Poradna duly
Jana Čurdová
jejíku…je to smutný,ale oni opravdu dělají císaře v případě když je v ohrožení dítě nebo matka!!!!!
Mě nechali s Anetkou taky trápit 29 hodin a až když jsem na tom začala být špatně já i malá tak mi toho císaře udělali…
Já mám taky ode dneška kamarádku v porodnici,protože jde zítra rodit císařem dvojčátka…teď mi psala jaký je to zvlaštně krásný pocit,že dneska jsou dva a zítra už budou čtyři!!!
chudinka určitě ani dneska neusne,i když jsem jí psala ať maže odpočívat,že od zítra si toho už moc neodpočine...... jsem strašně zvědavá co se jí narodí,oni si to nenechali říct…
třeba to ukážou i na Nově, páč nastávající tatínek tam pracuje… ![]()
Teda to musí být opravdu zvláštní pocit,když člověk ví,že zítra porodí své miminko!!!!!! ![]()
Jeje , tééda
Tak hlavně, že to dobře dopadlo a teď už přeju jen hodně sil a zdravíčka.
Tak ji Jéje navlékneš, dáš na autíčko a budeš tahat ty, když teda ten sníh nebude.
A doma si s ní budeš pěkně povídat, s tou tvojí tetkou malou ukecanou.
…a vykecá ti díru do hlavy ![]()
Ali , tak ať už je to prč ta nemoc či co to malej má. A nebo zubyyyyy. ![]()
Štičko , určitě vás zítra pochválí, vždyť jak to tak čtu, tak Kulda je šikulka, žádnej zaostalec.
MaK, Lu , pěknej den jste měly, holky, škoda že jsem nemohla. Ale kdybysem tušila, že Johny už bude lepšejší, tak bch jela. No nic, tak příště, berušky.
My teď taky máme našlápnuto, že půjdeme ven, ale určo zmokneme. No co, pláštěnku máme. ![]()
Tak nejaky fotecky mate v galerce, ted jdu neco poslat Monce.
Cupi … se sejdem zase, ze jo MaK??
A vy jako razite na prochazku ted vecer?? Ti malej jeste nespi?? ![]()
Ahojky,
děkuji za přáníčka k půlročninám ![]()
Pet nočník klidně prubni,já dávala Leňu od sedmi měsíců,protože taky kakala vždycky ve stejnou dobu.Nevím jestli to bylo tím že byla brzy bez plínek nebo tím že jsem používala bavlněný,ale každopádně když to máte tak pravidelný tak ho to uč,tím nic nezkazíš.
Žanet jsem ráda že se bazének líbí a i my přejeme hodně zdravíčka k půlročninám
.
Hlav to je dobře že už teplůtka klesla,to budou stoprocentně zuby,teda přeju vám to aby se z toho nic horšího nevylouplo.
Cupi rozhněvaný lidi na letadla jsem vyděla včera ve zprávách.Vydrž to máte to na chvíly,my bydlíme kousek od brněnskýho letiště takže to tu máme denně.Nejvíc mě štve že tady v Brně se učí piloti z Německa přistávat aby si u nich nezamořovaly vzduch.Takže mě takovy blbáci co to pořádně neumí přelítávaj přes dvůr za den třeba 15× a to nemluvím o prvidelných letech.
Pejsci tak naštěstí ta naše je už zvyklá od Lenky.Stejně jako tehdy to je boj o pískací hračky,ale jinak si Lucky celkem nevšímá.Horší to bude až začne Lucka chodit no ale snad to v pořádku přežijem.Ona má už totiž 9 let a čím je starší tak je taková paní co má ráda svuj klid.
Ohrádku jsem taky řešila a chtěla kupovat,ale manža mě ji rozmluvil.Tvrdil že ohrádka mám 60cm na výšku a za chvíli mě z ní malá bude přelízat.Jenže já to moc řešit nemusím ,mám v obyváku postýlku ve které je přes den,takže je pořád s námi a centru dění.
Jeje když vidím jak se všichni sráží tak mě napadlo-neplánujete nějaký výlet do Brna
že by jsme se taky scukly?Už jednou jsem ti psala pozvání k nám když pojede manža do kina a to pořád trvá!
tak my uz snad taky budeme spat.
Listicko: ja to prozivala dvakrat to, ze jsem vedela ze do druheho dne budu mit mimi.
Poprve kdyz mi prosakla voda a byla jsem v porodnici koncem ledna (a porod take vubec nepostupoval), tak mi rekli ze budu mit do druheho dne miminko. Jeste vecer mi sestra davala prasek na uklidneni a ze mam odpocivat an ten velky den.. CHachahcha, jak bych mohla kdyz sem vedela, ze uz to bude. navic sem vedela o kazdem porodu co tam za tu noc byl…atkze jsem si neodpocla vubec. pak mne poslali domu.
A pak kdzy uz to bylo opravdu aktualni, tak jsem emla jit na vyvolavani, takze sedmeho jsem nastoupila do porodky s tim, ze osmeho mne vyvolaji. no nastesti se terca rozhodla sama ![]()
chcic se zeptat, jedna holcina z jedne diskuze mi rikala, ze kdyz se ji maly zacal prevracet na bricho a jeste to neumel zpatky, ze se ji v noci budil krikem, protoze se prehoupl na bricho a ze ho musela otacet i v noci. Az pry po tydnu se naucil spat na brisku ze pak az byl zase klid. Jak jset to mely vy?
Ty jo, Lu , mám nějakej vykryplenej počítač, já jsem ten příspěvek psala a posílala cca v 18:15 hod.
To fakt nechápu, teď na to čumím, že příspěvek se zobrazil ve 21:01. No jasně že malej už asi tak 20 minut chrní. ![]()
Jéjiku , no tak hlavně, že všechno dobře dopadlo. Hele, nechci být moudrá, ale myslím, že nemá smysl ty doktory posuzovat, jestli to dělají nebo nedělají dobře. Protože pokud nemáš všechny informace a hlavně, my jsme laici a nevíme, co dalšího v tom mohlo být. Ale prďolkovi vše nej do života. Ale je jasný, že člověk má strach, to plně chápu.
Jo zapomnela sem vam napsat ![]()
Tiko … gratulace k lezeni. ![]()
Jeje … gratulace k otaceni. ![]()
Jeje u me si napis jen 1+1, pojedu nejspis sama, kazdopadne chcu jednoluzak, manza si kdyztak lehne na zem. No jeste to s nim proberu, uvidime,a le zatim tak.
Diky.
Stiko … takovou dirku v boltci ma bracha, jakoby v tom miste jak ucho vyrusta z hlavy, nad usnim otvorem. Ma ji porad, nezarostla, jen mu z ni mama za mala obcas vymackala bordel. ![]()
Jo a Jeje … Jenik se obcas taky ve spanku pretoci a pak breci, delam to tak, ze mu na tu stranu, kam se toci, davam k boku mezi ruce a nohy malej polstarek.
Jéje , no já to s tím otáčením v noci taky tak měla. A navíc v té době Jonáš usínal, ostatně i teď, zá:,–(ně jen na boku. Tak jsem ho musela dávat na ten, ze kterého se neotáčel, bo on to furt valil přes tu jednu stranu. Teda na druhou to umí taky, teď už, ale opravdu se mi stávalo, že ten první týden, když jsem ho dala na ten bok, ze kterého to uměl, tak se otočil a v noci pásl koně a rozeřval se. Teď se to teda občas ještě taky stává, ale už mnohem míň. Jednou se mi teda stalo, že se otočil a usnul na břichu, to zrovna byl u nás v posteli a čučel ajsem jako blázen, protože jinak vždyck pase. Ale třeba když se Terka otočí, tak na tom bříšku usne, no uvidíš. To je najednou kopec starostí navíc co? ![]()
Jeje mě se teda Lucka na břicho ve spánku nepřvalila ani jednou,max na bok,takže radit nemůžu.
Jo a my máme perfektně zvládnutý je a snažíme se učit jeje aby jsme tě mohly hromadně přivítat
.
A ještě ke Štičce holka já tě vlastně obdivuju,že jsi to vyptávání na jméno ustála ,vydržela a stála si za svým.Já bych už dávno podlehla.Takže opravdu máš můj obdiv,a pak že jsi psychouš,nene,seš silná osoba že ses nenechala vyprovokovat!
Jo jo, Jéjiku , tak jak Lu to dělám taky. Zrovna teď má před sebou Jonáš peřinu a jednu haxničku hozenou přes ni. ![]()
Lu jsem ti ho poslala do sz
otáčení v noci jen občas a je fakt,že když se otočí,tak ječí ![]()
Jinak Davson ještě nespí
.Dal si večerní chrupku,do půl sedmý a teď se vzteká.Jdu mu to vysvětlit ![]()
Dekuji holky za rady. No terka se take teda otaci jen na jednu stranu, tedka vytuhla na zadech jako obvykle, tak jsem zvedava co nas pristi dny ceka.
Lenyi: Ja vim, ze to plati. Ja bych i rada dorazila, ale bohuzel to nejde. Manzel o vikendu chodi do prace a kdyz nejde, tak nema auto protoze mu s nim odjizdi kolega. A to bude trvat do konce srpna, pak nastupuje do nove prace,kde mame uplne po ptakach s autem.. ![]()
Ja byhc se take srazela az bych brecela ![]()
Cupi: jojo starosti navic ![]()
ale bude hur ![]()