se nezbláznim :lol: .Kdyžtak budou stačit ostatní děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.8.07 21:31

Jo Jejiku ,
myslím,že takhle to může být :potlesk:
No jsem zvědavá,jestli se opravdu nakonec vítězoslavně srazíme :-) :dance:
Jen mě ještě napadlo :arrow: pokud by nakonec byl volný nějaký ten hotel v Třebíči toho 22.-tého,tak se můžeme srazit v tomto datu,ne???
Za zeptání nic nedáme,klíďo někam sama brnknu :wink:
Abyste rozuměly,nechci to komplikovat,ale drahouš nastupuje od 1.10. na výcvik k vojákům a trvá 3 měsíce,takže prozatím vůbec netušíme,jak a kdy se dostane domů…Tvrdí,že asi po měsíci by měl jezdit na víkendy domů,ale trochu se obávám,jestli se mě nesnaží jen uklidňovat a nakonec to nebude jinak…No,zítra má volno,tak to probereme :wink:
Jeje ,
ještě jsem chtěla,my 100%,pokud přijedem,což plně doufám ( :! :! :! ),tak v sobotu a v neděli domů,což je tedy jedna noc.Původně jsem to zamýšlela jinak,ale uvědomila jsem si,že Sára už bude chodit do školy a taky s tím mým chlapem je potíž :( Takže pro nás 1 noc :idea:
A taky k tomu vyžití pro starší děti,pro Radima (drahouš :wink: ) není problém si vzít Sárinku na celodenní výlet někam po okolí,takže o tu starost nemám :wink: On je takový strejda všech dětí :-) ,takže klíďo přibere i další :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
7.8.07 21:40

Pet tak super,můžou být s mým manžou Chůváci v akci :-)

Pokud se teda nepojede toho 22.,páč to nemůžem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí