Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
9.8.07 13:54

Jojo,
to jsem vam ani nenapsala, ze Ivanka poprve naprosto v klidu bez jedineho zakniknuti usla v kocarku a ani se nemuselo drncat atd. Ona totiz spinka ted jedine u sebe v posytlce s plysackem. Ovsem usla urcite jen diky tomu, ze vedle sla Stika.
Stejne tak jsem na sraz vezla knikajici Ivulinu a jen co uvidela Stiku stala se z ni usmivajici se Ivanecka :D

No a ten chlap v lekarne :roll: ja se snad k te babicce prestejhuju, abych do te lekarny mohla chodit denne. Ale uz jsme pocitaly jak asi tak ten pan slouzi zda ma kratky a dlouhy tyden :?: aby tam clovek nechodil zbytecne , ze ?

No pak mi unikl jeste jeden primadon, na kteteho se Stika velmi mile culila , ale asi me radeji neupozornila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 13:58

Tiko,Štiko,
já teda hledím,jak vážně jste to vzaly a dost mě mrzí,že jste absolutně nepochopily,že jde o obyčejné štengrování a legraci :( Možná nemístnou,ale legraci a ač jsem se Štičky taky zastala,tak si myslím,možná budu znít tvrdě,ale prostě si to fakt myslím,tak se Tiko nezlob,že ta obhajoba byla zbytečná.
Páč tady všichni Štičku známe a rádi jí máme a myslím,že s tím pitomým jménem je to jen čistě o ženské zvědavosti,nikdo nikoho do ničeho netlačí a nenutí…
Docela jsem se naštvala,páč každá z nás má své důvody,proč dělá to či ono a každá máme svou minulost a své bolístky,ať větší či menší.
Neber to,prosím,že se chci hádat nebo tak,ale dost z nás to tady taky nemělo často jednoduché a tak …a bla,bla,bla…bych se opakovala..
Prostě já Štiku taky chápu a přísahám,že to bylo naposledy,co jsem se o jejím jméně zmínila…
Myslím,že takový humbuk z toho vůbec nemusel být,prostě je to celé zbytečné..Nikdo to nemyslel zle,si myslím :idea:
Takže Štičko ,
psaní o odcházení z diskuze je taky zbytečné :wink: Ale pochopitelně Ti to nikdo zakázat nemůže :wink:

Tak a teď jdu pryč…čau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:03

Zuziku: jedna se o tenhle hotel: http://www.sweb.cz/…atom_trebic/
o pesjakch tam nic nemluvi, ale tusim ze mas maleho pejska jako ja zuldu.. takze snad by mohly udelat vyjimku, kdyz jim pohrozim, ze bud jim udelame kseft s mnoha pokoji nebo nic co? :D

Baruli: no jasne ze ta postel ma dno, ale my da se odendavat.. a ja si predstavuji, ze by to bylo opravdu jako ohradka… dokonce i ta nase postel ma moznost tu , ze si to dite do toho muze lest pozdeji samo … roste je tam udelany takovy tunel.

Listicko: ja si pisu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:05

ctu to po sobe a ja fakt pisu jak hotentot.. to je hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:08

Jo Barulino, jeste k tem psum. Mala kdyz vidi zuldu tak se na ni smeje.
Kdzy se zulda priblizi, tak ji capne .. a samo ze nepusti a taha.
coz se samo zulde nelibi.
z druhe strany, zulda je taky pekny posuk, ze se vyburcuje vzdycky ke hre a beha tu z jedne mistnosti do druhe a smykem kolem lezici tereze na dece.. takze mam kolikrat strach, aby na ni neskocila.. takze je obe umirnuji jak to jde.
ZKTRATKA BEHEM PAR DNI SE Z PANICKY A MATKY STANE KROTITEL DIVE ZVERE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 14:10

Jeje , díky… já tam pro info zkusím zavolat…
jo a ta postýlka určitě má dno odendávací (taková matrace), ale pod tím je pevné dno, protože ta postýlka je zespodu tvořena přes dno takovým křížem a bez toho by to nebylo myslím stabilní… a hlavně by se to nedalo složit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:12

Zuzi: jo vlastne ano mas pravdu. ja si to vubec nepamatuji. naposled jsem ji mela slozenou pred 5 mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 14:12

Huráááááá… za pajdu můžem jet s Barčou!!!! Takže pokud do toho nevleze něco jiného (v říjnu jedem na konzultaci s tím Dankovým prstíkem… tak nevím co bude :? ), tak přifrčíme 4+1 :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:14

takze pejskove dovoleni??? :D
tak to je super! :D

az budu mit vic odpovedi od vice holek tak tam musim zajet :-)
sem fakt rada ze uz se zacina neco rysovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 14:20

jojo :lol: paní byla milá… říkala že „určitě“ :lol: jen to stojí 50,– :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.8.07 14:21

jejiku, jasně že musíte mít pevný dno pod tím odendávacím. A průlez ven máme taky, aby se dala užívat i pozdejš, až si tam mrňous bude zalejzat už sám. No a s tím psiskem jsme na tom stejně, takže tuším, co tě za pár týdnů eká - Jonáš už si k Johaně(pes) popoleze a zkoumá ji. No, uvidíš, je na co se těšit!
Tak pro dnešek končím, mějte se pěkně, zase se někdy objevím, pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
9.8.07 14:23

Jo a kluci už taky „mlsně“ koukají na Barču… a ona zase na jejich hračky :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:26

tak to musim rict, ze zulda plne respektuje, ze jsou to terky hracky..
ovsem totez se neda rict o dudliku. V nestrezenem okamziku ho sebere a rozkouse…
takze uz mame nekolikaty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 14:27

holky to je sranda..
mala do tedka spala a pred chvili jsem ji tam slysela mluvit, tak se jdu podivat do obyvaku, ona pase zase kone a cumi na televizi!!! :D
no to je hotovy tatka§ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.8.07 14:29

Pet, nemusis se ted pustet do tiky, ze se me zastala. Nevim, jestli to byla ze vsech stran legrace, ale od tebe to chapu, jako legraci. :wink:
tady opravdu nejde o jmena a o to, kdo jak bydli, kolik manza vydela a tak, ale hlavne o to jak prospivaji nase ratolesti ne? :D
to ostatni je taky nadstandart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital