Poradna duly
Jana Čurdová
Tak co to teda nechat na ten listopad ![]()
Já myslim,že na Pet klíďo můžem počkat
říjen-listopad-to už se nezblázníme,ne ![]()
Jo,a taky je mi jedno,jestli to bude luxus nebo kutloch ![]()
Ahoj holky a chlapecci,
vsem spoluoslavencum preji vse nejlepsi.
Tak to byla super prochajda se Stikou, tak hezky se kocarkocvalo
Kulda je rozena baletka, nebo dirigentka
ja bych teda volila tu baletku, tak krasne a ladne hybala a krouzila nozickama a ruckama zaroven, ze se to tady ted ucim, ale nejde mi to, Kulda je prebornice. A taky zlatoucky miminko v kocarku, oproti te nasi mrzoutici
ne vazne bylo to hrozne fajn a Stika je taky hrozne fajn a hezka zenska
A Kuliskovna ma takovy vedatorsky pohled, takova rozumbrada je to ![]()
MaK polentu delam tak, pokud ji mam v tom valecku uz koupenou, ze jen ohreju ve vrouci vode asi 10 min, pak sloupnu obal a nakrajim na kosticky (trochu se to lepi) jen na masle s cibulkou osmahnu. Nic je to lehke opravdu velmi. Pokud ji mas v pouze v sacku - jako mouku, tak to jde delat jako kase spis, opet povaris ve vrouci vode. Ale ty jsi asi stejne uz po obede.
Ivca usla ukazkove sama v postylce, tak mam hned radost a mam ji hnedle o kus radsi
![]()
Teda holky já Vám tak závidím,že se můžete vidět…já tu nikoho nemám…chjo…
![]()
MaK má Lucku… Petiska má Grehlu… Cupouš má majdu… Štika má Tiku… a já tady nemám nikoho kurňa.....
Ani dneska nekám za kým jít…těch pár kamarádek co mám jsou v trapu nebo na nás nemají čas,manžel je opět tam kde byl..trošku se upínám k tomu plavání od září,že tam najdu někoho s kým bych kočárkovala…
![]()
Ale samo Vám to závidím v dobrém!!!!!!
![]()
Včera jsem byla s kamrádkou a s dětmi na pěkné procházce a pak jsme zašli do té naší oblíbené restaurace na zahrádku na oběd a bylo to strašně příjemný.....
Jsem si zvykla na společnost lidí a teď mi to strašně chybí,na Slovensku jsem nebyla ai na chvilku sama a ani v nejmenším mi to nevadilo!!! ![]()
Tak se tu začalo bouřit tak uvidíme co se z toho vyklube......
Jo a mimochodem,nešmíruje nás nějaká mamina z mého okolí?!!!!!
páč,jestli ano,tak se koukej přihlásit!!!!!
![]()
tak a udělala jsem si tu seznamku!!!!! ![]()
A stejně se nikdo neozve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Tady začla pěkná bouřka
Bojim,bojim…A pod barákem mají kozu,ta tak mečí jak se bojí,chuďátko a nikdo ji neschová
![]()
Štičko,Tiko,
jsem na Vás myslela,jestli jste se nakonec sešly
Paráda,že jste si to užily ![]()
Sraz
byly by jste moc hodné,kdyby jste na mě počkaly,koupím Vám panáka
Já teda tvrdé nepiju,já si dám pivečko…ať nemám tak nechutně ploché břicho
To je pochopitelně vtip,to s tím břichem.....bohužel
![]()
Jsem se přejedla koprovky,byla výtečná
Sežra…snědla jsem dva plné talíře,zajedla to čokoškou a teď je mi blbě…jsem nemožná ![]()
Černé Kladno
Setr Nehluč
Stalo se to v černém Kladně,
romský kámoš žil tam na dně.
Obcházel snad všechny herny,
něco peněz daly sběrny.
V Kladně byla fabrika
a v ní hala veliká.
Varovných on nedbal slov, šel tam kámoš řezat kov.
Neměl pojem o statice,
předtím krad jen kolejnice.
Byl to od něj počin hloupý,
v hale řezal nosné sloupy.
Varovných on nedbal slov,
na hlavu mu spadl krov.
Na břichu měl beton s dráty,
traverza mu žvejkla hnáty.
Kvůli tomu průseru,
teď se ozvou z Bruselu. Že cikáni, co tu kradou často leží vzhůru bradou.
Máme si jich hledět více,
zvedaj prestiž republice.
Dát jim prachy, chlast a domy
a být pyšní na své Romy.
Ty vogo,už lije
![]()
Ježíííš,musím schovat kytku z balkonu…jsem ji ráno ospršila a nechala ji tam okapat ![]()
Si myslim, ze je fakt jedno kde budem. Bych vybrala hotel v te trebici, at tam je nejaka spolec. herna nebo tak neco, a tam se kdyztak vsechny zasijem. Tak Jeje hledej. ![]()
Listi … mam sice MaK ale musim k ni autem, takze to taky zrovna neni na kazdodenni jezdeni… no ale mas recht, ze alespon neco. Neboj, na plavcu taky najdes kamosku. A mi nerikej, ze nemate v Nachode MC?? ![]()
MaK … Jenik okolo devate desate podruhe vstava, tak ze bych pak vyjela? Zajdem nekam na obed? A co mam privezt Tynce, nepis mi ze nic, pac ji neco stejnak dovezu, tak si rekni, co nadela nejmin skody.
Nejaky bonbonky, cokosku, omalovanky… co ma rada?
Listi nesmutni
, musis taky ty mamine napsat odkud jsi, nemas to tu napsany
.
tiko, dekuju za kompliment, hezka zenska s vykricnikama, to potesi ![]()
bylo to fakt super a ty tri hodky ubehly jako voda co? A jeste jsme stihly nakojit, teda ty, ta nase cumakovna musi mit klid, jinak cuci kde co lita, nechapu, ale co ji tak zaujalo na tom bilem strope v ty cinsky restauraci
.
Stiko ty vykricniky, protoze je to pravda pravdouci.
A predstavte si, ze kdyz Stika kojila v cinske restauraci, tak ji za to ta pani jeste podekovala
ani jsme si tam nic davat nemusely.
Však si v restauračce dala do nosu Karolínka,ne
To stačí
Štičko ,
ta koza pod barákem není má…ta je sousedovic,já mám své schované ![]()
Pet …
jeste abys je vystavovala venku na pastve…
![]()
Dala sem vam do galerky Jenika jak kleci. ![]()
Hele,holky… Štiko,Tiko …
a jakpak jste si říkaly???„Čau,já jsem Štika“…„Jéé,ahoj,já Tika“…
tak jsme byli s Marťou luftovat bebí na ruce a dírku na zadku
. Lupla jsem deku pod strom a Martin si tam hahatej lebedil. Teď tady radostně ječí, že ho musí slyšet i sousedé.
SRAZ: tak dneska budu bloudit po netu a hledat něco v Třebíči. Zatim jsem narazila na super hotel s kdečim (Spotrhotel Třebíč), ale dvoulůžák na noc 1600,– Kč
. To mě fakt dojalo. Tak že nic. Mě je jedno, kde na tu noc přespíme, ale milionáre fakt nejsůůůůůůůů
![]()