Poradna duly
Jana Čurdová
Taky přejeme všechno nejlepší všem oslavenečkům a malému CUPOUŠKOVI!!!!!!
Včera jsme měli s manželem debatu a povídá mi,že se naši známý co mají téměř ročního chlapečka rozvádějí…tak jsem říkala,že je to smutný už kvůli malému atd.....no a manža na to povídá,že to se mnou raději vydrží do smrti,aby mohl být pořád s dětmi.....pak se na mě významně podíval,zamrkal a zdůraznil „do tvé smrti“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
on je fakt někdy na přihození „ciankálů“ do pití!!!!! ![]()
Tak my jsme teď vylezli z postele
ale už tam máme rozložený My little Ponny
![]()
Přejeme vše nejlepší malým oslavencům ![]()
meltu piju s mlíkem a cukrem,ale jen občas
MaK no už to tak vypadá!!!!! ![]()
My teď máme taky obdobý koníků a barbínek. To by se Týnce líbila pohádka My little ponny!!!!! Máš ji?
Taknic du něco dělat musím psa vyvenčit malého a sebe dát do cajchu a vyražíme do města..Dnes máme plavání
Tak se těším ![]()
Mějte se hezky užite si dnešní den jak nejlíp umíte
Vypadá to že zas venku bude hrozné vedro… I když tam dneska fouká tak by nemuselo být až tak hrozné vedro…
Lišti mám My little Ponny-PRINCEZNA.Ono je ještě něco jinýho?
MaK tak to možná bude to stejné..... jsou tam za sebou dva díly???
Počkej tak naše se jmenuje DUHA a druhý díl je SLAVNOST!
Listi,
manza je pohodar
, to ja jsem rikala tomu mymu ze malou vezme na chalupu jen pres mou mrtvolu a on na to, hm skoda ze umres tak mlada.
Tak svarovi se zase pritizilo, ma to z toho klistete, uz se rodina nesmeje mymu strachu a vsichni utikaj na ockovani. ja pristi rok taky prestanu kojit a jdu na ockovani. segre rekli ze kdyby ho privezla o dve hodiny pozdeji, ze by umrel. mel bolesti hlavy a teploty 39 tri dny a nechtel k doktorovi.
venku je prijemne, to jsem ani nemusela pelasit ven uz ve ctvrt na osum ![]()
jo mala ma novou zabavu, stiskne mi dasnema bradavku pri koju a natahne, boli to jako prase, ale ona ma z toho prcu ![]()
Dneska dame zase mrkvu od hippu, tak snad bude papkat
Mylslea jsem že zajdu před plavaním do města si něco koupit k snědku protože jsem pořádně nesnídala no bohužel mi malý usnul. Byli jsme na procházce s malým a jak jsme se vrátili dla jse ho na postel že se pujdu ykulturnit a jak jsem se vrátila už byl tuhý.. Asi jsem v te koupelně byla dlouho..tak nic nechám ho spát dám si horálku co jsem vydolovala ve skříni ![]()
stiko: tvého švagra mi je upřimně líto vím co prožíva a jak je to všechno nepřijemné.. ale oni ho z toho dostanou uvidiš na:,–(í silné antibiotika a už to pujde samo......Taky bych určitě byla naočkovaná kdyby jsem nekojila a určitě se naočkuju jak přestanu kojit..preventívně… a dokopu tam i manžela i když vím že určitě bude mít plno kecu ale ja ho tam dostanu…
jo a to s tou bradovkou mi malý taky dělal ale on má ještě k tomu i spodní zuby takže o to přijemnější… ale už dlouho mě nekousnul..jak mě kousnul tak jsem na něho zasyčela a pak sám přestal kousat.. musím zaklopat..tuk tuk tuk…