Poradna duly
Jana Čurdová
si tu povidam sama pro sebe, tak jdu uz naposesty spat
, kdyz ja neusnu kdyz me boli hlavaaaaaaaa ![]()
no a jako na potvoru je to hned vedle me, ja se na to vy.., to abych zase mela nad cim premyslet, jeste ze ji nezabil
Štiko nikam nechoď přece mě tu nenecháš samotnou.Za chvíly ti přijede manža tak na něho počej.
Liška jen pozdravila a pláchla,asi za svým Budulínkem
.A Pet nejspíš trucuje a příjde až tu nikdo nebude.
a to sem tu furt sama, jednou na me vnoci nejakej vtipalek zazvonil a ja s odpustenim SRALA MAGGI V KOSTKACH
toz dobra, budeme se tady bavit po jedny vete, at maji naschval co docitat kdyz nas bojkotujou cuzeny ![]()
clovek tady kvuli nim nespi i pres bolistku hlavy a oni se na nej vybodnou
Jo a ve finále si ty příspěvky smažem,ať si taky lámou hlavy
.
Já jsem taky staršná srágora.Když je manža na horách tak vždycky než jdu spát tak projdu celej barák,porožínám a prohlídnu každou místnost-taky psycho.Ale tady u nás v té prdýlce každy o tom že není doma ví a já mám prostě strach.
stiko: jenze oni to beztak docitat enbudou..
a o strachu, ze na tebe nekdo zazvonil mi ani nemluv.
Ja totiz jeden cas s manzou (tehdy pritelem) bydlela asi 2-3 roky v prizemi. A kdyz manzel nebyl doma tak jsem se tam take docela bala.
Nehlede na to, ze jsem mam ctitele, ktery to tehda docela prehanel a klepal na okno.. coz jsem samo nevedela, ze je to on, takze jsem byla take posrana.. pak se priznal, takze sem ho servala za to a uz to neudelal.
a take zpocatku jak tam byli stromy tak nam ty vetve bouchali do okna.. a ty stiny porad.. no posrata take az za usima
jeste ze ted bydlim v sedmicce - v nejvyssim patre.. a bojim se „JEN“ tech pavouku ![]()
leni: oni tam ti chcipaci nebyli ted mesic a dneska se zase vyloupli. Jestli byli na druhe strane strechy nevim! ![]()
Ale zrovna jsou vzdycky az vecer (kdy je chladnejc) a zrvona nad balkonem, kde jako v jedine mistnosti nemame site, takze je tam zabzdino! ale vlezt mi to do bytu tak jsem zrala asi na bohnice ! ![]()
Takze vysplichat to nejde.. a navic ja bych to teda nesplichala, ja bych se bala ze to na mne spadne
fůůůůůůj, uplne mne obchazi husi kuze..
ja kdyz byla mala, tak sem mela taktiku, ze sem si lehla do segriny postele, abych vraha zmatla a nez se vzpamatuje, ze skocim radej z okna
, nekdy sem spala s kudlou pod polstarem, se divim, ze sem ho nepropichla
Taky mam fobii z pavouku a na zpravy jsem se dnes nastesti nedivala, radsi mi ani nerikejte, co se stalo ![]()
Jeje fuj fuj fuj a dost s pavoukama nebo budu mít divoký sny!