Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4488
9.8.07 22:02

MaK koukám,vypadá to blbě,ale snad to skončí happy endem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 22:04

LAVEGA sleduje manzel :) tak ani nevim co se tam deje.. ja v tom kumalu jsem tak nejak odrizla :D

LENI: NO to by bylo fajn. Je to ten obchod nad nadrazni ulici.
a byl tam za 290 kc. prave jsem tomela objednane i s tim broukem a brouka uz mam a bazen porad ne! :(

To mimco je 3,20 a 51 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 22:06

Chááá, sem tedka manzu dostala! :-)
Sem za nim prisla.. „tak co nick, prezije to??? :D
a on na mnekouka jak kdybych spadla z hrusky.. a rika, jak to vis? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.8.07 22:11

Ahoj holky,

tak už jsem doma nečekaně a nenahlašeně jsme odjeli z manžou na slovensko k našim a od té doby co jsme se vrátili jsem nestihla pořádně zapnout PC.. to byl abstak… no dnes konečně jsem tady :)
Dočitat ¨vas nevím jestli budu asi jenom zběžně fakt jste toho hodně zase popsali… tak nevím jak s mi bude chtít…

Dnes jsem absolvovala šilenou procházku a hrozně mě bolí nohy…

Jinak mám problém hlky vy co máte už doma zubáče kouše vás mimčo do prsu? Seboš mě začal kousat a hrozně to bolí nevím jak ho mám to odnaučit řekli mi že mám zvyšit hlas ale moc to nepomáha protože akurát docílim toho že se lekne a ještě více zkousne a to je jako bolest… pokud to pude takhle dál asi ho odstavím… protože pak budu mít tak nanejvýš piercing…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.8.07 22:17

Reo ahój,my zuby ještě nemáme,ale dělávala mě to Lenka a stačilo mě vždycky jen syknou a ona to pustila.
Jen jedna novinka pro tebe,chtěla jsi zorganizovat sraz,tak už se to pohlo jede se do Třebíče,ale teď mě tak napadá že to už asi ze SZ víš,co :? .

Jeje jesně kdybys potřebovala tak písni a domluvíme se,no problem.

LV tead a týden nás budou napínat :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.8.07 22:25

Hele všimly jste si že Lesina má 4 dny holčičku Elu :?: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
9.8.07 22:26

Reo: melo by ti to spis prijit do mailu.

Lenyi: to jsem si nevsimla. .nejak nestiham jinam koukat :)
Urcite se ozvu, kazdopadne si mi pripomenla, ez jim tam zavolam, bo zenska slibila ze se ozve a prdlajs :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 22:27

Jeje,to jsi manžu pěkně vypekla :lol:

Leny,šmarjá,tejden to nevydržim…to je něco pro mou zvědavost :roll:

Reo z Davisovejch zubů jsem na mrtvici,mám bradavky rozkousaný do krve :( .A zatim jsem nepřišla na nic,co by ho odradilo,i když ho okřiknu,stejně hryže.Dnes jsem se dočetla,že pomáhá sbalit prso a dát mu třeba až po hodině.Tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.8.07 22:28

Jo jeje mi poslala meila je fayn že jste se konečně k něčemu rozhoupali.. ja chtěla pomoct z organizaci ale musela jsem odejít takže jsem se už k tomu nedostala..a kde je vubec Třebič? :) No každopadně jedem.. J eje jako vždycky krásny metřík z fotečkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.8.07 22:31

Reo no Třebíč je tady u nás na Moravě :lol: přímo u Jeje :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.8.07 22:32

MaK ha ha zbalit prso? joo? a dát mu po hodině? Ty brdo šak by mě rozkousal na franfarco… Jako ten muj synek nedostat na jíst no tak nevím.. zbalit mlikarny…to vubec.. říkaji že se má nějak napomenout.. ale jako zkouším to a on se mi začne jako chlamat bud do xichtu nebo brečet nebot se lekne a po chvilce kouše dál… tak jako ja nevím… dávala jsem mu i prst do pusy a nic…nevím co budu dělat anejhorší je když usína u prsu to někdy hryzne tak že jako bych ho.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
9.8.07 22:38

Nic du hajat mám za dnešek dost…doboru noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.8.07 22:39

No vy už tu jako nejste nebo co :?:
No tak já už tu teda taky nejsem :!
Dob :-) rou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
9.8.07 22:39

Tak Luky mě kousl jednou a bolelo to jako čert :-(
Fakt šílený…ale já mám zase trochu jiný problém :arrow: on mě nasaje tak,že mi až vyhrknou slzy do očí :( Nechápu to,nikdy to nedělal a poslední dny…no hrůza… :cry: :cry: Úplně mi to kazí ten krásný pocit z kojení a dnes jsem si říkala,že s tím snad seknu,jak to bolí :cry:
Ale skončit taky nechci :cry:
Napomínám ho,ale nepomáhá to…chjooo…Různě si to prso kroutím a držím,ať to tak nebolí,ale stejně celé kojení mám zatnuté zuby…chjo :cry:

Dneska mám velesplín já,tak odsud utíkám,ať Vám to tu nekazím…poslední dny lezu sama sobě na nervy :(
Asi se to všechno nějak kumuluje - Sárinka tu není,škola se blíží,drahoušův odjezd,únava,teď to kojo…Ale fuj,nechci si stěžovat,přijde mi to jako rouhání…hlavně,že jsme zdraví,tak se omlouvám…vždyť říkám,že jdu pryč,tak ahoj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 22:45

Reo tak to je jak u nás :roll: Chtělo by to nějakou psychoterapii pro ty naše prsofily :wink:

Pet nebuď smutná.Posílám ti :huban:
A popisuješ to přesně,mě to jeho hryzání taky úplně kazí ten pocit.Vždycky už dopředu cítím,jak to bude bolet :roll: auau :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí