Poradna duly
Jana Čurdová
LUCI, ja mam nastesti zbytky ze vcerejska, takze taky nic neklohnim…
jenomze me od kompu porad „nekdo“ odhani (a Anicka to neni)
Holky kojky, taky furt protekate? Ja teda nastesti uz jenom pri kojeni, ale i tak je to vopruz ![]()
A co to mate furt za bobky? Ze bysem to taky kostla?!
Ja meltu mozu, mam radsi tu sypanou, ale jsem moc pohodlna (nechce se mi cedit) a tak delam bud sackovavou nebo Vitakavu… a taky si tam obcas pridam sojovou smetanku ![]()
Já to říkám pořád a Vy si pokoj s tím chválením nedáte a nedáte
…
Ajko ,
teče mi už jen trošku mlíčka při koju z prska,které je volné ![]()
Jsem tak nacpaná…jsem si udělala ten mišmaš co včera,páč mi to chutnalo,ovšem dnes jsem si udělala dvojitou porci ![]()
Huraaa, Anja vydrzela asi minutu sedet, sice se tak jaksi opirala o rucicky, ale udrzela se!!! Tatinek o ni sice rikal, ze sedet nebude, protoze je to neposeda, ale prece ![]()
Jo, PET, mne taky tece jen pri kojo z pruheho prska, ale hooodne
- ja uz si dneska musela dvakrat menit triko…
Štiko
já tam mám sice psiko,ale zase jeden povedenej překlep ![]()
Ajko ano teče ale taky jen pár kapek,jen ráno je to vodopád.Už vložku nenosím jen si ji tam šupnu vždycky když jdu kojit.
Tak jsem dala do galerky fotky toho našeho kočáru,doufám že z toho něco poznáte a taky nějaký fotky k témátkům
Jeje .
Leni u kocarku to mam uplne stejne. A ja zase obcas pisu, ze mala psinka, misto spinka. Tudiz preklep jsem ani neresila ![]()
Taky bych mohla hodit do galerky par aktualnejsich fotek, abyste videli, jak ted Anci vypada jako plesounek
![]()
Mliko mi teda taky tece, doma to resim plinkou, venku mam kojo vlozku. Ale ze by me to tesilo… ![]()
Holky muze mit Jenik spurt? Druhej den je protivka a mam pocit, ze ma vickrat hlad. ![]()
Já musim mít na kojo v podprdě vložku,jinak bych se furt převlíkala ![]()
přemýšlím,jestli mám jít na hřiště nebo néé,vypadá to,že bude pršet ![]()
jo,a tu meltu piju taky sypanou
MaK ,
krásný metřík ![]()
A večer mají přijít k nám na Moravu silné deště,u Vás by už měly být..dle meteorologů ![]()
Zatím tu máme šílené parno ![]()
Lu ,
může,každé dítko roste jinak
Navíc se lbíží k inkriminovanému půl roku ![]()
A taky může mít žízeň,tak víc pije
Kdo ví…
Máš už Jeník zoubky??Teď nějak nevím ![]()
Tady je teplo,ale zataženo,tak bych řekla,že se něco asi přižene
MaK … tady je asi stejne… zacal foukat vitr, zatazeno… ale k nam to jde dycky z prahy, tak dej vedet, az bude lejt u vas. ![]()
Pet … zuby nema a ani nelezou, alespon nepozoruju priznaky… otekly dasne, citlivy, teploty… nic. ![]()
Leju do sebe kojo caj, at mam alespon mliko, uz ted sem total vypita, krmim po hodine a pul. ![]()
Ahoj, jdu jen na skok. Chtela jsem vam napsat o tom krmitku, ja uz jsem to jednou psala, ale nejak se ten prispevek zatoulal ![]()
Takze z krmitka jsem nadsena! A maly taky. A ja mam konecne pocit, ze neco ji. Jak uz jsem psala pod fotkou v galerce, je to vlastne drzatko se sitkou, zatim jsem mu do ni dala broskev a banan. On to cuca a kouse, takze si vlastne sam dela ovocnou dren a saje to a papa to
. Ten banan tam uz asi davat nebudu, protoze se to docela blbe umyva, ale tvrdsi ovoce je super. Z broskve tam zustala jen slupka
Jo a i kdyz jsem mu v tom dala banan jen jednou, tak uz mu najednou chutna. Vcera jedl cerstvy ze lzicky, to je u nas neco uplne neslychaneho. Jsem moc rada, ze mi to znama poradila. Giovimu zrejme nechutna banan kupovany, ale chce radsi cerstvy. Popravde, ani se mu nedivim.
Tady je link, kdo se chcete podivat na detaily: http://www.toysrus.com/…ct/index.jsp?…
A o vikendu jedeme na vylet s karavanem, tak uz se tesim a zaroven hrozim baleni. Ale bude ZMENA PROSTREDI ![]()
Jo a PET, tak jsem maleho nakonec ostrihala, vypada o trosku lip
Ale zaroven jsem cetla, ze strihanim rust vlasku nijak neovlivnis. Koukni sem:
http://www.rodina.cz/clanek5513.htm Ale nelituju, vypada vic jak miminko
Jeste zkusim vrazit nejakou fotku do galerky nez se probudi.
Tak Lucinka je po druhém očkování. a míry v 6 měs. pro Jéje 67cm, 6,82 kg
MaK nechceš slevové kupony na TY vložky do DM?