Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
vy jste toho v noci zase nakecaly ![]()
Lu vem prosim tě foťák,já ho teď nemám,tak ať můžem kluky blejsknout ![]()
myši mi nevaděj(když mi neběhaj doma
),ale pavouci,z těch jsem šílená ![]()
A víc jsem zatim nedočetla,jdu se hodit do gala a nasnídat ![]()
Pipi…manza je borec a ty taky ![]()
Lu…pridavam se k holkam,taky na to vzdy zapomenu Ti napsat,jak jste sikovny
,ja davala holky na nocnik hned jak samy sedely a byly jsme bez plen brzy,takze uz taky cekam az malej bude sedet sam a zacnem s vyscvikem
,takze Pet blbe to rozhodne neni
,cim driv tim lip
,jo a s povlecenim si nedelej starosti,zajimala me cena a teda to by me nastvali
,mela Te na to upozornit ze treba bylo v akci aspon vid?Cert vem padesatku,ale nekdy to chovani prodavacek je děs
a pokud sis ho zamlouvala,tak Ti ho sakra mela dat za tu prvni cenu ne??No je to kravajzna ![]()
Jeje…snad se dneska vyspis
MELA BYCH JIT VARIT,ALE NEVIM CO????
Ali ,
tak tohle je to povlečení
http://www.bobshop.cz/…ts/witch.jpg
Lu ,
Lukyho bych pochopitelně na nočníčku přidržovala ![]()
Pěkně si to s MaK užijte a vyfoťte i sebe a dejte nám foto do galerky,ju ![]()
Jo a Štičko ,
ses nevyjádřila ke svému tajnému úkolu
"Vyfoť psychouše,když má zavřená očka
"…jdeš do toho ![]()
A vylez a netrucuj,my už to vědět nechcem a je to Tvá věc,ju
My Tě máme rády i bez jména,tak šup za náma… ![]()
Musím letět
Čeká na mně štětka ![]()
MaK … neboj, uz je pripravenej.
A do gala se nehazej, to mam prijet cece v maly vecerni ci co?
![]()
Holky diky za chvalu. Ja si myslela, ze si rikate, ta je teda divna, takhle maly mimco davat na nocnik.
![]()
Ali ,
no kravajzna to je a velká,páč nebylo v žádné akci,normálně tak stálo,prostě chtěla ještě něco navíc vydělat…já bych se hanbou propadla…no,taky už si tam nic koupit nepůjdu ![]()
A na netu je nejlevnější kolem 670,– ,ale zase platíš poštovné,takže Tě to vyjde šulnul ![]()
Lu: urcie nejsi divna. Mne mamka, kdzy jsem si ji prinesla z porodnice, rikala, at ji vzdycky odendam plenu a pockam az se vycura.. aby mela nacvik na nocnik - ja to nedelala.. a mozna ze bych tak usetrila toooooooooooooolik plen!
i kdyz musim ted rict, co jsme zmenili velikost tak tech plne zlikvidujeme skoro jako vy ostatni -t ech 7,8…
Dobré ranko
My jdeme dnes na poslední hexu,máme tam být v 11.Malá se dnes rozhodla,že chce ve 4.10 jest.Tak sem ji chtěla zase oblbnout vodou,ale nechtěla.Tak si 20min vykládala,já se držela,abych jí nezacpala pusu,bo budila sousedy.Když už to ale přecházelo v mrčení a zintenzivnila výšky,tak jsem vyměkla a sunar jí dala.Pak jsem tam byla ještě 2× ji pochovat,bo na mrčení jsem opravdu neměla náladu a vzbudila se teda až před 8.
Taky vám děcka cíleně kopou jednou nohou,aby se jim houpalo lehátko?Malá jí kope pře sebou-jako při kankánu.To je prčovní
Včera to chtěla nacvičovat i v autosedačce na podvozku a byla naštvaná,že se to nehoupe.Jsme totiž byli v Losinách na smaženém pstruhovi
![]()
Gratulace mimískům k půlročku
![]()
Štičko- jéé fotku psychouše chcem vidět!!!
Pipi manžel je super
![]()
Pet …krasny,Sara bude nadsena
Tyna dostala povl.se Srekem tak je taky spokojena ![]()
Lu…divna nejsi
,ale musim se priznat ze se mi to tenkrat zdalo takovy divny …jakoze do umyvadla kadit
,bych tomu moc neverila a ejhle ono to fakt funguje
..,nektere mamci jsou liny a radeji kupujou pleny do tri let,nez aby si daly praci a trpelive ucily davat mimca na nocnik…takze fakt si dobra ,zes to Jenika naucila
![]()
Taky se Vam nekdy mimi zda ze pálí a pritom teplotu nema?Adik ma horkou hlavicku ale tepl.nema,uz jsem ho dvakrat merila,trochu mu tece z nosu
,no snad mu nic nebude ![]()
tak mám dočteno-
gratuluju Terezce k otočce a oslavencům přeju vše nej ![]()
Ali na sraz musíte
Prosím
Hele,jestli se nám do tý doby podaří prodat auto a koupíme to,co máme v plánu,tak vás vezmem.
nočník - Lu je šikulka a Jeník samo taky:pankac:
CHA! Ted mi psala mama, ze zene meho bratranka odtekla plodova voda, takze je v porodnici. Bohuzel ale nema stahy, tak jsem zvedava, jak dlouho to chuderce bude trvat ten porod ![]()
Jůchůůů budemem mit bratranka! ![]()
Jůůů,Terez bude mít parťáka
.To je super,my jsme v naší rodině jediný dětný široko daleko ![]()
Pet…no tak to je vrchol,jestli si tu pajcku jako dala do kapsy
,asi bych si to nechala vysvetlit,jde o princip ![]()
Jani…tak to je presny stou nozkou..je jako Hurvajs
,se divim ze ji nema za cely den namozenou,bo to zkousi i v kocaru ![]()
Zanet…malej vypije jak kdy a jak jsem tu uz psala dela mi potvurka starosti s tim ze nechce pit nic jineho nez sunar a ten prave jak kdy…rano kolem 6 vypije tech 200ml,pak kolem 9 uz trosku necha
,dopoledne se mu snazim nacpat polivku alespon trochu ale posledni dobou to dopadne vzdy tak ze mu stejne dam zas sunar a do nej mu pridam nejaky ovoce..to ma taky tak 180ml,pak odpoledne presnidavku a po 18 hod.koupu a nez jde spat vypije 210ml sunaru,malokdy se mi povede aby pres den vypil alespon 20ml caje..a to je uspech
,tak ale myslim ze jsme na tom stejne ne? Ale mudr.mi rekla ze je to tak ok,tak snad jo ![]()
Dobré ráno…
Štičko , ty jsi číslo
tvoje včerejší příspěvky mě fakt pobavily… a je fajn číst když jsi v dobré náladě
![]()
Pet , to je milé, že na mě někdo myslel ![]()
Ali , na sraz musíš přijet !!! My to máme taky hoooodně daleko… ale budem se snažit tam dorazit!
Žanet , to množství mlíka máme obdobně a taky bylo období kdy vypili pokaždé 200ml… ale to byl asi spurt
Myslím že je to dost a navíc je už doba na příkrmy ![]()
Pipi , z myšky bych byla asi na nervy
A manža je… no chlap, no
![]()
Ráno jsem byla na kožním nechat si zkontrolovat znamýnka, protože mi jich v těhu hodně vyrostlo… vše ok, ale ptalal jsem se jí na kluky… že mají trápení s tou kůží… a kdy se pozná atopický ekzém… No a ona mi podle toho co jsem jí řekla, odpověděla, že to asi atopický ekzém bude
Prý jestli se to zhorší, máme přijít… ale jsem fakt naštvaná… nebo smutná… nebo já nevím ![]()
Jdu rozmixovat obýdek ať můžem po procházce hned baštit… dneska máme mrkvičku s bramborem ![]()
Ahoj,
mi nesel net, kurna… a to mala spala az do pul desate ![]()
No, moje sestrenka je taky tehotna - bude rodit nekdy kolem vanoc, ale je to s prominutim takova cuza
Si predstavte, ona si mysli, ze ji vsechno po male jen tak dam… uz se ptala nasi mamky na vanicku, na kocar - kde zije, ja v te dobe budu jeste vsechno potrebovat (potrebuju smajlika, co si tuka na celo)
Mak …ja snad vazne pojedu
,jeste se chvilku necham premlouvat a schvalne pockam ktera pro nas prijedete az pred barak
,ne si delam srandu…fakt me tesi ze nas chcete …jezis to jsem zas pekne napsala
![]()
Jejiku..tak at mate co nejdrive bratranka na svete a zas bude co slavit co?
A jakpak se bude jmenovat? Sem zvedavec ![]()