Poradna duly
Jana Čurdová
jeje, tak ty mas ctitele, heleme se, tak matess tajna laska, jeje ctitel to jsou veci
, ja bych svy frajery za zivot tezko spocitala, bo sem zacala ve skolce a manzu potkala az v 26, ale vetsinou to byly jen libacky a tak, jelikoz se svou fobii sem je nejdriv hnala na testy HIV a dost sem jich tim odrdila ![]()
vzdycky jsme sly na lov na dyzu s holkama a nekdy sem balila i frajery pro ostychave kamosky
, to byly casy, mama rikala ze se bavim s chlapem a uz flirtuju a ani si to neuvedomim
Jo a ještě si musím postěžovat na mou dr.Dneska mě řekla že mám začít s příkrmama ajá že se mě ještě moc nechce když mám tolik mlíka.A ona na mě-no ženská taky musíte myslet trochu na sebe ,vždyť se na sebe podívejte upně se ztrácíte před očima.Vaše tělo už potřebuje taky ty vitamíny a živiny co z vás mala vytahá.
No rázem mě prostě zvedla sebedůvěru
jsem si hned připadla jako troska.
moje babicka je s dedou snad od pisku a nikdy nemela jinyho chlapa
Stiko ty a tvoje paranoia ![]()
A jeste vam neco napisu - bojte se: Ja vcera malou okoupala, atd., uspala a ze se pujdu osplouchnout do vody po ni… a ve vane plaval obrovsky pavouk asi jako moje dlan
cekala sem pak na manzu, aby tu stvuru odklidil a donutila jsem ho dokonce umyt i vanu, jinak bych tam nevlezla, brrr (a i tak sem z toho koupani nic nemela, fuj, tak rychle jsem se snad jeste nikdy neumyla
)
Ahojte srdíčka moje
,
teda…nějak nestíhám…
Něco jsem dočetla u Lukáškovy večeře (koja
) a ničevo si nepametám ![]()
A teď Vás dočtené ještě nemám…jen jsem postřehla,že se Štička už loučila a koukám,že tu zase je
Spánek se nekoná ![]()
Musím do sprchy,ale vůůůůbec se mi nechce ![]()
Byli jsme s drahoušem a Grehlou v Tescu,pár drobností jsme pokoupili
Měli v akci Tesco plenky a přesnídávky Frutapura od Hami,prý jsou moc dobré,tak jsem Lukýskovi koupili,ať si dá,až začneme s mňamkama ![]()
Ale holky,vůbec se mi do toho nechce,asi to ořvu
Naštěstí zatím Lukymu mlíčko stačí,takže kojo bude probíhat jak nejdýl to bude možné ![]()
Lupla jsem do galerky fotečky a teď si Vás jdu teda povinně dočíst,to bych nepřežila,aby mi něco uniklo ![]()
Jo a Jejíku ,
gratulace k otočce
Terince ![]()
A Zuzičko ,jsem Tě nedávno vzpomínala,ahoj ![]()
STiko: ja mam sveho ctitele rada. Jsem jeho osudova zena pry
Ale od doby co jsem si vzala sveho muze, tak pochopil, ze si vazne stojim svym, tak si nasel nejakou pritelkyni a bydli spolu.. sic si sem tam neodpusti nejakou milou smsku, ale tj neskodne. Neodpovidam mu na to, ale nemuzu rict, ze mi to nepolichoti. Jinak ho beru jako moc dobreho kamarada. On to driv tak braval take, ovsem do te doby nez se zamiloval.
Nazdar Petajzno, no ja tu budu dokud me nevykope manza, nebo nespadne intrnet, tak se nedivte az najednou zmizim, uslysim klice a vypinam komp ![]()
Jeje, no to je krasny, to by potesilo kazdou
,ja mam schovany vsechny milostny dopisy a basnicky jeste od zakladky, bacha jede vytah
Ajko: tak takovehle podobne velke stvury se nam pravevesi z te strechy.. ![]()
Stiko: to se vazne takhle bojis manzela?? sakra dyt musi byt rad, ze mas nejakou zabavu a ze se mas s kym vypovidat!!!!!
Proc ti to odpira???
A ted sem si vzpomnela, ze neco vim… ja vim, jak se tajemna Stika menuje ![]()