Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
8.8.07 12:31

Jani - obr gratulace k zoubku, my jsme zatim bezzubci.

Pet ja si myslim,ze je asi nejdulezitejsi ted zjistit, zda by se nedala udelat vyjimka pro pulrocni mimco, protoze presne, jak psala Jeje, takove deti jezdi zdarma. Ovsem samosebou nevim, jaky maji program, zda se nejedna o nejake firemni akce atd. To bych asi mimco netahala s sebou. No snad to vyjde tak, aby byli vsici spkojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 12:42

Jeje … ty puzzliky na podlahu maji v hrackarstvi, ale bacha maji i obrazky, jako dum, letadlo, medved atd… a ne jen abecedu, a ty obrazky maji spoustu malych dilku, co my mohli prcci snist, tak na to koukni. Ja taky casem vyndam briska u B, A, 8…atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 13:41

Ahoj,
jen jdu nahlásit míry po KO než to zapomenu a musím letět za holkama na dvůr.

takže Jeje máme 6.20kg a 65 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.8.07 15:06

Ahoooooj :lol:

to koukáte, že? :lol: Mám absenci přes sto stránek, tak prosím omluvte, že nedočítám :oops: Jen jsem přečetla SZ od Jeje (moc díky - dobrý nápad!!!) o srazu a koukám jak blázen, že se září nekoná… no tož dobrá, tak teda listopad… :wink: :lol: snad už nebudou haldy sněhu :lol:

My jsme absolvovali třetí Hexu a šestiměsíční kontrolu v 5,5 měsících :-) . Kluci mají 7,4kg/69 cm (Luky) a 7,64kg/68 cm (Dany). Jsem z nich už docela hotová… v poslední době taky docela mručí a jsou mrzouti a mě občas tečou nervy :oops: Houpou se na kolínkách a udržet je v rámci našich tří matrací, které tvoří „hřiště“ je docela problém :roll:
Příští sobotu frčíme na dovču tak budu mít zase absenci :roll: , ale fakt se to pak nedá dočítat… … pokud jsou nějaké novinky, prosím dobré dušičky, napište mi to ve zkratce ať jsem aspoň trochu v obraze. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 17:28

Zuzi … nejaky extra dlohodoby novinky moc nejsou. Krome toho srazu. :pankac: Jestli ti kluci peruji na kolinkach, tak jsou jedni z prvnich. Nellinka od Matess uz leze (jako jedina) a na kolinkach je i Giovi a nas Jenik. Zuby ma uz kde kdo, tak to nestiham pobirat. My nemame. 8) Proste se tu probiraji zuby, ockovani a reakce na ne, lezeni, otaceni se, prikrmy… atd… :) Pipi se stehuje, Pet bude mesic bez manzi (jede na vycvikac k vojakum), Stika bude sama 14dni, resi se prijezdy a odjezdy na dovolene, Ajka chce jet k mori, ale muze jen bez prcka :? MaK porad NEMA auto :roll: :-P a jsou tu nejake nove tvare, ale to poznas. :wink:

Me ditko spi, manza zas prijede z hospody az v noci, tak si jdu udelat jidlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 18:01

Teď jsem pročítala na wwéčkách recepty a mám takovej dotaz na Hlav máš tam tvarohovou buchtu s jabky a není tam napsaný kolik tvarohu do na tu dávku :arrow: 1 :?: takže na velký plech 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 18:11

Lucci - nase Anja taky peruje, psala sem to tu nekdy minuly tyden… ale jeste neumi sinchronizovat pohyby rucicek a nozicek, takze se vzdycky pri pokusu o pohyb vpred svali :roll:

Jeste k te Madeire , abyste rozumeli - cele to hradi zamestnavatel (je to v hodnote 120 tacu 8O ), leti se firemnim letadlem a je tam hrozne moc akci a atrakci, kterych bych se smalou nemohla ucastnit :arrow: a to je taky jeden z jejich hlavnich argumentu, proc tam deti nechteji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:11

snad uz je tam jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:12

kurna blbej komp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 18:16

Stiko - ja ten pupinek vzdycky trosku dubnu stetickou namocenou v lihu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:20

Cau kocky,
tak jsme dneska dostaly pochvalu na cviceni, kulda tam vystrihla paradni otocku dle pravidel vyvoje, tj. pritahnout nohy k brisku a svihnout s nima na stranu, ne pres zaklon hlavicky pomalu, jako to delala. Taky se desne smala, jak kulda diriguje tema rukama a nohama zaroven, to by ste musely videt, mam to nahrany, ale nevim, jak to dat na net
Zase mame tady 28 stupnu a snasim to snad hur nez ty 35, mam migrenu a kulda je samej potnicek, nevite co na to prosim?
Manza ma zase nejakou akci pro klienty, tak jsme samy samicky.
Jo byla jsem u psychologa, kterej je mimochodem k sezrani, ale tmavej s modryma ocima, uz me upozornovaly zensky na recepci ze je to mistni krasavec, je mu 35 a je zenatej. No byla sem z nej docela v rozpacich, rikejte takovymu frajerovi, ze jste na hlavu :lol:
Povidal, ze vzdycky kdyz me napadnou katasroficke scenare, tak v tom momentu se mam zastavit a uvedomit si co to spustilo a dat tam nejakou hezkou myslenku, jako si treba harry potter predstavoval rodice kdyz se zjevili mozkozrouti, tak to vyzkousim. To me pan buh zkousi ze mi hazi do cesty samy vystavni kousky, nejdriv trener a ted tohle :lol: . Zvlastni je, ze ten psycholog kdyz mluvite se vam kouka do oci a kdyz mluvi on, tak je ma zavreny. Sem mu rikala, proc se na me nedivate? a on se usmal a rekl, ja se nechci rozptylovat, takhle lip drzim myslenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 18:22

Co se to tu deje? Sticce se zdivocely prispevky :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:23

blbne mi net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:24
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:31

diky ajko, hele, neni tvuj zamestnavatel donald trump? :lol: ty vole, firemni ltadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí