Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
8.8.07 23:16

Hej,
tak to máš sice recht,dík za podporu Jeje ,ale já ho nevykradla od Tebe,lásko má,nýbrž z našich wéwéček :-P Cháchááá…takže smůla a teď dělám na Tebe dlouhý nos :-P :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:17

Jéé tak i Lukášek! :D a i Jenik myslím! :D

Ja jsem vam zapomnela rict, ze vcera z terky vyslo mňam.. asi trikrat za sebou :D to byla prca! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:17

A já prosím nikdy nelžu,páč maminka říkala,že se to nemá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:20

Baby ,
já se na Vás tak těším :potlesk:
Dneska jsme o tom mluvili s drahoušem…tak se mě ptal,jestli si má na tu slávu pořídit oblek :-) Jsem ho uklidnila,že nemusí,načež dodal,že mu vlastně budou sebou stačit jen papuče a pyžemo,páč bude večer po koju hlídat Lukyho a Sáru a my budeme co :?: My budeme :dance: :dance: :dance: Si povídat,pochopitelně…
Budeme si povídat,ne :? :?:
Kdo si se mnou bude po večerce povídat :( :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:22

Tak hergot,baby,kde jste :?:
Jste najednou usly všechny lebo čo :-(
Jsem nějaký uspávač hadů :( :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:24

PET: Ja urcite! bo mladatko vykoupu, uspim (doufam, ze jako na potvoru nebude trucovat a usne brzy) a pak se za vami vratim na hotel :D potajmiko :-)

akorat doufam, ze mi ho na noc nezamcou abych se pak zas dostala dom :D

A PET: nekecej, ze te muj seznamek neevokoval k tomu aby si vykradla MNOU TVORENY seznamek z wéwéwé??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:24

Pet…gratuluju k povidani :dance: :srdce: ,jsou k sezrani prdolky nase vid? A co Sarinka ,kdypak Ti prijede kocicka domu? A na to povleceni si zapomnela vid?Jsem myslela ze ho blejsknes :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:27

Pet …ja bych se taky chtela s vama videt,ale je to kus sveta lán 8O To asi nedam ,takovou dalku :cry: A holky by jely hned :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:29

Ajka radsi zalezla co?Potvora jedna usata,neco nakousne a klido pído zmizí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:31

Hlavi, sakras, ale prece je jeste nekdo tam z toho tveho kraje!! NEKDO TE MUSI VYZVEDNOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja čůůůůůůůůůůůů, abyste prijeli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 23:32

Tak a ted pro zmenu nemluvi nikdo se mnou :-P :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 23:34

A HLAVI, kdyba si jela ty s holkama, to byste prece zvladly, nee :pankac: jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 23:37

ja su K.O., asi se tise, nenapadne vytratim do hajan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 23:37

Ali ,
jeď,prosím… :( Já Tě tam tak chci a určo nejen já :idea: Prosím :( :( :( Celý život na to budeš vzpomínat,to za to přece stojí :wink:

Jeje ,
fakt ne,páč já vůbec nevěděla,že jsi ho tam mezitím dala,víš!!!Fakt přísahám,že nelžu :( :!
Mě totiž strašně dlouho trvalo než jsem vymazala nepotřebné (jako datum narození a ty váhy a míry porodní) a pak to označila barevně…nešlo to naráz,víš :roll: Teda spoň já to neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 23:44

PET: To verim, ze to byla makacka :D
vsak ono kolikrat kdyz delam na tech mirach a vahach - to aby se v tom prase kolikrat vyznalo :D

No nic.. spadl mi program ve kterem delam www stranky - asi nejake znameni, tak to vypnu a pujdu spat.

Ja tu unavu prekonala a celkem bych tu tedka klidne sedela zas do dvou, ale zitra by ze mne terezka asi nemela moc radost..
a navic musim byt prece odpocata na tu sichtu az budu prevracet tercu z briska na zada :D

Tak dobrou holky a
jeste :

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PŮLROČNÍM NAROZENINKÁM LUCINCE OD LENYI A GIOVANKOVI OD ŽANET!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí