Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
8.8.07 10:38

Pipi … klid a pust tam kocoura, on tu mysku vystoura. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.8.07 11:03

Dobre dopoledne,
dite uslo,ale zrovinka se soused rozhodl, ze poseka travu pod nasima oknama, no ja bych ho picla, to jako nevi, ze Ivca akorat usla :?: :twisted:

Kacko - MS take jeste nedorazila a jsem tak rada

Jeje - snad uz je Terce lepe, jinak ja verim taky jen rychlobezce do zadecku

Pet nahodou jsi to dobre vymyslela s tema pranima, ono to totiz v tom sletu udalosti clovek ne nevnima, ze ma nekdo vyroci, ale prijde mu v tu chvili spousta jinych dulezitych veci, takze to bys musela mit hlavu jak patraci balon. Napad skvelej .

Takze vsem dnesnim oslavencu tez vse nej.
Babi mi vcera psala, ze Ivance koupila saticky k pulrocninam. A jen co jsem to dopsala, sms od babi, ze ma i mikinku, hm tak dobra telepatie, to tak budu delat casteji a nemusim Ivce nic kupovat. Kez by takle nakupoval nekdo na mne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 11:31

Ahojte holky,
moc dekuji. Ja jsem ji jeste pak davala jist a ona se u toho ubroukala ke spanku, takze jsem ji pak prendala do postylky, jeste na mne mrkla.. chudacek jeste cela horela, ale podle omaku uz mene. No dalavala jsem si nejdriv po pul hodinach budik a pak po hodinach a kontrolovala ji. pak uz to bylo ok.
Ja se omlouvam za ten nocni vylev, ale ja jsem byla strasne nastvana, protoze cely vecer jsem na ni nemakala a duverovala tomu usnimu teplomeru a pak mne cosi osvitilo a makla jsem ji na celo a ona horela. Tak jsem ji vybalila a dala ten digital do prcky… Kdybych na ni nemakla tak nevim, kam ji ta horecka pujde.. a pak se clovek muze na ten teplomer spolehnout :( Nevim, treba to merim blbe ja..
Takze jsme bez horecky a uvidime.. co bude jeste dneska… (ta reakce muze byt nejak dva dny ne?).

Co se tyce ZANET a jejich dodavek. Tak pokud neco chcete poslat od zanet z Ameru, tak mi vsechno prosim napiste, presne popiste. Ona mi ma neco take poslat, tak to vsechno da do jednoho balicku za jedny penize a pak ja vam to vsechno rozeslu. A ucet ma v CZK, tak je to fajn, ze ji to budeme moct prevest tam.

AJKO: A ten zamestnavatel vam na to nejak prispiva?? Pokud by to tak bylo tak bych mozna i verila, ze nechce deti, ale do dvou let je vetsina leteckych zajezdu zdarma, takze bych mozna jeste timto argumentovala. take zalezi na tom, zda tam budete jen na pobyt nebo nejak cestovat.. (protoze to samo by bylo i pro maou asi dost narocne).
Vim 100% ze bych bez terci nevydrzela cely tyden a uzirala se co ona tady doma.
Mlicko kdyz budes pravidelne odstrikavat neztratis, a male bych pak asi nabidla prso v noci, aby zase nejako najela ten kojopud :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 11:32

TIKO: moje mamka take porad nakupuje nejake obleceni pro malou. A kdyz ne obleceni tak donese presnidavecky s tim, ze to ma misto budouci cokoladky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
8.8.07 11:47

Ahoj děvčátka,

tak snad to naše pc vydrží a já Vám to aspoň dopíšu a ono to celé nespadne. Krám jeden a to je novej a hovno to vydrží :pocitac:
Jinak dneska jsme byli s malým na očkování a půl roční prohlídce. No ani nepípnul, když mu paní doktorka píchala injekci a byl zlatíčko. Tak vážíme 8 a půl kg a měříme 74cm…a obvod hlavičky máme 44..no jsme kusani, akorát teďka je malej nějakej utahanej a spinká..tak nevím zda to nemůže být po tom očkování, jelikož 3× za dopoledne nikdy nespal
No musím to poslat a doufat, že to bude o.k., tak zatím
JEJE - poslala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.8.07 11:51

Jeje hlavne, ze je Terince lepe. Nase mamka asi takle bazni taky protoze je to jeji prvni vnouce samosebou, ale ja jsem za to hrozne rada. Nas vztah jel uplne jiny po narozeni Ivanky, je mnohem hlubsi a pestrejsi. Ja nevim, jak to presne popsat, ale vim,ze me tady vsechny pochopite, protoze verim,ze je to u vas stejne. Ja snad i tu svoji mamku vic miluju.
Nezlobte se za ten pocitovy vyjev, ale ja jsem dnes nejak na mekko. Manzel mi pise dvoustrankove e-maily, jak je mu s nama dobre, takze jsem takova rozcitlivena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 11:58

Tiko … dvoustrankove emaily??? 8O Tak to se mas! :pankac: A co mate za sousedy, ze telepaticky nevedi, ze Ivca spi?? :nevim: To nechapu. :-) :-P

Cupi sem jen jukla a nic nepsala koukam, pac mi odpovidala na SZ. Jonasek je asi pekna protivka, tak Cup drz se a bude lip!!! :)

Sem si dala obidek, dala sem i mamce, mela jsem houbovou omacku, mnam :-) a ted mam chut na sladky. :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.8.07 11:58

Kačko ms nemám ani nechci,ale těhu taky být nechci :-)

Tiko já mám s mamkou taky mnohem lepší vztah,od té doby,co se narodila Týnka,fakt je to úplně něco jiného.

Ajko to je teda blbá podmínka :roll: .Já bych asi musela zůstat doma,prže bych si to stejně vůbec neužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 12:01

Holky potrebuju jako svatebni dar sehnat pekac na peceni . Je to takovy ten zvenku cerny a zevnitr modry smaltovany myslim. S poklici, ovalny tvar. Nikde ho nemuzu najit, nemate tip? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.8.07 12:04

Lucci - no prave debilni sousedy mam, bezdetne a strasne peclive, trava ma asi 2 cm a uz museji sekat. Ja jim to budu muset vysvetlit, jen nevim zda to ma cenu , kdyz v patek zase jedem dom :roll: ale zatim se zda, ze Ivus to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 12:08

Lu ,
ten má tchýňka je dobrej :wink: Ale to asi víš :-P

Holky ,
já mám takové tušení,že Ajka asi moc nechce slyšet,jak bysme nejely :?
Ajko ,
jen jeď :-) Páč nikdy nevíš,jak bude Anička snášet odloučení,až bude větší,to bývají děti ještě víc závislé (některé) a taky to víc vnímají.
Takže jeď,užij si to,neboj se nic,mlíčko mít budeš a po návratu se Anička přisaje raz dva :pankac:
Pěkně si to s manžílkem užij,taky Vám to prospěje a co nevidět budeš zpátky a zase si užívat s malou :potlesk: Vždyť týden uteče jak voda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.8.07 12:23

Ahoj kočky,
no dočetla jsem, ale mažu hned ven, protože v kočárku je Jonáš snesitelnej. Už je naštěstí trochu chladněji.

Peti , já myslím, že po měsíci by manžu mohli pustit dom. Měsíc byl vždycky přijímač a na tom se podle mě nic nezměnilo. Určo je tam nebudou držet tři měsíce, neboj.

Srazík, Jéje , já mslím, že na jednu noc je ten hotýlek idelální. Myslím, že nikdo nepotřebuje nějakej extra luxus, kdž budeme stejně dlouho vzhůru, a pak jen padneme čumákem do betle.
A snad už je Terka ok, na příbalovém letáku je napsaný, že reakce je do 48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
8.8.07 12:23

Holky ofiko hlásím prvního zuba.Není nad úrovní dásně,ale je krásně vidět i cítit prstem :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.8.07 12:26

Jo a Aji , taky bych jela. Aspoň si odpočneš, a hlavně pokud máš v mamce a ségře jistotu, tak není co řešit. Však ony tě budou informovat. A hlavně, malá bude jak anděl, uvidíš, páč děti na návštěvě vždycky takové jsou. A když budeš odstříkávat, tak o mlíčko určo nepřijdeš, neboj.

…Jonáš se pos…, no to je rychna.
Jani , gratulace k tesáku, my jsme furt jenom oteklí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 12:28

Jani … gratulace… :-) :-) Tak hlavne at to dobre snasi… :pankac:

Pet … ze ho ma tchynka mi moc nepomuze. :roll: :evil: :-) Nase mama ho ma taky, a ja ho chcu a kamoska, co se vdava taky, taxem ji ho slibila jako dar. A ted ho nesezenu. :-( :-( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí