Poradna duly
Jana Čurdová
Jejky holky,tak už to neřeště a nechte to plavat,jů?!!!! ![]()
Tak já pořád nevím jestli mám jít ven…je tam nějak zataženo… ![]()
Jinak tu mám na návštěvě bráchu..chudák,dostal nabídku jet do itálie na třim ěsíce na jablka a pořád neví jestli má jet,má strach,že příjde tady práci…vůbec mu nezávidím to rozhdování,zvlášť když je v sobotu odjezd..manža mu říká,že má jet,že nemá co ztratit… ![]()
Jeje , Barča si taky nedovolí na ty hračky bo ví, že nesmí… ale chodí kolem hřiště jak mlsný pes (
to sedí
) a musela jsem ušít kapsář na ohrádku a než jdem ven, tak radši všechno uklízím. On totiž problém nastal, když jsem klukům koupila takové smyslové balonky… a ona moc nechápe proč nesmí, když vždycky všechny balonky byly její
Ona je hrozný aportér, takže má asi stopadesát různých míčků ![]()
Ty bláho… likviduju věci z mražáku před dovolenou a vytáhla jsem takové mražené věnečky od Family Frost… to je dobrota!!! A pak mám nežrat ![]()
Jo a koukala jsem do galérky, protože mám fakt resty a omlouvám se že nepíšu moc komentáře, ale ty fotky jsou naprosto úžasné!!!! Někdy koukám, co ty vaše děti všechno neumí
. Kluci teda rozhodně ještě nesedí a lezoucí úprk Nellinky je naprosto famózní!!!
No jo, v únoru musela být nějaká dobrá konstelace hvězd, že se nám ty děti tak povedli
![]()
Teda tady je slejvak ja k blazen, mela jsem strach, ze to malou vzbudi, ale ono nee, spinka dal jak andel. To jsem teda zvedava na tu noc ![]()
A manzel v tomle pocasi musi vybehavat papiry na vymenu bytu, chudatko moje malinkate. Teda malinkate, v posledni dobe nejak pribral, ale to je asi tim, ze je doma spokojeny, ze jo? Vsak mne to nejak extra neva. Tvrdi, ze v novem byte bude uplne jiny zivotny styl a ze i ta kilca pujdou dolu. Hmmm. kazdopadne mu uz ted moc drzim palce.
Cauky damy,
omlouvam se,ze jsem nedorazila drive,ale nesel nam internet ![]()
Chtela jsem se zeptat jak to zvladate s pejskama doma?My mame kokrinu a jak se narodil malej tak mazala ke tchyni
,nejak jsem to nazvladala,protoze jak jsme dorazili z porodnice tak jsem byla jak kvocna a porad jsem ji od maleho odhanela
,mela jsem strach,ze mu neco udela.
Chudatko moje cerna se mnou stravila cele tehotenstvi a spala mi u briska,mam ji tak rada a je mi po ni smutno.Kdyz tam prijdem,tak si maleho ocicha,olize a malej ji potaha a ona je tak statecna a nic mu neudela,jako kdyby to chapala.Jeste k tomu mame vecne tatku pryc,takze bych to s ni a tim nasim kriklounem
asi nezvladala.
Maka v Boleslavy,takze jsme furt sami
a nevim jestli bude doma na ten nas sraz,protoze jinak vas asi neuvidim,nemam jak jet
![]()
Grehlo: já tě s tim psem chápu. Taky toho našeho pořád odhánim. Je to ale na druhou stranu strašně smutný a je mi ho hrozně líto. Je to dost neřešitelná situace. Ten pejsek to musí cítit hrozně ![]()
Listi zalezi, co ma bracha za praci. Urcite to neni jednoduche rozhodovani, ale zase muze se trochu naucit jazyk a pokud ma moznost ho treba pak v budoucnu vyuzit, asi bych nevahala, domluvila bych se se zamstanavatelem na neplacenem volnu a rekla mu, jaky to bude mit prinos vlastne i pro firmu, ze se bracha zdokonali v jazyce… a vubec, uhrala bych to i na to,ze se jedna po zvyseni kvalifikace
cimz je to plus i pro fimru. Ale nevim, jake ma zamestnani ted.
Ani nevis jak me to sere
,ale jelikoz si chce tatka dokonce roku najit praci tady,tak si porad rikam,ze uz to nebude dlouho trvat a budeme zase vsichni zase pohromade
,to bude parada!
Grehlo , tak to ti rozumím. My jsme s Barčou měli strach jak vezme narození kluků… přece jen je to naše malé mimi
a byla zvyklá jít všude s námi a taky byla na prvním místě. Po narození kluků je ale skvělá… prostě když na ní nemám čas, zaleze si do pelíšku a ví kdy přijde její doba… chodíme společně ven a tak… a myslím, že to s ní i s klukama zvládám dobře. Ona si jich zatím moc nevšímá… teda vždycky si nás přijde spočítat jestli jsme kompletní, občas je olízne (i když ví, že nemá
), občas jim nosí balonky, aby jí to hodili… a oni nic
Tak to pak nechápe, proč nehážou, když jim to tak hezky nosí
Ale jinak je zlatíčko a my se snažíme jí dát taky trošku pozornosti. A třeba se brzy dočká taky vlastních mimin
![]()
Tiko jó můj brácha ja kapitola sama pro sebe!!!!! ve čtvrťáku se vykašlal na školu,že jí nepotřebuje a pak se divil,že na něho všude nečekají s otevřenou náručí…ale chtěl by si tu maturitu dodělat,ale při zaměstnání je to docela makačka… pracuje tady v jedné firmě pod mamkou,která je tam mistrová,ale jak si brácha vyzjistil tak mu na tři měsíce neplacenou dovolenou nedají,ale slíbili mu,že ho prý zpátky vemou,ale znáš to dnes řeknou to a za tři měsíce ono…ale taky si říkám,že nemá co ztratit,nemá přítelkyni, budemu pětadvacet tak může hurá do světa…ale je z toho takovej zaskočenej,páč neví do čeho jde a jak to tam bude vypadat..... a já se přiznám,že i když máme mezi sebou zvláštní vztah,tak mi bude po něm smutno…a to jsem mu párkrát řekla,že se těším až jednou někam odjede a já ho alespoň půl roku neuvidím a teď jsem z toho trošku na měkko…
![]()
Čus babiny,
ježíš, mě trefí. Tady se kolem nás staví baráky, jedni kreténi furt něco řežou flexou a druhej barák se začíná stavět. Rachot jako prase a malej se furt budí. A začínají každý ráno po 6. hodině a navíc opravují na Ruzyni odletovou dráhu, tak odklonili odlet na jinou stranu, a to je nad nás a ještě z toho je rachot jako prase. Uáááááááááá, je všecky zabiju. Člověk si ani nemůže nechat otevřený okno a bohužel všechny pokoje máme na tuhle stranu,…to bch musela dát malýho spát tak akorát k botníku, a to mu teda neudělám. Si holt asi bude muset zvyknout, chlapec.
Baru - já jsem Jonášovi taky dávala na noc kaši a děsně se po ní kroutil. Tak jsem přestala a zase jenom kojím a je to ok. T jeho noční stávky po mlíku měly asi přechodný charakter a teď už je to zase dobrý.
Ali , já taky cu abys jela a neříkej, že ne. ![]()
Jéje , tleskám Terince a pošli jí za mě hubana, jak je šikovná.
A úplně ti s tím nadšením rozumím. No co, Terka se bude obracet a mamka bude pěkně kmitat. ![]()
Peti , já chcu a chcu a chcu pak fotku jak jste ntírali, ju? ![]()
Lišti , já na to předtím úplně zapomněla, jak ses ptala, jestli kočárek polohuju, když malej nespí. Jo jo, polohuju, ať čučí, klučina. Ale samo jen do pololehu, ne do úplného sedu. Jsem si včera právě zase četla několik článků, jak se dítě posazovat nemá, že si má opravdu sednout samo. Nejdřív se vštšinou plazí, pak se pohupujou na kolínkách a pak se převalí přes nožku a sednou si. Takže já ani doma neposazuju a ani mě to nijak extrémně neláká. Se těším, až na to přijde sám. ![]()
Pipi , story s myšou nebo myšákem dobrý, ale lituju tě, já teda ne že bch se děsně štítila, ale teda nadšením bych taky nehopsala. A manžel je teda frajer,…co víš, třeba děsně soplí a potřebuje zásoby šnuptychlů.
On bude mít čistěj nos a Marťas špinavej kaďák.
Co teď dáváš za příkrm Pipi, už to střídáš? A dáváš už i s tím masem?
Zuziko , super, že kluci ty příkrmy baští, to je paráda. ![]()
Jo a my na sraz ty naše slonice psice brat nemůžem, bo by zbořily hotel, jsou jak koně, hlavně když se začnou honit. Ale my je teda máme furt venku, takže karambolu s prckem se nebojím. A když jdeme ven, tak na nich prďola může oči nechat, jsou věrnej objekt zájmu.
Jsme říkali, že je na zimu osedláme a budou tahat saně. .........né, si dělám srandu, kdo ví, kam by ho ty vopice odvlekly.
Tiko, Štiko , no kurňa, já jsem vás prokoukla. Holkyyyy, ony nechodí ven kvůli prckům, ale kvůli těm chlapům.
Ha, no řekněte, že jsem na to kápla.
Štičko , Hej pane zajíci je super, že. To furt poslouchám jak úchyl a ten text to je hovadina na entou, že?
Ale rytmus úžasnej …můžeš bejt maharadža, nám je to fuk. ![]()
Ježíííš, tady je buřina jako blázen, třeba aspoň ti dělňasi potáhnou někam a bude chvíli klid. A vyčistí se vzdoušek.
Luci, MaK , závidím, že jste spolu, ale poslušně hlásím tesák je vejš a vejš a však on se jednou vklube. A malej už to snáší trochu líp se mi zdá. Sice přes den spaní nic moc, ale jinak to jde.
Lišťajs , určo tě zajímá, co jsem měla na oběd, že? Rozpůlenou vydlabanou malou cuketu a naplněnou krabím masem se sýrem a zakysanou smetanou a to všechno pečený 40 minut v troubě. Mňáááááááám, dobrota to byla. Slintáš, co? …mělas přijet, pro tebe bych si i od huby odtrhla. ![]()
Cupouš ty čůzino,takový chutě mi děláš?!!!!!!!
já miluju všechno co smrdí krabím masem a rybami obecně!!!!! Já chcúúúú taky ham ham!!!!!! ![]()