Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
8.8.07 22:08

si tu povidam sama pro sebe, tak jdu uz naposesty spat :lol: , kdyz ja neusnu kdyz me boli hlavaaaaaaaa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:10

no a jako na potvoru je to hned vedle me, ja se na to vy.., to abych zase mela nad cim premyslet, jeste ze ji nezabil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:10

Štiko nikam nechoď přece mě tu nenecháš samotnou.Za chvíly ti přijede manža tak na něho počej.
Liška jen pozdravila a pláchla,asi za svým Budulínkem :lol: .A Pet nejspíš trucuje a příjde až tu nikdo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:11

a to sem tu furt sama, jednou na me vnoci nejakej vtipalek zazvonil a ja s odpustenim SRALA MAGGI V KOSTKACH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:12

toz dobra, budeme se tady bavit po jedny vete, at maji naschval co docitat kdyz nas bojkotujou cuzeny :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:13

a Lucci se vydesila z detektivky a zalezla pod perinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:14

clovek tady kvuli nim nespi i pres bolistku hlavy a oni se na nej vybodnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:15

Pet kde jsi, kde jsi? celou noc, nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:15

Jo a ve finále si ty příspěvky smažem,ať si taky lámou hlavy :-) .

Já jsem taky staršná srágora.Když je manža na horách tak vždycky než jdu spát tak projdu celej barák,porožínám a prohlídnu každou místnost-taky psycho.Ale tady u nás v té prdýlce každy o tom že není doma ví a já mám prostě strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:16

chacha si tady prokecam svoji stikackou stranku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 22:17

stiko: jenze oni to beztak docitat enbudou..
a o strachu, ze na tebe nekdo zazvonil mi ani nemluv.
Ja totiz jeden cas s manzou (tehdy pritelem) bydlela asi 2-3 roky v prizemi. A kdyz manzel nebyl doma tak jsem se tam take docela bala.
Nehlede na to, ze jsem mam ctitele, ktery to tehda docela prehanel a klepal na okno.. coz jsem samo nevedela, ze je to on, takze jsem byla take posrana.. pak se priznal, takze sem ho servala za to a uz to neudelal.
a take zpocatku jak tam byli stromy tak nam ty vetve bouchali do okna.. a ty stiny porad.. no posrata take az za usima :) jeste ze ted bydlim v sedmicce - v nejvyssim patre.. a bojim se „JEN“ tech pavouku :-)

leni: oni tam ti chcipaci nebyli ted mesic a dneska se zase vyloupli. Jestli byli na druhe strane strechy nevim! :(
Ale zrovna jsou vzdycky az vecer (kdy je chladnejc) a zrvona nad balkonem, kde jako v jedine mistnosti nemame site, takze je tam zabzdino! ale vlezt mi to do bytu tak jsem zrala asi na bohnice ! :(
Takze vysplichat to nejde.. a navic ja bych to teda nesplichala, ja bych se bala ze to na mne spadne :( fůůůůůůj, uplne mne obchazi husi kuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:17

Ty jo Štiko ty valíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:18

ja kdyz byla mala, tak sem mela taktiku, ze sem si lehla do segriny postele, abych vraha zmatla a nez se vzpamatuje, ze skocim radej z okna :lol: , nekdy sem spala s kudlou pod polstarem, se divim, ze sem ho nepropichla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 22:19

Taky mam fobii z pavouku a na zpravy jsem se dnes nastesti nedivala, radsi mi ani nerikejte, co se stalo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:19

Jeje fuj fuj fuj a dost s pavoukama nebo budu mít divoký sny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí