Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
16.8.07 09:01

Taky přejeme všechno nejlepší všem oslavenečkům a malému CUPOUŠKOVI!!!!!! :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 09:05

Včera jsme měli s manželem debatu a povídá mi,že se naši známý co mají téměř ročního chlapečka rozvádějí…tak jsem říkala,že je to smutný už kvůli malému atd.....no a manža na to povídá,že to se mnou raději vydrží do smrti,aby mohl být pořád s dětmi.....pak se na mě významně podíval,zamrkal a zdůraznil „do tvé smrti“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :D
on je fakt někdy na přihození „ciankálů“ do pití!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 09:13

Tak my jsme teď vylezli z postele :arrow: ale už tam máme rozložený My little Ponny :roll: :-( :lol:

Přejeme vše nejlepší malým oslavencům :-)

meltu piju s mlíkem a cukrem,ale jen občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 09:14

Lišti :-) manža je vtipálek,co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 09:15

MaK no už to tak vypadá!!!!! :D
My teď máme taky obdobý koníků a barbínek. To by se Týnce líbila pohádka My little ponny!!!!! Máš ji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 09:17

Taknic du něco dělat musím psa vyvenčit malého a sebe dát do cajchu a vyražíme do města..Dnes máme plavání :) Tak se těším :)

Mějte se hezky užite si dnešní den jak nejlíp umíte :) Vypadá to že zas venku bude hrozné vedro… I když tam dneska fouká tak by nemuselo být až tak hrozné vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 09:18

Lišti mám My little Ponny-PRINCEZNA.Ono je ještě něco jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 09:19

Reo pěkně si zaplavčete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 09:23

MaK tak to možná bude to stejné..... jsou tam za sebou dva díly???
Počkej tak naše se jmenuje DUHA a druhý díl je SLAVNOST!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 09:24

Lišti tak to je něco jinýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 09:34

MaK tak neslintej a pošli mi na SZ tvou adresu!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 10:11

Listi,
manza je pohodar :lol: , to ja jsem rikala tomu mymu ze malou vezme na chalupu jen pres mou mrtvolu a on na to, hm skoda ze umres tak mlada.

Tak svarovi se zase pritizilo, ma to z toho klistete, uz se rodina nesmeje mymu strachu a vsichni utikaj na ockovani. ja pristi rok taky prestanu kojit a jdu na ockovani. segre rekli ze kdyby ho privezla o dve hodiny pozdeji, ze by umrel. mel bolesti hlavy a teploty 39 tri dny a nechtel k doktorovi.

venku je prijemne, to jsem ani nemusela pelasit ven uz ve ctvrt na osum :lol:
jo mala ma novou zabavu, stiskne mi dasnema bradavku pri koju a natahne, boli to jako prase, ale ona ma z toho prcu :lol:
Dneska dame zase mrkvu od hippu, tak snad bude papkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 10:45

Mylslea jsem že zajdu před plavaním do města si něco koupit k snědku protože jsem pořádně nesnídala no bohužel mi malý usnul. Byli jsme na procházce s malým a jak jsme se vrátili dla jse ho na postel že se pujdu ykulturnit a jak jsem se vrátila už byl tuhý.. Asi jsem v te koupelně byla dlouho..tak nic nechám ho spát dám si horálku co jsem vydolovala ve skříni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 10:50

stiko: tvého švagra mi je upřimně líto vím co prožíva a jak je to všechno nepřijemné.. ale oni ho z toho dostanou uvidiš na:,–(í silné antibiotika a už to pujde samo......Taky bych určitě byla naočkovaná kdyby jsem nekojila a určitě se naočkuju jak přestanu kojit..preventívně… a dokopu tam i manžela i když vím že určitě bude mít plno kecu ale ja ho tam dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 10:59

jo a to s tou bradovkou mi malý taky dělal ale on má ještě k tomu i spodní zuby takže o to přijemnější… ale už dlouho mě nekousnul..jak mě kousnul tak jsem na něho zasyčela a pak sám přestal kousat.. musím zaklopat..tuk tuk tuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí