Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
8.8.07 22:21

jeje, tak ty mas ctitele, heleme se, tak matess tajna laska, jeje ctitel to jsou veci :srdce: , ja bych svy frajery za zivot tezko spocitala, bo sem zacala ve skolce a manzu potkala az v 26, ale vetsinou to byly jen libacky a tak, jelikoz se svou fobii sem je nejdriv hnala na testy HIV a dost sem jich tim odrdila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:24

vzdycky jsme sly na lov na dyzu s holkama a nekdy sem balila i frajery pro ostychave kamosky :lol: , to byly casy, mama rikala ze se bavim s chlapem a uz flirtuju a ani si to neuvedomim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:25

Jo a ještě si musím postěžovat na mou dr.Dneska mě řekla že mám začít s příkrmama ajá že se mě ještě moc nechce když mám tolik mlíka.A ona na mě-no ženská taky musíte myslet trochu na sebe ,vždyť se na sebe podívejte upně se ztrácíte před očima.Vaše tělo už potřebuje taky ty vitamíny a živiny co z vás mala vytahá. 8O No rázem mě prostě zvedla sebedůvěru :-( jsem si hned připadla jako troska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:25

moje babicka je s dedou snad od pisku a nikdy nemela jinyho chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:26

Lenyo nechces k mymu psychologovi? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 22:27

Stiko ty a tvoje paranoia :-)

A jeste vam neco napisu - bojte se: Ja vcera malou okoupala, atd., uspala a ze se pujdu osplouchnout do vody po ni… a ve vane plaval obrovsky pavouk asi jako moje dlan :poblion: :arrow: cekala sem pak na manzu, aby tu stvuru odklidil a donutila jsem ho dokonce umyt i vanu, jinak bych tam nevlezla, brrr (a i tak sem z toho koupani nic nemela, fuj, tak rychle jsem se snad jeste nikdy neumyla :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:28

Že bych si udělala výlet do Prahy :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
8.8.07 22:29

Ahojte srdíčka moje :-) ,
teda…nějak nestíhám…
Něco jsem dočetla u Lukáškovy večeře (koja :wink: ) a ničevo si nepametám :nevim:
A teď Vás dočtené ještě nemám…jen jsem postřehla,že se Štička už loučila a koukám,že tu zase je :wink: Spánek se nekoná :?:

Musím do sprchy,ale vůůůůbec se mi nechce :roll:
Byli jsme s drahoušem a Grehlou v Tescu,pár drobností jsme pokoupili :wink: Měli v akci Tesco plenky a přesnídávky Frutapura od Hami,prý jsou moc dobré,tak jsem Lukýskovi koupili,ať si dá,až začneme s mňamkama :-)
Ale holky,vůbec se mi do toho nechce,asi to ořvu :( Naštěstí zatím Lukymu mlíčko stačí,takže kojo bude probíhat jak nejdýl to bude možné :!

Lupla jsem do galerky fotečky a teď si Vás jdu teda povinně dočíst,to bych nepřežila,aby mi něco uniklo :-)

Jo a Jejíku ,
gratulace k otočce :potlesk: Terince :srdce:

Zuzičko ,jsem Tě nedávno vzpomínala,ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 22:30

STiko: ja mam sveho ctitele rada. Jsem jeho osudova zena pry :D Ale od doby co jsem si vzala sveho muze, tak pochopil, ze si vazne stojim svym, tak si nasel nejakou pritelkyni a bydli spolu.. sic si sem tam neodpusti nejakou milou smsku, ale tj neskodne. Neodpovidam mu na to, ale nemuzu rict, ze mi to nepolichoti. Jinak ho beru jako moc dobreho kamarada. On to driv tak braval take, ovsem do te doby nez se zamiloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:31

Nazdar Petajzno, no ja tu budu dokud me nevykope manza, nebo nespadne intrnet, tak se nedivte az najednou zmizim, uslysim klice a vypinam komp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.8.07 22:32

Jeje, no to je krasny, to by potesilo kazdou :D ,ja mam schovany vsechny milostny dopisy a basnicky jeste od zakladky, bacha jede vytah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
8.8.07 22:32

Ajko: tak takovehle podobne velke stvury se nam pravevesi z te strechy.. :(

Stiko: to se vazne takhle bojis manzela?? sakra dyt musi byt rad, ze mas nejakou zabavu a ze se mas s kym vypovidat!!!!!
Proc ti to odpira???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
8.8.07 22:35

A ted sem si vzpomnela, ze neco vim… ja vim, jak se tajemna Stika menuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:36

Pet tak letím do galerky a tam ničevo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
8.8.07 22:38

J8 už musím,papapapapa