Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jo Hlavi, dekuji za pokecik..
a ja bezim chrnoooskovat ![]()
A JESTE ABYCH NEZAPOMNELA: VSECHNO NEJLEPSI K PULROCNIM NAROZENINKAM VOJTÍKOVI OD EVCZI, NELLINCE OD MATESSKY A NATALI OD JAHŮDKY!!!!
Krásné ránko i když venku je HNUSNĚ ![]()
Pet já mám taky úúúúžasný a dokonalý děti ![]()
A včera na svatebním mecheche - šla jsem tam s dětma, se mohli z holek
no jo no dali jsme si záležet a je to poznat
![]()
Pet: To si Luky sám sedne
Lucinka ještě neodlepila prdelku od země, ale píďalkuje se, to je nádhera, prostě to lezení trénuje
Jo a holky jak si ted snaží vše nacpat do pusinky, to je taky boží, prostě už jí nemohu vzít k Pc a psát, bo by asi i tu klávesnici ochutnala ![]()
TAk jo mnějte se nádherně ![]()
Dobre ranko.
Koukam je tu ticho po pesine.
Vecer nejaky smutneni tady probehlo, tak to ne, pekne vesele… Holky taky mi bude lito, az se Jenik osamostatni, ale zase budeu rada, ze je velkej a samostatnej. ![]()
Fontanelu … mame 2×2cm napsano v prukazce. Rozhodne nezarusta a casto pekne tepe. Na omak je mekka. Myslim ze ma prave zarust az po roce, jak psala Lenca, kvuli tomu mozku.
Pet … Luky sedi jakoze si sedne, nebo ze sedi kdyz ho po:,–(is? Jenik sedi, kdyz ho po:,–(im, ale za chvili se kaci k zemi. A desne se tomu smeje. ![]()
Dneska jdeme na pout! Odpoledne s Jenikem, a vecer sami na atrakce.
Zuzi , prijedte na Libochovickou pout! ![]()
Ahoj tetky
nám od čtvrtka nešel net.Byli jsme na té hexe,ale nedostala ji,bo od toho zubu pořád častěji srandí a prej má trošku prosáklý krček,tak ji nechtěla zatěžovat očkováním.Tak příští týden,pokud bude malá v poho.Jinak v 5m váží 6,91 kg a měří 67cm.Umí co má umět + něco navíc.
Jinak včera poprvé po dlouhé době pěkně papala zeleninku s rýží od Hippu,tak jsem zvědavá na dnešek. Taky se potvůrka budí dřív,než jsem zvyklá-včera v 6.50 a dneska v 6.15.To se probudila s pláčem a už neusla,až po 7h si zdřímla na 40 min.Přijde mi,že víc a častěji jí,ale na jídlo se budí v noci pořád kolem té 4h,ať sní přes den 700 nebo 900UM a večer ať se nají kolik chce.Nevím,jak jí to jídlo posunout na později-tak kolem 6h.Vyřvat ji nechci nechat,bo ve 4 ráno by mě sousedi pomilovali.
Jinak jsem dočetla všechno,ale samo že nic nevim, o srazu přemýšlíme…
Vše nej Vojtíškovi,Nellince a Natali k narozeninkám. A Zuzce vše nej k svátku
![]()
Ahojjjj holky ![]()
Tak u nas je zatazeno ,dost prselo ,ale nam to neva ![]()
Prejeme vse nej Zuzce k svatku a vsem malym oslavencum k jejich pidi narozkam
![]()
Lu…uzite si pout ![]()
Jani…taky se snazim posunout malymu koupani na dyl,ale nedari se,kolem sesty musime vykoupat a spat,ale co by za to jine mamci dali ze,radeji si nebudu stezovat
vcera jsem ho ale nekoupala a byl z toho nejakej divokej…trvalo mu dlouho ,nez pochopil,ze uz ma spat ![]()
Tu fontanelu mame 2,5×4 cm a mela by zarust kolem roka,u nekoho i dele
Jdu si uvarit kafco ![]()
Jo a holky Jejik šikulík udělal novou tvář wwwčkám
,je to proste holka šikovná,díky díky Jejíku
![]()
Tak jsem se teď musela smát,manža včera emailem rýpal do kámošky jak to že ještě nerodí,že se s tím s..e a ona se tomu ještě smála a říkala,že určo bude přenášet a to nám odpovídala v deset večer a teĎ nám přišla zpráva,že má Tobiáška a narodil se ve dvě ráno!!!!!!
Manža se smál,že jí vyprovokoval porod!!!!! ![]()
Listi…tak to byla rychlovka a at se ma Tobík krasne na svete
a i dvojcatka holcicky
,manza je tedy dobra vyvolavacka ![]()
Jo a nechci se chlubit ,ale budu
Adik zacal vcera povidat TATATATATATA ![]()
holky nedekujte, ja dekuji ![]()
hlavi: tak do kolika ti spala?
Mne nechala do pul sedme
takze jsem aspon mela ctyri hodinky spanku + neco malo jeste pak po koju..tak hodiknku ![]()
Jo devcatka, napsala jsem na hotel ATOM o rezervaci nejakych pokoju s tim, ze jeste bude nejaky zajem.
JESTE MI SPOUSTU Z VAS NEODPOVEDELO, ZDA VUBEC POJEDE!! TAK PROSIM ODPOVEDI JEN HOUST! ![]()
Lucci: budou, ale dejte mi cas. Ja si totiz jak jsem tam nahravala ty nove neco smazla a musim zase zpacifikovat kamose aby to upravil … ![]()
Čau holky,
Jeje: no co na to říct???? Prostě před tebou smekám ty naše kutilko ![]()
hop:,–(lo: tak jsem si právě přez MMB objednala hop:,–(lo. Mladej už hopsá jak divej, tak si myslim, že to klíďo zvládne i beze mne. Doufám, že mi taťka nevyhubuje ![]()
Venku je tak hnusně, Martínek spí a já nevim, co mám dělat
. Jde drahej proud, tak nemůžu žehlit
(ještě že mám výmluvu - teda jen do dvou, pak jde levný
). Tak doufám, že se někdo objeví a hodí se mnou řeč.
Ahojky,
tak já jsem tu Pipi nebo už je pozdě
,už žehlíš ![]()
Jeje seš fakt šikulka.Koukala jsem jak jsi tam narvala spoustu her ,básniček a cvičení
a ještě rozdělila podle věku
,holka ty seš talent!!!To ale muselo zabrat času,aby nám pak Terezka na srazu nevytrhala vlasy,že jí tak berem maminku
.
Já bych taky přispívala ,ale mám strach že bych vás totálně zahltila.To víte,my jsem prošly všechny možný cvičení co se daly takže toho známe spoustu,ale je fakt že spíš až takový ty tanečkový pro větší děti.
Fontanela tak jsem koukala do chytrých knížek a v půl roce by měla být 2×2 cm.Samozdřejmě může být větší i měnší-je to individůální a taky záleží na rodiných dispozicích.Ale špatné je když už zarůstá nebo je zarostlá úplně.Pak se děti posílají na rentgen ,aby se zjistilo jak velké jsou ty čelní pukliny.Když jsou i ty zarostlé tak je to úplně špatně a musí se jít na plastiku,no ale tím nebudu strašit vás a hlavně mě.Naštěstí ty čelní máme ještě hodně patrné že nezarostly,takže dost katastrofických scénářů.
Ahojky,
Leni, ne to nevytrhá, protoze to delam po nocich, kdy terka spinka.
Ovsem dneska je kapku na poveseni do pruvanu
Je protivna a to zrovna dneska mame jit na to prase.. ![]()
snad nebude mamku zlobit.