Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
8.8.07 21:11

Tož ahojky holky!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:12

Ach jo, ja bych sla taky spat, ale jedu pro manzu, co zase nekde pije. :roll: Tenhle tyden se mu to fakt seslo, v pondeli, ve stredu a jeste chtel jit zitra po volejbale do hospody a spat u kamose, no rekla sem mu, at si dela co chce, ale prijede domu, pac v patek rano odjizdime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 21:16

Ajko: no tak to uz budou kocce 8 mesicu, to bude velka holka uz! :) Neres, jed! :-)

O Horakovych se nebavit, ja to nevidela.Koukam na to az rano bo vecer to nestiham!

Dneska take pujdu spat brzy. Doufam ze do 11 budu v posteli!!! Ale znam se no :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 21:16

Sorry Luci, ze se ptam, ale kam jedete? Ja vim, ze su mimo obraz :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:17

Ajko … v pohode, my jezdime kazdy vikend nekam, ted k tchynatum na pout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 21:19

no jo hudry hudry, vzdyt ja uz spim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 21:21

Tak my jedeme o vikend zase na Slovensko, tentokrat trochu dalej na vychod nez posledne… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 21:22

Ajko … no Jenik by slovensko nezvladl, uz po hodine je v sedacce nevrlej, kdyz nespi. :roll:

Stiko … dobrouuuu :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 21:24

MAla to posledne zvladla suprove, tri hodiny v sedacce, ani nemukla, tuk, tuk - az sem se sama divila, ze to vydrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
8.8.07 21:29

My jsme teď byli s malým na Slovensku a jeli jsme 4.5 hodiny a v pohodě…dvakrát jsme stavěli,aby jsem nakojila a malej se protáhnul a zvládnul to na jedničku!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 21:32

holky, ja bych tak nekam jela ! :(
jenze ted manzel zas nebude o vikendu doma.. a pak posledni tyden co budeme mit auto a pak bude nastupovat do nove prace.. kde auto mit nebude.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 21:33

odhaduju, ze ted nam to bude taky trvat tak 4,5 hod… Je to takovy maly nacvik na cestu do Chomutova, tam se chystame nekdy v zari.
Ale mala je na cestovani dost zvykla, tahame ji vsude s sebou autem uz od malilinkata :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 21:40

Ajko koukám že už jsi rozhodnutá,tak jen potvrdím 100%jeď.Je to jen pět dní a to vydržíte obě dvě,zvlášť když je malé u babičky dobře.Já jsem taky hlídala švíci půlroční holčičku a ona jela na týden do Tater.Teda ale předtím mě bylo úplně trapné sem psat že já bych jela-i když bych trpěla-když jsem viděla jak všichni píší že by nejely,jsem si připadla jak Xantypa :oops: :lol: .No ale prostě Madeira zadarmiko,je Madeira za darmiko :wink: .
A s tím jídlem bych to udělala takhle-postupně bych malou zvykala na příkrmy a mlíko bych odstříkávala a zmražovala.Takže v době dovolené by byla zvyklá na MM třeba jen 2× denně a zbytek příkrmy.

Hlav no já to četla asi 5× jestli tam ten tvaroh nějak nepřehlížím :lol: .Ale já stará buchtařka jsem ten jeden tak nějak vydedukovala.O víkendu ji chci vyzkoušet,máme tu hafo padavčat tak se musí zpracovat.

No a já se teda taky pochlubím-Lucinka se dnes překulila už i z bříška na záda :dance: ,takže zatím co Jeje s šichtou na obracení začíná tak já snad už zkončím.
Dneska dostala LUcka pigáro a celý odpoledne špatně spala,měla úplně kruhy pod očima a byla taková mouchy sežerte mě.Tak jsem jí ve 3h dala trošku panadol sirupu i když neměla horečku,ale tak nějak jako pro úlevu.A ona zaťfla a 3,5h spala v kuse 8O až jsem začala mít starch a žačala jsem ji budit.Pak byla veselá a teď se najedla a poprvé mě vytuhla u prsa a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 21:49

Jo a ještě,holky,nemažte mě tu ty svoje příspěvky :-) :!
Včera Pet dneska Štika tohle mě vážně nedělejte.Já pak musím pořád myslet na to ,co tam asi tak mohlo být napsané :idea: :?:
Takže tytyty budete dostávat trestný body a na srzu vám je sečtu a udělám dlooooouhou přednášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 21:49

ty jo dejte mi palici nebo ja neusnu, uz sem 4× vylezla z postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie