Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
8.8.07 21:51

lenyo tam bylo napsane to co tam je o tom cviceni a psychologovi, se mi to tam vlozilo asi petkrat, o nic jsi neprisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:51

FUJ! Prave sem chytla desne velkyho pavouka, jako krava je velkej a rychlej, ble ble :poblion: nesnasim rychly pavouky. No ale je caplej v pulitru a za chvili ho snad vyhodim. :?

Jo a to mazani prispevku mi taky vadi, pak nevim vo co go. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 21:52

Štiko zkus počítat ovečky nebo mysli na toho tvýho psychouše :wink: .

Jeje já jedu o víkendu stejně jako ty :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 21:55

Lucci tak tohle mě sem nepiš,já mám dost silnou arachnofobii.Už mám nohy nahoře a prohlídlej celej obyvák,jestli tu taky nějakej nečíhá.

A co vůbec Pipina X myš :?: Nejspíš se jí taky nepovedlo chytit a Pipi je u maminky a ne tady s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:57

Jezis Leni … sorac, promin, uz mlcim. :?

Pipka spi asi u babi, asi mys nechytla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 21:59

Leni: tak gratuluji! :D uz se tesim az terca bude take poradne umet oboji :-)
Vim ze pak ji uz budu jen a jen porad hlidat, ale ja se na to vazne tesim :-)

A kam jedes?? ja nejedu nikam..takze take nikam nebo jak? :D
A arachnofobii, tak tu mam take velkou. Pred chvili jsem byla s manzem na balkone a zas nam tam viseli tri ale fakt hodne velci. Oni se nam spousti ze strechy :(
Dva manzel vyhodil ze sedmicky dolu .. kdo vi, kde se hajzlíci zachytili aby nam zase vylezli nahoru a jeden tam jeste zustal.
Kazdopadne jak jsem je videla, tak jsem zase hnedka zalezla domu. Ja se toho vazne bojim. Ale uz jsem to tu psala jednou..

Jo mazani prispevku take nemam rada.. :( sem pak mimo misu a hlavne si pripadam jako psychous, kdyz nemuzu najit neco na co ty ostatni reaguji! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:01

fuj nedeste me takhle na noc z hmyzakama, jeste ze mame site
psychus je nahodou kus, pes to ze sem na blondaky, tak smekam, je prosedivelej, jasny modry oci, tmavej typ, ty oci ma jak leisry, asi vi proc je zavira kdyz mluvi aby se pacousky nezamilovaly, staci ze ho miluje celej personal :lol: , ale je takovej tichej,no budu tam ted kazdej tejden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:02

Jeje, pockej az se ti bude otacet jako kulda nejlepe hned po jidle a vsechno poblije :lol: , postel, hraci deku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:03

Tak tak Jeje taky nejedu nikam :-( ,a to má být hnusně takže ani na dvůr nebudu moct :-( .
Ano tvoje dacany na balkoně si taky pamatuju.A nepomohlo by to vymecta vystříkat nejakým sajrajtem?Mě by tam teda nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:03

tak manza psal na icq ze jede koupit sefovi vodku a jede domu, pac ma od sesti trening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 22:04

Fuj tajbl se koukam na primu a to teda neni nic pro me. Sem cekala detektivku jako Las Vegas, ale takovydle duchariny nemam rada. :roll:

Manza psal, tak ja mizim a jedu. :-) a dobrou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:05

ja taky nikam nejedu, nebecte, manza dva tejdny vyplaca na tu svoji dovcu, tejden byl se mnou po porodu, pak pul dny po nemocnicich a ted ma uz jen tri dny dovci na vanoce a vloni jsme meli spolu jeden usmrdenej prodlouzenej vikend na chate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:06

ja se nemuzu divat pomalu ani na zpravy, ted tady kousek vedle znasilnili tu malou holcicku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:07

kde je petajzna a bystrouska? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:08

No jo taky jsem na to koukala a hned jsem si říkala Praha-jih,kterápak od tamtud jste.Tak na sebe dávejte pozor holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí