Poradna duly
Jana Čurdová
Hej,
tak to máš sice recht,dík za podporu Jeje ,ale já ho nevykradla od Tebe,lásko má,nýbrž z našich wéwéček
Cháchááá…takže smůla a teď dělám na Tebe dlouhý nos
![]()
Jéé tak i Lukášek!
a i Jenik myslím! ![]()
Ja jsem vam zapomnela rict, ze vcera z terky vyslo mňam.. asi trikrat za sebou
to byla prca! ![]()
Baby ,
já se na Vás tak těším ![]()
Dneska jsme o tom mluvili s drahoušem…tak se mě ptal,jestli si má na tu slávu pořídit oblek
Jsem ho uklidnila,že nemusí,načež dodal,že mu vlastně budou sebou stačit jen papuče a pyžemo,páč bude večer po koju hlídat Lukyho a Sáru a my budeme co
My budeme
Si povídat,pochopitelně…
Budeme si povídat,ne
![]()
Kdo si se mnou bude po večerce povídat
![]()
Tak hergot,baby,kde jste ![]()
Jste najednou usly všechny lebo čo ![]()
Jsem nějaký uspávač hadů
![]()
PET: Ja urcite! bo mladatko vykoupu, uspim (doufam, ze jako na potvoru nebude trucovat a usne brzy) a pak se za vami vratim na hotel
potajmiko ![]()
akorat doufam, ze mi ho na noc nezamcou abych se pak zas dostala dom ![]()
A PET: nekecej, ze te muj seznamek neevokoval k tomu aby si vykradla MNOU TVORENY seznamek z wéwéwé??? ![]()
Pet…gratuluju k povidani
,jsou k sezrani prdolky nase vid? A co Sarinka ,kdypak Ti prijede kocicka domu? A na to povleceni si zapomnela vid?Jsem myslela ze ho blejsknes ![]()
Pet …ja bych se taky chtela s vama videt,ale je to kus sveta lán
To asi nedam ,takovou dalku
A holky by jely hned ![]()
Ajka radsi zalezla co?Potvora jedna usata,neco nakousne a klido pído zmizí ![]()
Hlavi, sakras, ale prece je jeste nekdo tam z toho tveho kraje!! NEKDO TE MUSI VYZVEDNOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja čůůůůůůůůůůůů, abyste prijeli!!!
A HLAVI, kdyba si jela ty s holkama, to byste prece zvladly, nee
jooo
Ali ,
jeď,prosím…
Já Tě tam tak chci a určo nejen já
Prosím
Celý život na to budeš vzpomínat,to za to přece stojí ![]()
Jeje ,
fakt ne,páč já vůbec nevěděla,že jsi ho tam mezitím dala,víš!!!Fakt přísahám,že nelžu
![]()
Mě totiž strašně dlouho trvalo než jsem vymazala nepotřebné (jako datum narození a ty váhy a míry porodní) a pak to označila barevně…nešlo to naráz,víš
Teda spoň já to neumím…
PET: To verim, ze to byla makacka ![]()
vsak ono kolikrat kdyz delam na tech mirach a vahach - to aby se v tom prase kolikrat vyznalo ![]()
No nic.. spadl mi program ve kterem delam www stranky - asi nejake znameni, tak to vypnu a pujdu spat.
Ja tu unavu prekonala a celkem bych tu tedka klidne sedela zas do dvou, ale zitra by ze mne terezka asi nemela moc radost..
a navic musim byt prece odpocata na tu sichtu az budu prevracet tercu z briska na zada ![]()
Tak dobrou holky a
jeste :
VŠECHNO NEJLEPŠÍ K PŮLROČNÍM NAROZENINKÁM LUCINCE OD LENYI A GIOVANKOVI OD ŽANET!!!