Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
16.8.07 10:59

zase trpím samomluvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 11:01

reo, manza mel taky plno kecu, ale ted tam pobezi si myslim i kdyz se boji injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 11:03

Jenže mého chlapka dostat jako k lekáři tak to je šance jako vyhrát milion… Joo kdyby se to stalo v rodině nebo byli jsme spolu tenkrát jak jsem byla nemocná tak veřím že by šel ale takhle asi na mě nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 11:04

no muj svara taky nechtel k doktorovi a malem doma umrel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
16.8.07 11:06

Vy vůbec nejíte! Já bych se sem se svým menu ani nevešla :oops:

Já mám fusak od Emitexu a má díry na kšíry do kočárku i do autosedačky.

Strašně toho nakecáte, ale dočítám poctiě, takže vím i že Lu si plete fotbal s hokejem, že její manžel trefí sám do postele. A Pet sežrala Tatranku!
Byla jsem v galérce - Hel, fotky jsou nádherný :potlesk:

Štiko jsem pravačka a mimi držím na levé :-)

VŠECHNO NEJ K PŮLROČKÁM JONÁŠKOVI, FILIPKOVI, HONZÍKOVI

Proti klišťákovi jsem očkovaná, ale je to zase jen proti jedné nemoci a klíšťata jich roznášejí víc. Mám kamarády, co měli boreliózu a zánět mozkových blan. S encefalitidou sice nikoho neznám, ale všichni se z toho dostali, tak Štičko švára určitě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009

Reo a tys to mela s klistete? a to na to potom nemas imunitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299

je to des… ja taky k němu nechtěla protože mi nikdo nevěřil že mě hrozně bolí svaly a dívali se na mě jak na debila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 11:08

no jemu prej pred dvema tydny bylo blbe a bolela ho kuze a vlasy 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
16.8.07 11:15

Ahoh holky
ste teda trapný-nakecat za večer 20 stránek.včera jsem musela rezolutně zaklapnout PC,bo malá se po skoro 2h spánku vzbudila a brečela.Uspala jsem,položila a pláč.A tak dokola půl hodiny.Když zabrala v náručí,tak se začala kroutit a vzbudila se.Já nevim.Nedala jsem jí na noc Panadol,tak jestli ji bolí pořád ty zoubky…Nakonec jsem si ji poprvé vzala do postele a spaly jsme spolu.
Malá se taky začíná budit čím dál dřív.Chodila spávat před 8 a kolem 8 se budila,teď chodí někdy v 7,občas v 7.30 a vstává mezi 6-7,výjimečně v 7.30
Dnes jako vstala v 6.15. No je to normální?

Štičko švagr se určo uzdraví,pevně věřím a snad bez následků.Přeju moc síly

Ještě taky VŠECHNO NEJ K NAROZENINKÁM JONÁŠKOVI, FILÍPKOVI A HONZÍKOVI

A my jdeme odpolko taky na 3.dávku hexy.Měli jsme ji kvůli zoubkům odloženou a příští týden má dr. dovču,tak jsem tam brnkla a jdeme na půl 2.Taťka má zítra volno,tak kdyby něco,tak pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 11:18

ALIKU a neni klistova encefalitida cesky zanet mozkovych blan?? Ja myslela, ze je to to same 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 11:22

Stiko: jo měla před 4lety…Měla boleli jenom svaly a kostinic víc pořád svaly… a pak prostě jedného krasného dne jsem dostala vysoké horečky a nepostavila jsem se do nemocnice mě odvaželi v bezvědomí… Jediné co mi po té nemoci zustalo je pořád silná bolest hlavy trpím na migreny i když po porodu jsem zatím žádnou neměla a doufám že ani mít už nebudu.. Myslím si že žádnou imunitu vuči dalšímu napadení klištatem nemám.. Ja nevím ale myslím si že se to klidně muže zapokovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 11:23

Ajko je…Klíšťová encefalitida (klíšťový zánět mozku a mozkových blan) je zánětlivé onemocnění centrálního nervového systému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 11:41

Ahojte,

Stiko snad bude svagr brzo v poradku a hlavne se neboj a nepis katastroficke scenare. Urcite bude lepe, moc Ti to a svagrovi preju.

Meltu piju sackovanou a se sojovou smetanou :)

Jani dobre porizeni na hexa, at je mala bez reakci a lepsi noce

Vse nej dnesnim oslaveneckum.

Jdu hledat karob :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.8.07 11:45

Luci tak tady neco o Karobu - svatojanskem chlebu . Neco tam je,ale me slavne pulkoulicky jsem proste nenasla na fotce. Ale nevzdavam to 8)

http://www.vyziva.estranky.cz/…jansky-chleb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.8.07 11:45

Tak Lišti Štiko tak až se dlouho neozvete tak víme proč :D :D

Anička byla venku na kolobrndě a celkem jí to jde :potlesk: už se i natáhla, ale bereto sportovně a jela dál :pankac: :pankac:

Tak a na písku jsem se dala trošičku do řeči s maminou, co jí zde občas potkávám a na jaře čumím jak puk ona opět těhu a to to její první chodilo za ruce, no fakt fofr. A ona mi říká, no já ho kojila a najednou koukám že se mi nedělá mlíko, no a já těhotná. Takže má děti po 14měsících. Ale narozdíl odemne naprostá pohodářka, takže to asi bude OK :wink: To já bych rozhodně nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí