Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
9.8.07 15:41

Lišťajs , néni, všecko jsem to sežrala, když jsi nepřijela. :lol: Hele, ale pravý krabí maso, ne ty tyčinky. :roll: …no příště no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 16:22

Malej pres hodku spinka ,holky jsem odsud vyhnala a jelikoz zacalo prset a hrima…tak ony normalne usnuly 8O
Adikovi teplota zatim nestoupla ,byl nevrlej ale ne zas nejak moc ale trosku jakoby kaslal,ale jen parkrat a ted nezakaslal ani jednou co usnul,tak uvidim jaka bude noc …ja uplne trnu kdyz mam na nej sahnout jestli pálí nebo ne,ale to jsem mela vzdycky kdyz holky mely teploty :cry: ,rano jdu k dokt.aby ho poslechla a prohlidla a uvidime zda to bude k zubum a nebo na nej neco leze :cry:
Stiko…tak se omlouvam teda jestli jsem byla doterna s tim jmenem,ale jak psaly holky..jde spise o hecovani,vzdyt jde jen o jmeno 8O ,ale dobra tedy …uz se Te na jmeno ptat nikdy nebudu :! Pet to napsala bych rekla vystizne :pankac:
Cupi,Listi.....z krabich tycinek delam vytecnou pomazanku :-)
Jo a i presto ze malej mel jen tech 37,5 tak jsem mu dala 1ml nurofenu,aby byl klidnejsi kdyby ho treba bolela hlavka nebo neco jinyho,snad to nevadi ne?Ale kolikrat jsem tu cetla ze jste detem trosinku davali,tak snad se nic nestane ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 16:54

Tak sem vytuhla u male na dece a vzbudila mne jak rve asi dva metry ode mne na brichu.
Se jednou prevali na pupek a zacina byt pekne akcni baba jedna :D
No tedka mam zas pro zmenu hlad a navic mi tady delate takove chute!!!!

Tak bratrankove zene ten porod vubec nepostupuje.
A etd mi volala mama ze ji pichnou epidural.
Ale ten se picha az mezi stahama do patere kdyz uz je porod rozjety ne???
ja jsem ted uplne zmatena…

PEJSCI: Zuzi? no tak Zulda kdyz jsme prijely z porodky byla takova chuvicka. Nemela jsem problem je nechat vedle sebe, ovsem do te doby, nez zacla umysle terka brat veci do ruky, protoze po ni jde.
Jinak Zulda si zaleze vzdycky do loznice pod postel nebo na gauc. Je rada ze je doma s nama, take nas obcas prijde zkotrolovat, malou take ocuchnout, v nestrezenem okamziku oliznout, ale jinak ma rada svuj klid, tak je zalezla. Nekdy ji chytne rapl a tak na Terku dorazi a beha kolem ni , ale take nechape ze terca nejak ty jeji hry nechape a nechce si s ni hrat :D Doufam ze si ty dve brzy na sebe zvyknou a nebude zle.. to bych nechtela..

HLAVI: Snad bude dobre!!!!!!!!!!!!!!!! Drzim pesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.8.07 17:02

BRRRRRRRR, sla jsme vratit mamce knizky do knihovny a ona ma tento tyden zrovna zavreno :evil: :evil: a jeste jsme zmokly :evil: teda Iva ne, ta byla pod plastenkou ale ja jsem jak vodnice urousana.

Cupi - prisla jsi na to, ano odhalila jsi nas :D :oops:

Listi - tak to at bracha jede. A vsak tri mesice neni az tak dlouha doba, to utece jako voda a on si aspon vydela nejaky korunky. a treba priveze i hodne jablek :)

Neco krabihobych si taky dala. ja tu ma ted jen pohankove karbanatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.8.07 17:34

Cau kocky,

to je fajn ze konecne prsi i kdyz ja si pritapim a pecu spenatovej strudl se syrem a se slaninou :-)
dneska tu vecer nebudu, pac manza slibil ze zkusi prijit normalne, tj v 19 hodin, tak budu delat pozornou manzelku :wink:
Pres den si to vynahradim, je fakt ze kdyz tu sem celej den tak tu nepotrebuju cumakovat cely noci taky dneska pujdu brzo spat, aspon se pokusim, sem uz grogy
Zitra jdeme na neurologii tak drzte palusky uz vidim jak me zase sprdne, ze ma kulda furt pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 17:35

Ja uz chci take deeeeeeeeeeeeeeeest!!
Tady uz snad 14 dni neprselo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 17:39

Čau,

tak Lucka před chvílí odfrčela :-) .Bylo to :potlesk: .Lucka je bezva a Jeník je atlet 8O .Dělal tady kliky a péroval na kolínkách,prostě frajer :pankac: Tak to se Davis trošku nechytal :lol:
K obědu jsme měly pizzu,pak jsme šli kočárkovat,i jsme si zasportovaly,páč nás zastihl liják,takže jsme sprintily zase domů.Pak jsme si daly kojočaj a něco na zub :-) .A taky jsme hrály pexeso a nejrůznější hry s Týnkou :-) .Jooo a taky jsem viděla,jak Jeník chodí na záchod :! :pankac: .
Konec hlášení v ruském jazyce :-)

Cup -tak to je fajn,že už je Jonáškovi líp :wink:

Jak se jmenuje Stika ,je mi fuk :wink:

Jeje terezka je šikulka :potlesk:

Ali myslím na vás,ať to nic není,ta Adíkova teplotka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 17:48

Joo, a ještě mi Lucka přivezla takový ty obří ostružiny :-)
Díky, Lu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.8.07 17:50

Jéééé Mak ..to jste meli s Luckou a detma krasny den :dance: a dekuju ze na nas myslite a i vsem ostatnim,jste proste hodne etetky :D
Tak Adik je ted bez teploty,ale na ocickach vidim ze to neni ono a asi to bude ta ryma :cry: ,tak ja jdu za nim za marudkem,zatim pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 18:01

Mak a lu, tak to jste uzasny den.
my teda byli dneska doma, bo se mi nikam nechtelo, ale asi radsi budu chodit kazdy den ven, protoze doma je to nejake dlouhe.
a jsem vic utahana, nez kdyz jsme cely den venku.. co budeme delat v zime???? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
9.8.07 18:08

Jeje das ji fusak, navlecete se a budes ji vozit na sankach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 18:12

Ruzo: ja myslsela doma :)
a hlavne si nemyslim ze bude v zime snih!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
9.8.07 18:22

No prave - radsi s ni pojedes ven :lol:
Nestras, ze na vysocine nebude snih… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 18:40

NO jestli bude tak tepla zima jako letos tak to tak bude..
ale take bych chtela kdyby byli vanoce se vsim vsudy a byl snih .. abych s malou mohla chodit stavet snehulaky a jezdit na boby :)

holky jak je to s tim epiduralem?
ten se dava proti bolesti ne na rozjezd porodu ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 18:47

Jeje mě ho u prvního porodu dali s tím,že se to urychlí,ale už přesně nevím,nakolik jsem byla otevřená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí