Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
9.8.07 08:52

Dobré ráno,

vy jste toho v noci zase nakecaly :roll:

Lu vem prosim tě foťák,já ho teď nemám,tak ať můžem kluky blejsknout :wink:

myši mi nevaděj(když mi neběhaj doma :lol: ),ale pavouci,z těch jsem šílená 8O

A víc jsem zatim nedočetla,jdu se hodit do gala a nasnídat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 09:10

Pipi…manza je borec a ty taky :-)
Lu…pridavam se k holkam,taky na to vzdy zapomenu Ti napsat,jak jste sikovny :potlesk: ,ja davala holky na nocnik hned jak samy sedely a byly jsme bez plen brzy,takze uz taky cekam az malej bude sedet sam a zacnem s vyscvikem :-) ,takze Pet blbe to rozhodne neni :D ,cim driv tim lip :pankac: ,jo a s povlecenim si nedelej starosti,zajimala me cena a teda to by me nastvali :twisted: ,mela Te na to upozornit ze treba bylo v akci aspon vid?Cert vem padesatku,ale nekdy to chovani prodavacek je děs :evil: a pokud sis ho zamlouvala,tak Ti ho sakra mela dat za tu prvni cenu ne??No je to kravajzna :o

Jeje…snad se dneska vyspis

MELA BYCH JIT VARIT,ALE NEVIM CO????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 09:12

Ali ,
tak tohle je to povlečení :arrow: http://www.bobshop.cz/…ts/witch.jpg

Lu ,
Lukyho bych pochopitelně na nočníčku přidržovala :wink:
Pěkně si to s MaK užijte a vyfoťte i sebe a dejte nám foto do galerky,ju :wink:

Jo a Štičko ,
ses nevyjádřila ke svému tajnému úkolu :( :arrow: "Vyfoť psychouše,když má zavřená očka :wink: "…jdeš do toho :wink:
A vylez a netrucuj,my už to vědět nechcem a je to Tvá věc,ju :wink: My Tě máme rády i bez jména,tak šup za náma… :-)

Musím letět :-) Čeká na mně štětka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.8.07 09:13

MaK … neboj, uz je pripravenej. 8) A do gala se nehazej, to mam prijet cece v maly vecerni ci co? 8O :nevim: :-) :-P

Holky diky za chvalu. Ja si myslela, ze si rikate, ta je teda divna, takhle maly mimco davat na nocnik. :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 09:16

Ali ,
no kravajzna to je a velká,páč nebylo v žádné akci,normálně tak stálo,prostě chtěla ještě něco navíc vydělat…já bych se hanbou propadla…no,taky už si tam nic koupit nepůjdu :-)
A na netu je nejlevnější kolem 670,– ,ale zase platíš poštovné,takže Tě to vyjde šulnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 09:20

Lu: urcie nejsi divna. Mne mamka, kdzy jsem si ji prinesla z porodnice, rikala, at ji vzdycky odendam plenu a pockam az se vycura.. aby mela nacvik na nocnik - ja to nedelala.. a mozna ze bych tak usetrila toooooooooooooolik plen!
i kdyz musim ted rict, co jsme zmenili velikost tak tech plne zlikvidujeme skoro jako vy ostatni -t ech 7,8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
9.8.07 09:21

Dobré ranko

My jdeme dnes na poslední hexu,máme tam být v 11.Malá se dnes rozhodla,že chce ve 4.10 jest.Tak sem ji chtěla zase oblbnout vodou,ale nechtěla.Tak si 20min vykládala,já se držela,abych jí nezacpala pusu,bo budila sousedy.Když už to ale přecházelo v mrčení a zintenzivnila výšky,tak jsem vyměkla a sunar jí dala.Pak jsem tam byla ještě 2× ji pochovat,bo na mrčení jsem opravdu neměla náladu a vzbudila se teda až před 8.

Taky vám děcka cíleně kopou jednou nohou,aby se jim houpalo lehátko?Malá jí kope pře sebou-jako při kankánu.To je prčovní :D :D Včera to chtěla nacvičovat i v autosedačce na podvozku a byla naštvaná,že se to nehoupe.Jsme totiž byli v Losinách na smaženém pstruhovi :-) :-)

Gratulace mimískům k půlročku :srdce: :srdce:

Štičko- jéé fotku psychouše chcem vidět!!!

Pipi manžel je super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 09:34

Pet …krasny,Sara bude nadsena :potlesk: Tyna dostala povl.se Srekem tak je taky spokojena :D

Lu…divna nejsi :D ,ale musim se priznat ze se mi to tenkrat zdalo takovy divny …jakoze do umyvadla kadit :nevim: ,bych tomu moc neverila a ejhle ono to fakt funguje :D :D :D ..,nektere mamci jsou liny a radeji kupujou pleny do tri let,nez aby si daly praci a trpelive ucily davat mimca na nocnik…takze fakt si dobra ,zes to Jenika naucila :pankac: :potlesk:

Taky se Vam nekdy mimi zda ze pálí a pritom teplotu nema?Adik ma horkou hlavicku ale tepl.nema,uz jsem ho dvakrat merila,trochu mu tece z nosu :oops: ,no snad mu nic nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 09:44

tak mám dočteno-

gratuluju Terezce k otočce a oslavencům přeju vše nej :-)

Ali na sraz musíte :! Prosím :!Hele,jestli se nám do tý doby podaří prodat auto a koupíme to,co máme v plánu,tak vás vezmem.

nočník - Lu je šikulka a Jeník samo taky:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 09:44

CHA! Ted mi psala mama, ze zene meho bratranka odtekla plodova voda, takze je v porodnici. Bohuzel ale nema stahy, tak jsem zvedava, jak dlouho to chuderce bude trvat ten porod :(
Jůchůůů budemem mit bratranka! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 09:48

Jůůů,Terez bude mít parťáka :) .To je super,my jsme v naší rodině jediný dětný široko daleko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 09:52

Pet…no tak to je vrchol,jestli si tu pajcku jako dala do kapsy :twisted: ,asi bych si to nechala vysvetlit,jde o princip :!

Jani…tak to je presny stou nozkou..je jako Hurvajs :-) ,se divim ze ji nema za cely den namozenou,bo to zkousi i v kocaru :-)

Zanet…malej vypije jak kdy a jak jsem tu uz psala dela mi potvurka starosti s tim ze nechce pit nic jineho nez sunar a ten prave jak kdy…rano kolem 6 vypije tech 200ml,pak kolem 9 uz trosku necha :cry: ,dopoledne se mu snazim nacpat polivku alespon trochu ale posledni dobou to dopadne vzdy tak ze mu stejne dam zas sunar a do nej mu pridam nejaky ovoce..to ma taky tak 180ml,pak odpoledne presnidavku a po 18 hod.koupu a nez jde spat vypije 210ml sunaru,malokdy se mi povede aby pres den vypil alespon 20ml caje..a to je uspech :cry: ,tak ale myslim ze jsme na tom stejne ne? Ale mudr.mi rekla ze je to tak ok,tak snad jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 09:55

Dobré ráno…

Štičko , ty jsi číslo :lol: tvoje včerejší příspěvky mě fakt pobavily… a je fajn číst když jsi v dobré náladě :wink: :lol:

Pet , to je milé, že na mě někdo myslel :oops:

Ali , na sraz musíš přijet !!! My to máme taky hoooodně daleko… ale budem se snažit tam dorazit!

Žanet , to množství mlíka máme obdobně a taky bylo období kdy vypili pokaždé 200ml… ale to byl asi spurt :wink: Myslím že je to dost a navíc je už doba na příkrmy :wink:

Pipi , z myšky bych byla asi na nervy 8O A manža je… no chlap, no :lol: :lol: :lol:

Ráno jsem byla na kožním nechat si zkontrolovat znamýnka, protože mi jich v těhu hodně vyrostlo… vše ok, ale ptalal jsem se jí na kluky… že mají trápení s tou kůží… a kdy se pozná atopický ekzém… No a ona mi podle toho co jsem jí řekla, odpověděla, že to asi atopický ekzém bude :( :( :( Prý jestli se to zhorší, máme přijít… ale jsem fakt naštvaná… nebo smutná… nebo já nevím :?
Jdu rozmixovat obýdek ať můžem po procházce hned baštit… dneska máme mrkvičku s bramborem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.8.07 09:57

Ahoj,

mi nesel net, kurna… a to mala spala az do pul desate :-P

No, moje sestrenka je taky tehotna - bude rodit nekdy kolem vanoc, ale je to s prominutim takova cuza :? Si predstavte, ona si mysli, ze ji vsechno po male jen tak dam… uz se ptala nasi mamky na vanicku, na kocar - kde zije, ja v te dobe budu jeste vsechno potrebovat (potrebuju smajlika, co si tuka na celo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 09:58

Mak …ja snad vazne pojedu :D :D :D ,jeste se chvilku necham premlouvat a schvalne pockam ktera pro nas prijedete az pred barak :-P :-) ,ne si delam srandu…fakt me tesi ze nas chcete …jezis to jsem zas pekne napsala :oops: :D

Jejiku..tak at mate co nejdrive bratranka na svete a zas bude co slavit co? :D A jakpak se bude jmenovat? Sem zvedavec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí