Poradna duly
Jana Čurdová
No jasně Lu přece na tebe při první návštěvě nevybalim všechno,co mám doma
.Jak bych tě sem příště zas dostala
![]()
Hele MaK … na tak vybornou buchtu prijedu kdykoliv.
Jooo Cup … priste musis prijet taky! ![]()
Štiko: teda udivuje mě, jak hltáš každou radu, kterou ti řekne homeopatka a když ti řekne neurolog, abys dávala pirodoxin, tak jí ho nedáváš
. To fakt čumim. Pirodoxin je vitamín B a já bych určitě dávala. On to neříká určitě proto, aby zvýšil tržby lékárnám, ale aby Kuldě pomohl. Tak já myslela, jak jsi pečlivá matka a ty na to takhle prdíš. Tytyty ![]()
Pneumokok: tak to skutečně není místo hexy. Toto očkování působí úplně na jiné onemocnění a to třebas na zánět středního ucha nebo zánět plic či mozku. Do jednoho roku se dávají 4 inijekce a po tom roce už jen dvě. Já bych do toho šla, páč nám na to přizpívá pojišťovna (1500,– Kč) a jednu máme zdarma, tak to neni zas tak hrozný. S MUDr. jsem to ještě pořádně nediskutovala, ale třeba mi řekne ať počkám do toho roku. Ale určitě do toho jdu.
Tak tu nikto, tak jdu robiť semlbábu, ať si taťka zítra v práci počvachtá ![]()
pipi, ono je to tezky, bavila jsem se s sesti maminkama co k nemu chodej a vsechny maji jist ten piridoxin denne pulku jako my. jestli je to nutne a neni to jen mudry oblibenej prasek
, preci jen je to chemie i kdyz vitamin
Ahoj! Dnes maly taky vstaval vic v noci, tak je to asi celosvetove ![]()
ZUZI - diky za uklidneni
jen doufam, ze MM se pocita tak jako UM
VITTIE - jojo, mame taky podobnou babicku, ale ja to neresim. Je pravda, ze babicky jsou od toho, aby vnoucatka rozmazlovaly, ale jen do te miry, jak to dovoli maminka, pres to vlak nejede. Ja jsem to do nich hustila uz s brichem, protoze oni fakt totalne rozmazlili uz jednoho vnuka a nechtela jsem, aby me dite dopadlo, tak jak on. Takze hezky, ale nekompromisne na ni. Hodne stesti. ![]()
PIPI - dycky ti to zapomenu napsat, ale ja mam taky ten pocit, ze jsem tehu
MS uz jsem jednou dostala, ale to uz je asi 7 tydnu… od te doby porad nic… hm
![]()
Trebic - pro me jedine TEN ![]()
Štiko , když jsem to tak při strouhání jablek přemýtala svym selskym rozumem, tak je to tak nějak logické, že dostáváte všechny stejný prášek. K neurologovi chodí ty mimi, které mají nějaký vývojový problém a pokud vitamín B působí blahodárně na vývoj buděk a čehosi v těle, tak celkem logicky ho všem dává. Představ si, že by Jeje nedávala léky na ledvinky pro Terezku jen proto, že je to chemie a počítala s tim, že se to samo spraví. To je přeci hloupost. A věř, že všichni děti, které na ty ledvinky chodí dostanou to samé, co Terezka. Je to prostě souhrou stejné diagnozy. Třeba je pomalejší vývoj právě proto, že je v těle nedostatek tohoto vitamínu. Prostě jsem proto brát a už o tom nebudu brblat. Tak páček a jdu zase strouhat ty jablka.
Štiko , souhlasím s Pipi… myslím, že to napsala dobře… My jsme měli problém s krvinkama a taky nám napsali Aktiferin (železo)… jasně že bychom mohli přidat i ve stravě (tedy zejména já… aby se to dostalo do mlíka), ale aktuálně to nebylo řešení problému, takže jsme poctivě dávali pět měsíců a teď jsou kluci po testech v pohodě ![]()
Žanet , počítá se to určitě stejně… my to máme půl na půl
![]()
S tema lekama souhlasim, me jak Dr. rekne, at to bere, tak to Jenik bere a hotovo. Treba porad davame denne kapku Infandinu a jednou mesicne to druhy (Vitacal
) Kdyby vsichni nechavali deti, at se s e vsim poperou sami a bez leku, tak to asi neni nejlepsi, ne? ![]()
Zuzi … kde presne bydlis??? Ja sem ted v Klapym pod Hazmburkem. Kousek do Libochovic, Lovosic… ![]()
A todle vam napsal Jenicek
0
21iůio m, áá PŮLŮLnmmoh uni ¨ůllm4
Pet, v nove btynce je dvojstranka o tom, jak zvladnout vstup ditete do skoly a na co se pripravit ![]()
Ahojky,
Očkování já se taky nechystám na nic jinýho než je poviný.Jsou i maminky které nenechávají ani to poviné očkování,ale to mě příjde jako blbost-třeba kvůli tetance,ale nic navíc dávat nebudu.Dokonce si pamatuju že procento onemocnění těma nemocma na které je toto očkování je naprosto mizivé-samozdřejmě kromě zánětu středního ucha,ale to není životu nebezpečné.
Jediný co 100% nechám dát oběma holkám až na to budou mít věk je očkování proti rakovině děložního čípku,to jo,tam procento výskytu daleko,daleko větší.
Ajko já teda nejsem přímo z Brna ale kousek za Brnem.Takže jestli budeš mít čas tak tě určitě ráda přivítám.
Pet mě to čeká za rok-teda ta škola- a taky se s tím těžko smiřuju,že už je Leňa tak veliká.Začátek školy je takovej konec dětství,ale to ty asi nechceš slyšet
.No každopádně dneska jsme s Leňou prubovaly v Hypernově aktovky,ježíš jí tak ale krásně slušely.No a samozdřejmě to vyhrál růžový batoh s barbínkama a s třpitkama za 1300,–
.Doufám že do roka ji tahle mánie přejde.
Ahojky holčiny,
tak jsem konečně zapnula počítač,až když jsem uklidila a uvařila!!!! ![]()
Štičko já bych ty léky dávala,věřím že doktorři by Kulku zbytečně necpali práškami kdyby to pro ní nebylo důležité!!!!!! Třeba už příští kontrolu nebudou potřeba.....
Jinak malej je teď pěkně protivnej,něco ho zlobí,ale už jsem vyzkoušela všechno a nemůžu na to přijít!!!! ![]()
Tak ta moje kamarádka dneska porodila dvě holčičky!!!!! A jsou všechny v pořádku,jedna měla 2600 g a druhá 2280 a přitom kačka byla strašně hubeňounká a měla jenom bříško… ![]()
Cupi to víš jak bych ráda dala děti Petrovi,ale bohužel mi naznačil,že po tréninku nejde zase rovnou domů,já mám fakt někdy pocit,že ty děti jsou jen mé...... ale to už snad nemusím komentovat… ![]()
Peti a Reo to s tím kousáním je blbé,pamatuju si,že mě Anetka kousla asi jen dvakrát a zdálo se mi o čertech,ale tehdy stačilo na ní křiknout a už to nedělala,ale taky jí vylezl zoubek až v 11 měsíci,takže už byla trošku rozumnější než půlroční miminko..... ![]()
Opožděně přeji leni malé Lucince vše nejlepší k půlročním narozeninkám!!!!!!
![]()