Poradna duly
Jana Čurdová
MaK … nezavidim. Jenik spal 45min v aute a pak byl protivnej a ted uz spi. Mas v mailu navod na vyzvednuti fotek, tak se ti to snad povede.
Ja valim
ty moji dva chlapi uz zarezavaj. ![]()
Monči , já jsem to včera machrovi Johnymu vysvětlovala hodinu, od 21 do 22.
Ale nevyměkla jsem, z té betle jsem ho nevytáhla. ![]()
Taky valím, ještě si jdu ale chvíli čitáť. Tak dobrou, berušky.
![]()
takze dat mezi nohy perinu aby se proste nemohla pretocit??? chapu to dobre?
Cupi: jinak rozhodne ty lekare nesoudim, jen vim, ze moje jedna kamaradka to mela take tak.. take mela priduseneho prcka..
proste mne udivuje, jak strasne riskuji.
Fotky jsem zkoukla,moc vám to všem slušelo a moc vám závidím.
Teď mě vážně mrzí že nemám odvahu na dlouhý cesty s dětma sama,jinak bych vyrazila obhlídnout Jejiny pavouky
.
Jo a Jeje dobře ti tak s bazénkem ,že ho ještě nemáš.Kdybys tehdá napsala tak jsem ti ho mohla taky koupit a poslat,je to 14 dní a Žanet ho má až na Floridě.
Leni: ja vubec nevedela, ze si ho Zanet kupovala… asi sem to zrejme prehlidla.
a kdes ho kupovala???
tak tohle je nas maly bratranek:
Jo a co to psala Lu
,že měla MaK výbornou buchtu
Tak šup šup s receptem na wéwéčka.Já jsdnou na ty buchty umřu
.
Jeje hlavně že to dobře dopadlo,ale člověk si stejně říká,jak málo stačilo ![]()
Lu díky díky ![]()
Dítě spí,jupíííí.Jdu si dát margotku ![]()
Jeje je to tak 14dní,3 týdny
ho měly v Makru za nějakých 260.- a to jsem to tady 2× psala a nabízela kdo chce že ho koupím a pošlu,ozvala se jen Žanet.
No jo to je nunánek,já jsem taky chtěla miminko a ona tak rychle vyrostla
.
Leny ta moje superbuchta,se dělá takto:Oblečeš sebe i děti,to menší naložíš do kočáru,dojdeš do Alberta,koupíš ji,zaplatíš,doneseš ji domů a máš napečeno
![]()
Luciáši srandičky,na to tě užije,co
![]()
Leni: tak tuto informaci jsem vazne nejak zazdila.. ale ja mam dojem, ze uz ho mam objednany aspon mesic.. rekla bych.
oni ho maj dodat prave do brna a mame to tak k osobnimu vyzvednuti, ovsem s takovou uz to manzel nevyzvedne.. jestli si nepohnou ![]()
No uz se tesim az si to malicke vemu do naruce.....
manzel dneska vzal do naruce po tydenu naseho pucika a rikal, ze ztezla hrozne.. a pak se divi ze mne boli zada ![]()
Něco pro Zuziku my tuhle kosmetiku na atop používáme a naprostá spokojenost
http://www.missiva.cz/…/default.asp?…
A jeětě někdo ji tdy vychvaloval.Je to ekologický,přímo pro atopiky a alergiky.
MaK tak teda s buchtou jste mě dostaly
,já už se těšila na nový receptík
.
Jeje kdbys pak měla problém se sem dostat a vyzvednout ho ,tak napiš.Jestli to jen trochu půjde tak bych ti ho vyzvedla a poslala,ať se můžete taky čachtat.Jo a zakolik jsi ho koupila?To abych věděla kolik jsem ušetřila
,páč co jsem se tehdá dívala tak byl všude okolo 350-400.-