Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
8.8.07 18:39

To je manzeluv zamestnavatel, holt ve financnictvi se toci velke prachy… a manzel mu udelal za poslednich par mesicu moooc pekny obrat (taky sem ho skoro nevidela, furt byl v praci :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 18:41

Ahoj :D :-)

Tak jeste ze jsem docitala…Leni…jsem to ale motovidlo,tvarohovou buchtu delam bez tvarohu :-) :-) :-) ,takze na jednoduchou davku(dort.formu) 1tvaroh,na dvojitou 2 tvarohy a diky za upozorneni :pankac: ,ale nevim zda to tam jde dopsat,nebo mam napsat znova recept???

Lu…taky jsme uz dlouho na kolinkach a delame takove pekne pohyby :-) :pankac:

Ajko…takova podminka je teda fakt desna :-) ,pan zamestnavatel bud zrejme deti nema,nebo uz ma vetsi a nechce si kazit dovolenou???Bez malyho bych nejela ani nahodou,nevydrzela bych to bez nej :cry: ,ale nikdo Te urco odsuzovat nebude pokud pojedes,je to jen na Tobe :wink:

Stiko..Adik mel hodne potnicky a mudr.mi rekla nic nedavat a nicim nemazat,pokud by trvaly a horsilo se to,tak je prej dobrej Jarišův roztok ,maji to v lekarne :wink:

A my uz spime po koupacce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 18:43

A v pristim pololeti se leti na expedici do Afriky… jak jsem si ceetla ten program, docela me zaujala jedna atrakce :arrow: prelet nad Viktoriinymi vodopady helikopterou (samozrejme firemni :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 18:49

Jo a vse nej vsem dnesnim oslavencum!!!! :D :srdce: :huban:

Jejiku…doufam ze je dnes Terce lip :wink: a je bez teploty,ja merim taky rychlobezkou v zadecku,jinej teplomer nemam :wink:

Stiko…jsem zvedava jak dlouho Te bude ten nahore zkouset a Ty odolavat :wink: :-) ,jo a zavidim mejdanek s Tikou :-) ,je fajn ,ze jste se sesli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:51

No Ajko, dobre ses vdala :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
8.8.07 18:53

Teda Ajko , a jak se taťka vyšplhal, co? No ale hlavně ti přeju, ať je i trochu s váma. Bo mít prachy a taťku doma ne, to je pro mě nepřijatelná varianta, to raději pár šlupek oželím, ale táta je doma. :lol: A ta Madeira, to zní přímo pohádkově, moc ti to přeju, moc beruško. Aji a co deka, líbí se malé?

Jo a taky hlásím klubající se tesáky, už jsou vidět. :lol: Malej je sice z toho nervoš, ale čekám, že za pár dní to bude fuč a bude to zase naše usměvavá berunka. Odpoledne jsme ho zabavili tím, že já jsem ho, jak by řekla Monča, povozila na MÍČI (ano na míči Mončo :lol: ) a u toho jsme mu zpívali Hej pane zající od Vondráčkové. Nevím proč, ale poslední dobou jsem si furt vyzpěvovala Hej pane zajíci a nevěděla jsem, jak je celá písnička, tak jsem zaúkolovala manžu a ten ji dneska stáhl z netu a je suprová. Takovej ten starej flák, kde měla úžasnej hlas. No bomba, jsme to zpívali asi desetkrát puštěný na plný kule. :lol:

Luci , já furt nevím, jakej to je, ten pekáč. Je hliněnej, nebo kovovej? Možná jsi to tu psala, ale já to přehlídla.

Zuziko , no to čučíme. Super, že jsi se zase objevila.

Jo a dneska jsem zkusila mrkvovou polívku s rýží od hami a je super. Chci na tu rehábku vzít raději pár flaštiček, páč malej už v té době bude mít 6,5 měsíce téměř, tak abch nevzala něco, co mu nejede. Toš tak. Ale jinak se chstíám furt iba kojit. Takže mrkvička snad bude ok. Dala jsem mu ten bryndák od Sassy s tím korýtkem a je super. Jo a holky, ještě jsem se chtěla zeptat, když se řekne polívka, to je jen zeleninka uvařená ve vodě a rozmixovaná a nebo je to vařený ve vývaru? To kdybych náhodou chtěla něco klohnit sama, bo mrkev máme na zahrádce. Jsem tad v tom totálně netknutá, tak se potřebuju poradit. A nesmějte se mi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 18:53

Hlav, ja odolam vzdycky, nerada bych prisla o beckhama :? . Uz v tom mam jasno, vyradila sem se dost za mlada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 19:01

ty jo cupi, to sem sem psala nedavno, ze to zpivame maly a slysi na pana zajice :lol: to je sranda, taky sem tu pisen nasla na netu a ma ale prastenej text

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
8.8.07 19:11

Stiko…tak to ma byt :pankac: :D
Cupi.....no ja zeleninu rozmixuju ,pridam trosinku masla a rikam jdeme papkat polivku :-) ,ale Adik mi posledni dobou na prikrmy prdi,nic nechce 8O ,jediny co sni jsou jakykoliv presnidavky a nebo kdyz mu pridam do sunaru ovoce(nektarinku,banan),uz jsem toho nakoupila plno a vsechno to skonci v kosi :-) .dneska jsem mu zkusila uvarit jen brambor a smichat se sunarem jako kasi a to bylo desny co delal :nevim: a to samy mame s pitim :cry: ,snazim se ho obelstit jak to jde ,ale je mazanej :roll: ,si s jidlem asi uzijem,holky jedly co jsem jim dala,takze vsude je neco,sice je moc hodnej,ale s jidlem jsme na štýru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 19:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
8.8.07 19:32

Lucci , stručné a výstižné :wink: :lol: Jsi zlatíčko, díky.
Pet , měsíc bez manži 8O Ale ty jsi matka pluku :-) ty to zvládneš :wink:
Ajko , k moři bez prcka? Tak to tě obdivuju, jestli pojedeš… já bych bez kluků nikam nevyrazila (já bez nich nejedu ani nakoupit, natož na dovolenou :-) někdy mi přijde, že nám zapomněli odstřihnout ty pupeční šňůry :-) ) Kluci se taky při tom houpání svalí na bok :lol: a zatím jim to moc dopředu nejde :lol: , ale zvedají se statečně :wink: Jéé a teď čtu, že to je ta Madeira 8O no to je velké dilema :nevim: A ta Afrika 8O ty brďo… manža je šikula :wink: :lol:
Cupi , tak my jsme zkoušeli zatím mrkvičku od Hippu (pěkný humus :-) ), pak od Hami (ta je slaďoučká) a dneska jsem vařila :wink: Normálně jsem uvařila bio mrkvičku v kojenecký vodě a rozmixovala - tu vodu ve které jsem to vařila jsem pak přidávala dle potřeby aby to mělo konzistenci pyré. Žádný vývar by se snad zatím dávat neměl… postupně se má přidávat trošku rozmixovaného masa. Jo a kluci tu uvařenou baštili skvěle, snad líp než ty skleničkové, protože to nebylo takové tekuté a pokud je dobrá mrkev (což doma určitě máš) tak je to slaďoučké. Zítra budu dávat mrkev s bramborem (domácí výroby :wink: ). Ale musím zaklepat, zatím snědli všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 19:41

Hmm, taky jeste nevim, jak to dopadne, jestli vubec nekam pojedu… jenom kdyz si to predstavim, tak me boli srdce :cry:
Ale abyste si nemysleli, ze sme nejaci zazobanci :arrow: to zamestnavatel je v baliku, my neee. Manza tam dela teprve chvilku, zatim ma dost vysoke naklady, ale do budoucna to vypada nadejne, takze snad i jednou dostavime ten barak, trochu si prilepsime a tak za deset, patnact let pudem do financniho duchodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 19:44

Jo Cupinko , deka malou dost stve :D - jak jsou tam ty pekne obrazky, tak na ne mala porad skrabka a chce je vzit do rucicky a ze to nejde, tak se porad vzteka :roll: :lol:
Ale jinak jsme ohromne spokojeni, porad ji tahame vsude s sebou… kdyz sme byli na tom Slovensku, tak jsem ji rozbalila ve stinu pod stromem a mala si tam hrala cely den, dokonce tam i spinkala a papkala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.8.07 19:58

Tak mam prcka v postylce, ale blbne tam, spal do sesti, tak mi asi hned neusne. :roll:

Stiko … to je on, diky diky ses poklad, ja to hledam jak pako… :roll:

Omlouvam se vsem, co se pohupuji na kolinkach, nejak to sem nepisete, taxem nepotrehla, ze uz taky kleci! Takze Zuzi … kluci nejsou jedni z prvnich. :D

Ajko … Madeiru si odpust a jet do Afriky. Mala uz bude vetsi a ty to lip sneses. No hele, reknu ti to takhle :arrow: mamca se o malou postara v pohode, takhle maly mimco jeste nepritomnost mamky zvlada dobre, takze ji nic nebude. Mliko se ti za ten tyden neztrati, pokud budes odstrikavat. Takze jde jen o to, jak se budes citit ty psychicky. Abys ses tam tyden uzirala, tak to vazne nema cenu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 20:12

ahojte holky,
takze na uvod jedna novinka - muj maly lenosek se otocil sam na brisko!!! :D A jeste se tomu strasne smala, ze se ji to povedlo :D Ja to teda videla jen periferne.. ale hups a mala byla na brichu :D Uzasne! :D …ale od te doby mi to nezopakovala..tak uvidime, zda se ji to zase povede :-) Ale myslim, ze jak se ji to jednou povedlo, tak ze uz to asi bude vic zkouset ne?
Jooo a taky ji uz asi tyden poustim to CD zpivani s beruskou a dneska mala do toho zacla tancovat (hazet rukama a nohama) a povidat si. Jakmile je ale odmkla mezi pisnemi tak se prestane hybat a kricet :D Roztomile, fakt jak kdyby tancovala a zpivala :D
Jinak tedka mela trochu zvysenou teplotku, ale to neresim. Se vcerejskem se to neda srovnat.

TIKO: vztah k mamce ..taky ho mame pevnejsi. Uz od tehu. Chodila jsem za ni na prestavky z prace a povidaly. Tedka za ni take 2× do tydne zajdu do prace. Mamka malou uplne miluje.. porad ji neco kupuje, az je mi hamba, ze ji to porad neplatim :(
Za me puberty jsme si vubec nerozumnely, ale od doby co jsem se odstehovala a tedka od tehu a co mame terku se to jen a jen lepsi! :D

JANI32 gratuluji k zoubku!

AJKO tak jak jsem psala, pokud se to s Anjou neda zvladnout, tak ji nech doma. Asi bych to brala tak, je to asi jedna z mala moznosti se tam dostat a byla by skoda to vzdat. Navic kdyby jel manzel sam, tak by ti to bylo lito az by se vratil a valil na tebe jeden zazitek za druhym. Je fakt, ze si na Madeire asi urcite na malou vzpomenes a bude se ti styskat, ale to se ti bude styskat jeste hodnekrat (az nam budou jezdit na prazdniny na tabory a k babickam apod). Akorat teda nezapomen odstrikavat casto a moc se neunavuj, at nestratis mlicko a rozhodne jed..takove nabidky se neodmitaji! By uz jine byt nemusely… Vis jak to myslim!

STIKO mne je dneska taky nejak blbe. Zaludek jak na vode, jsem jak po flamu. Jsem strasne dehydrovana.. porad piju ale nezabira to. Hlava mne boli. No zase jeden den k pohledani. Ale pricitam to unave, celou noc jsem hlidala malou, nebo spis sem se porad budila a kontrolovala ji.

HLAVI: polopate mi vysvetli co kam mam dopsat do toho receptu, zapisu si to a pak to opravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí