Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
9.8.07 22:49

HOlky, my teda zuby nemame, ale ja jsem slysela, ze kdyz miminko kousne, tak se ma trochu stipnout do tvare nebo do rucicky.. aby si uvedomilo, ze zpusobilo mamce bolest.
tak nevim.

REO: Trebic na vysocine :D Mezi JIhlavou a Brnem :D

PET: Posilam kapku energie, ktere jeste trochu mam.

:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
9.8.07 23:04

Jdu.Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.8.07 01:19

Take mazu.
PS: Jestli se chcete nekdo podivat, jak jsme se dostali na to brisko mrknete (je to jeji treti pokus. Po tomto trapenicku uz ji to jde ale jedna basen :D)
http://terezka.hu.cz/videa.html (je to hnedka to prvni)

A 10.2. nikoho nemame narozeneho,takze dneska nic - zadne prani :D

Tak dobrou devcata! :)

jooo a mam slibeno ze zitra manzel prijede brzy z prace :D
a kdyz sem se ho zeptala v kolik je podle nej brzo (sem si tak jako predstavovala nejakou NORMALNI 15 hodinu) tak mi rekl, ze prijede v sest.. ehm.. no tak lepsi nez v osm.. ze..
ale celkem mne pobavil svou odpovedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
10.8.07 03:53

Kousani - tak ja uz malemu prso ani nezkousim nabizet, protoze si mysli, ze je to ohromna sranda - vezme do pusy a stiskne tak, ze se malem pocuram, popipade jeste cukne hlavou… :-(
o stipani jsem neslysela, ale zkuste prstem poklepat po rtech.

JEJE - to video je uzasne, sranda, jak si Terka dava tu rucicku na pusu a jak je pak sama se sebou spokojena, ze to dokazala :D i ty dalsi videa jsou moc hezke. Je to sikulka!
Jo a priznavam, ze jsem si Trebic musela najit na mape, nejak jsem ho nemohla zaradit… :oops:

ALI - tak myslis, ze tech 700-800ml fakt staci? Dnes jsem ho tak nenutila a vypil toho skoro stejne jako jindy, asi se proste budu muset prizpusobit ja. Ale iovi je fakt na jidlo desny, vypije 50ml a ma dost. Tak za nim porad litam s flaskou a nabizim :) Nejhorsi je, kdyz vidim,ze ma hlad, ale proste se zatne a bojuje.
Doufam, ze teplotka uz neni!

ZUZIKO - Giovi mi bohuzel zatim nechce nic jist, sni malou lzicku, mozna dve a to je vsechno. Bud na to jeste neni ready nebo mu to proste nechutna (banan, hruska, mrkev).

Dnes jsme maleho udolali v bazenu, tak usnul brzo, huraa! Tak na neho :D Ale jsem nadsena, plave jak rybicka. Asi ho prihlasim do plavani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
10.8.07 07:47

Dobré ránko,

tak já jsem hotovson,skoro vůbec jsem dneska nespala..... v jednu se malý vzbudil na kojení,tak jsem nakojila......než sem stihla usnout přišla Anetka že má žízeň…s manžou to ani nehlo tak jsem vstala…za chvilku přišla k zpátky a lehla si k nám do postele.....po čtvrt hodinovém kopání do mých zad,jsem dcerušce naznačila,že by bylo příhodno aby se vrátila do svého pelíšku…takže jsme vstali,počkala jsem až usne a šla zpátky spát.....než jsem stihla opět usnout,tak přišla malá s řevem,že se tam bojí (zdálky se blýskalo),to nevydržel manžel a odváděl jí zpátky do pokojíčku…malá strašně brečela,nechtěla se mě pustit,šli jsme s ní oba dva do pokojíčku,prostě hrozně brečela a prosila nás ať jí vezmem do ložnice k nám.....manža neoblomnej.....šel na záchod,Anetka mě začala strašně prosit…bolelo mě srdce.....manža se vrací nekompromisně cpe Anetku zpátky do postele,strašně brečí…podryju manželovu autoritu a beru si jí sebou do ložnice a na toho pána co je chabrus na nervy křičím ať spí v pokojíčku…ještě přes dveře slyším brblání,ale Anýsek lehne do postele a hned spí.....než jsem stihla usnout přišla čtvrtá hodina a malý chtěl nakojit.....než jsem stihla opět usnout zjistila jsem,že tam máme komára…začal lov na komára,který jsem projížděla v každém souboji…před půl šestou padám vyčerpáním,abych mohla v sedm hodina vstávat s malým!!!!!! Jupí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ale hlavně,že děti byli spokojené!!!!! :D

A taky mi paní zaplatila tu korbičku,tak sú šťastnej,že alespoň něco dobře dopadlo!!!!! :D

Tak krásný den!!!!!

Peti když ti to pomůže tak se přeci svěř,my jsme tu od toho,aby jsme tě vyslechly a popřípadě ti alespoň trošičku vylepšily náladu,beruško!!!!! :D Drž se,až bude nejhůř tak přijedu na prázdninyk tobě jů?!!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
10.8.07 08:03

Dobré ráno,

Leni , ty jsi mi vzala normálně otázku z pusy :lol: Zrovna jsem sem šla, že na vás vybalím náš problém… Kluci v noci prostě furt řvou… ale vždycky jenom proto, že se přetočí na bříško a vzbudí se, leknou se… nebo já nevím co, ale prostě křičí dokud je nepřijdem obrátit… manža z nich byl dneska už na prášky :roll: Jinak v noci už ani nekojím, nic… prostě jsou jinak v pohodě… dokud se neotočí :roll: Netuším co s tím a už to teda trvá dýl než týden 8O Už přemýšlím, že dojdu dneska koupit molitanovou drť a ušiju jim do postýlky takové válečky aby se nemohli přetočit :oops:
Jo a polštářky zatím nepomohly… ani to je přirazit k jedné straně postýlky… oni se přetočí i tak, prostě se naplácnou na tu stěnu jak povouci a pak si poposunou prdelku a stejně se nakonec přetočí 8O
MaK , super buchta :-)
Leni , díky za odkaz :wink:
Reo , já občas kojím v noci a musím říct, že je to docela peklo. Kluci mají oba každý ty dva spodní zuby a většinou když už nechtějí, tak hryznou… mám co dělat abych nevzbudila zařváním celý barák… pro mě je to znamení, že je konec… a jdou chrnět :lol:
No a s Třebíčem to mám jako Zanet :oops: prostě jsem musela otevřít mapu :oops: :lol:
Zanet , já bych to jídlo nelámala přes koleno. Kdyby měl hlad, tak se nají… nech mu třeba větší interval, nám se stávalo, že když jsme dali flašku příliš brzy a oni ještě nebyli moc hladoví… vypili toho polovinu.. tak jsme to příště oddálili o půl hodiny a najednou vypili celou dávku :wink:
A ještě pro tebe informace z krabice Nutrilonu - kolik by toho měli vypít:
5-6 měsíc: 800 ml mléka + 1-2 MALÉ příkrmy
7-8 měsíc: 700 ml mléka + 2 příkrmy
8-10 měsíc: 600 ml + 2-3 příkrmy
Myslím, že má určitě dost… jinak by se ti hlásil o jídlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
10.8.07 09:12

Ahoj sluníčka,

dneska jsem se vzbudila a nemohla se pohnout nevím co to bylo ale bolelo mě celé tělo…Hruza. Ruky a nohy každičky sval na těle co mám i ted mám pocit že mám ruky od cizího…
Hnusný pocit…

Tak co se týe kousaní od malého dem na přikrmí malý má zachvilku 6měsícu tak začnu přikrmovat a pokud bude pořád kousat atak pomalinky odstavovat… Bohužel nedá se to vydržet.. ja bych ráda kojila díl ale dnes v noci kdy mi stisknul bradavku tak že se až skříkla a vzapětí probudila mynžela jsem myslela že už žádnou bradavku nemám a nejlepší bylo že ještě si ji pak tak nátáhl a pak pustil…au au au…

JeJe: jako správná zeměpisářka jsem se koukla na stránky mapy.atlas.cz… a našla si Třebič a něco si o něm přečetla :) Proč to máme až v listopadu to už nám bude kosa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.8.07 09:32

Ahoj holky,
tak mi nebo spíš já už taky bojuji s příkrmy …mrkvička nejede ani náhodou, ještě že večer aspoň zbaští kaši. Daník se otáčí o 106 a pomalu začíná zvedat prcku :)
Přestávám zvládat návštěvy u tchýně…malý na mne hází zoufalé pohledy a bulí :cry: Vysvětlit jí, že je u něho moc blízko (bĺíž už to snad nejde), nelze..když jí to její vlastní syn naznačil, tak mu odpověděla, že, co on s tím jako udělá…Kdyby třeba pochopila, že Dan není hračka, ale s hračkama si hraje. Já vím, je to asi těžký, jediný vnouče, ale…
Pak mi řekne, že ho bude rozmazlovat, protože se to tak dělá. Řešíte to taky někdo ? Jsem to musela napsat, se mi hned ulevilo
Pěkný den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.8.07 09:58

Cau kocky, tak u nas noc jako obvykle ctyri kojeni, ale uz to neresim a kasi nedavam.
Ted me pekne vydesila, papala hrusku od hippu a tak ji dene chutnala, ze hltala a po jidle se zacala dusit, az ji sly slzicky, sem myslela ze ma nejakou alergickou reakci, bo sem do ni nalamala asi deset lzicek, kdyz ji to tak jelo. Musela sem ji povesit hlavou dolu za nohy a mlatit do zad, ale uz je to ok, no fuj fuj. Je zvlastni ze jablko od hami nechtela a hrusku od hippu, jo u nas teda vede jednoznacne hipp
Ted jdeme na neurologii a pak vas snad doctu, packo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.8.07 10:39

Čau,

jdem ven,jen jsem chtěla:

Lišti slíbila jsem ti poslat ty fotky z ateliéru,tak jen,že jsem na tebe nezapomněla,ale nejde mi skener a foťák teď taky nemám,že bych ti to přefotila.Ale myslim na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.8.07 10:56

Dobre rano,
no my take vstavali dneska o neco driv nez normalne,dala jsem ji zpatky do postylky po kojeni a prebaleni a ze bude spat. a jako ze ono to i vypadalo.. no a divvam se ticho a ona uplne totalne zamotana v dece, tak ze ji z toho vymotam aby se mi kocena neudusila a ona se mi tim probudila!!!!
no a to uz emal roupy a konec.. vyrvala si spolecne luzko a zaplat panbu pak usla.. ale jenom jestli uz bych ji nemela to ranni spolecne spani odnaucovat!!! :D

Listicko: no tos mela veselou noc :(

Zanet: no ono to boli kdyz trhne prcek hlavou pri kojeni i normalne natoz si to nedokazu prestavit se zubem.. au au au…
a dekuji za videjča.. :D

bude jeste nekdo neco chtit objednat od ZANET krome EVCZI????

Trebic no se nedivim, ze jste se museli podivat do mapy. Zas tak zname mesto to neni :)

Reo je to na listopad z toho duvodu, ze v zari nektere holky proste nemuzou a v rijnu nemuze Petka, takze jsme si rikali ze v listopadu uz snad nikdo nic nebude mit a bude tak moct prijet co nejvice z nas.
V listopadu samo ze uz nebude co v zari ale to se neda nic delat.

Jéééé ahoj Vittie to jsem rada ze ses na nas take prisla podivat! Covece navstevu u tchyne.. no zatim myslim ne.
Ja mela tady tchyni jen jednou a ta ma rada i svuj klid navic je to stanicni sestra v podoli,takzue miminek si uzije az az, takze se mi do toho nejak moc nepletla ..
no a pak mam jeste nevlastni tchyni a tam nejezdim, protooze je to alkoholicka, ma blbe kecy a ja ji proste nesnasim. joooo kdyby tam byl jen manzeluv otec, toho mam rada a nebyl by problem tam jezdit.
ovsem pristi tyden nas to nemine tam jet.. to bude asi po 3× co ji uvidi. Ovsem dvakrat predtim spala, tak se ji nastesti ta vozralka nedotykala!!! bojim bojim co pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.8.07 11:00

ted jsem jentak na rychlo nakoukla do unornat 08 a oni uz jsou holky ve 11-13 tydnu :-) no leti to leti..
se mi tam libila jedna poznamka od jedne. Holky, ja jsem jak velryba, mam bricho jako balon :D si rikam, co bude delat az na konci :) Ale zrejme sme takove poznamky take resily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.8.07 11:02

Ahojjjjj :-)

Tak noc byla dobra,malej spinkal a mel jen lehce zvysenou tepl.37,2 az nad ranem,ale stejne jsme zasli rano k dokt.vzala mu krev z prstiku a za chvilicku mela vysledek ,ze ma krev v poradku :D ,jinak od rana je bez teploty a vypada daleko lip nez vcera,tak uvidime,dokt.rikala ze bud neco jeste muze prijit a nebo ze jsou dost lehke virozy,kazdopadne jsem klidnejsi :D
Holky ted jak pisete u tech nocich,to je mi vas fakt lito :cry: ,me co se malej otocil na brisko,tak se otaci i vecer v postylce ale nebreci a bud se otoci nazpatek,nebo vetsinou spinka na brisku celo noc a ikdyz jsem ho zpocatku radsi prevracela na zada ,tak se stejne otocil na brisko,ma to bych rekla radsi :D Jsem tak rada,ze je zas dneska veselej a povidavej chlapecek,zlato moje,vsak to znate ten strach,jakmile se neco deje :o a jeste jsem mu koupila od sunarku drink-malinovy a vypil vcera skoro130ml :pankac: ,sice je to az od6mesice,ale to uz neni takovej rozdil a jsem rada ze jsme snad narazili na neco co pit bude..tuk,tuk :P
Zanet…tak Zuzka ti to rozepsala,takze vidis ze jste na tom dobre a se zeleninkou taky bojujem ,no holt nektery chlapi jsou vybiravi :roll: ,jinak bazenek je supr,ja si vsimla ze ho Lena nabizela ,ale kdybych vedela ze takhle levnej a krasnej ,tak bych do nej sla :pankac:

Jeje…mala je skvela :pankac: ,video jsme zkoukli a bylo na ni videt jak byla rada,ze se ji to povedlo :D
Jinac tady je chladno a zatazeno,ale vubec nem to nevadi :dance:
Pet…neboj az se Ti prdelka Tvoje mala vrati,tak se rozveselis a i ostatni chmury budou zazehnany,ja mam taky dny kdy jsem si tak protivna,nic me nebavi a vse me stve a zas dalsi den je mi krasne :D ,tak to proste chodi vzdyt vis a nikam do kouta nezalezej a koukej si s nama psat ,pac tady to nikomu vadit nebude ikdyz budes protivka :P :pankac:
Mak,Lu......teda holky,zkoukla jsem fotky a kluci jsou naprosto bajecny a Vy tri holky taky :D ,Tynka uz je velka slecna a malej ji je podobnej a Jenicek je spravnej smisek,fakt krasny fotky :D
Se omlouvam za roman,ale tak nejak jsem rada,ze je malej ok :D
Vsak to cist az do konce nemusite :-P :-)
Nazdarek zdravi Vas kasparek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.8.07 11:11

Jo a Jejiku jeste moc blahopreju k Terezcine bratrankovi prejem moc moc zdravicka ,mlicka a stesticka :D :D :D :srdce: ,jeste ze to nakonec dobre dopadlo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
10.8.07 11:19

Jééé tak mi právě dorazil balík s těmi Nutrilony :wink: Tak mám radost, že to klaplo… tak pokud někdo dáváte Nutrilon… paní nabízí za těch 210,– :wink: :lol: a byla to rychlovka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí