Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
16.8.07 21:27

NANE, tak to se tesim, az vas uvidim… Davidek je teda kusanec 8O , nase Anja je proti nemu tintitko s polovicni vahou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
16.8.07 21:34

Ahoj kočky,
tak dneska už píšu příspěvek po třetí, béééééééé. :cry:

Lu , k té tvé dovči jsem ti chtěla napsat, myslím, že podle zákoníku práce to tak je (my gumičk máme totiž svůj zákon), o dovču se žádá vždycky hned po mateřské, protožže máš nárok na celou dovolenou z důvodu, že mateřská se bere za odpracovanou dobu, a potom, kdž jdeš na rodičovskou dovolenou, ta se do odpracované doby nepočítá, jak psala Zuzika a za prvních 22 dní a pak myslím za každých 30 se ti krátí o 1/12. Takže si myslím, že pokud bys o dovču požádala do doby, než upyne 22 dní od doby, co ti skončila mateřská, tak bys i tak měla dostat celou dovolenou. Pokud ne, tak se ti to pak bude krátit podle toho, jak jsem psala. Takže je hrozně důležitý, od kd ti to paní účetní vykáže. Pokud má zavřenej červenec, jako že ten už určitě, ale napíše ti dovču od 1. srpna, tak bys měla dostat celou. Tak si pohlídej, od kdy ti to tam dá. Jinak fusak, já mám ten od toho Red Castle, teď novej a tak má díry na kšíry a krásně mi do sporťáčku sedne.

Aličko , prosím tě, můžeš mi napsat ještě jednou jak se cvičí prdeláče, ty poctivé, Lu a Pet ať si ty svoje dělaj samy. :pankac:

Štičko , přeju, ať je švára brzo ok. Dneska už je ta medicína opravdu daleko. MS jsem měla slabou dvakrát, poprvé asi po 8 týdnech od porodu, druhou tak před dvěma měsícama. Takže nepravidelně a neřeším to, jo a těhu nejsem. :lol:

Zuziko , já jsem dneska kupovala ty dětské sušenky normálně v Hypernově, jedny od Sunarky, druhé od Hami - mslím ty ses na ně ptala, že? Jinak taky dělám příkrmy doma, je to jednoduchý a rychlý a když už jsme u toho, chutná to i mně. Ty kupované budu brát na dovču.

A děkujeme za přáníčko Jonášovi. A už máme taky dva zuby. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 21:35

PET: To pálí jak sviňa! :-) ale je to spis o tom, ze je to posledni mesic, kdy se to jeste da. Pak tatka spadne na mensi vyplatu a neporime uz ani prd..

Nane: je to od baby designu. Az doma jsem zjistila, ze je to „polak“, ale tak sndad to tu sluzbu udela :)
Zatim se mi libi moooooooooooooooooooc! :-)

Evczi: diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.8.07 21:35

No jo,vždyť Vy máte v pondělí sraz,že :wink:
Se máte :potlesk:

Teda…L.V. je pěkný nervák :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
16.8.07 21:37

Peti , jsi vtipná, jak bys to nevěděla, kdy je ten významný den 8) :D . Klidně se můžeme slézt. Ale lépe v sobotu a kde bys to viděla?

Evi, pouhých 28.

Nane - Davídek je teda kus 8O . Lukášek má ve svých téměř 3,5 letech 14,5 kg :wink: . Manžel je borec, že si bere děti na výlet, je to jak ve S tebou mně baví svět? :D

Jeje, Ajko , díky, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 21:44

Hezky vecer,
byli jsme se domlouvat na svatbu spoluzacky a byla jsem poctena a bude ze mne svedek!!!!!!!!! a jeste budu pujcovat podvazek :lol: :lol: ja mam takovou radost!!

Radko taky gratuluju k zoubku a preji nezesedivneni :)

Nane to je teda Davidek kus, ja dnes lamentovala jak je tezka ta moje prdelka a to ma o tolik mene, no teda ty musis mit svaly!!

Stiko MS jeste nedorazila a ani nemusi, ale z pravidelnosti bych si starost nedelala.

Jo a Hel Anna ma i dnes narozeninky? DLemetriku siuzova oslav asi i dnes. Ja bych taky slavila aspon trikrat do roka, ale bez pripocitani let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785

Cupi, ale ty od sunarky obsahuji lepek.. mas ty ruzove od 6m ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512

Jo, NANE, tatka je vazne sikula, kdyz se o decka postara… Nas tatinek dnes vecer dovadel s Anny, tak jsem mu nabidla, at ji nachysta na spani…no, musela jsem ho instruovat i jak se sundava plenka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 21:46

Radko ja teda nevim, kdy presne je ten slavny den, ale tak vse nejlepsi :D

Jeje tak to byla rychlost ve vyberu, no gratulace,at novy kocar jezdi co nejlepe a bez poruch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 21:49

holky na jednicce je mladej gotak, neckar a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 21:52

Stiko a ja jsem zrovna bez TV a jeste jsi vitez,neb jsi zacala stranku 2000 :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
16.8.07 21:52

Tiko, ty to nemáš poznačeno v kalendáři :?: :potlesk: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 21:54

tiko to je skoda, ted je tam desetileta basikova ve zpiva cela rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 21:55

Radko kdyz ona mi Ivanka zuzlala dnes diar a nejak se to rozmazalo :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 21:57

Tiko: no snad to nebude spatny vyber :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie