Poradna duly
Jana Čurdová
reo, manza mel taky plno kecu, ale ted tam pobezi si myslim i kdyz se boji injekce
Jenže mého chlapka dostat jako k lekáři tak to je šance jako vyhrát milion… Joo kdyby se to stalo v rodině nebo byli jsme spolu tenkrát jak jsem byla nemocná tak veřím že by šel ale takhle asi na mě nedá…
Vy vůbec nejíte! Já bych se sem se svým menu ani nevešla ![]()
Já mám fusak od Emitexu a má díry na kšíry do kočárku i do autosedačky.
Strašně toho nakecáte, ale dočítám poctiě, takže vím i že Lu si plete fotbal s hokejem, že její manžel trefí sám do postele. A Pet sežrala Tatranku!
Byla jsem v galérce - Hel, fotky jsou nádherný ![]()
Štiko jsem pravačka a mimi držím na levé ![]()
VŠECHNO NEJ K PŮLROČKÁM JONÁŠKOVI, FILIPKOVI, HONZÍKOVI
Proti klišťákovi jsem očkovaná, ale je to zase jen proti jedné nemoci a klíšťata jich roznášejí víc. Mám kamarády, co měli boreliózu a zánět mozkových blan. S encefalitidou sice nikoho neznám, ale všichni se z toho dostali, tak Štičko švára určitě taky.
Reo a tys to mela s klistete? a to na to potom nemas imunitu?
je to des… ja taky k němu nechtěla protože mi nikdo nevěřil že mě hrozně bolí svaly a dívali se na mě jak na debila..
no jemu prej pred dvema tydny bylo blbe a bolela ho kuze a vlasy ![]()
Ahoh holky
ste teda trapný-nakecat za večer 20 stránek.včera jsem musela rezolutně zaklapnout PC,bo malá se po skoro 2h spánku vzbudila a brečela.Uspala jsem,položila a pláč.A tak dokola půl hodiny.Když zabrala v náručí,tak se začala kroutit a vzbudila se.Já nevim.Nedala jsem jí na noc Panadol,tak jestli ji bolí pořád ty zoubky…Nakonec jsem si ji poprvé vzala do postele a spaly jsme spolu.
Malá se taky začíná budit čím dál dřív.Chodila spávat před 8 a kolem 8 se budila,teď chodí někdy v 7,občas v 7.30 a vstává mezi 6-7,výjimečně v 7.30
Dnes jako vstala v 6.15. No je to normální?
Štičko švagr se určo uzdraví,pevně věřím a snad bez následků.Přeju moc síly
Ještě taky VŠECHNO NEJ K NAROZENINKÁM JONÁŠKOVI, FILÍPKOVI A HONZÍKOVI
A my jdeme odpolko taky na 3.dávku hexy.Měli jsme ji kvůli zoubkům odloženou a příští týden má dr. dovču,tak jsem tam brnkla a jdeme na půl 2.Taťka má zítra volno,tak kdyby něco,tak pomůže.
ALIKU a neni klistova encefalitida cesky zanet mozkovych blan?? Ja myslela, ze je to to same ![]()
Stiko: jo měla před 4lety…Měla boleli jenom svaly a kostinic víc pořád svaly… a pak prostě jedného krasného dne jsem dostala vysoké horečky a nepostavila jsem se do nemocnice mě odvaželi v bezvědomí… Jediné co mi po té nemoci zustalo je pořád silná bolest hlavy trpím na migreny i když po porodu jsem zatím žádnou neměla a doufám že ani mít už nebudu.. Myslím si že žádnou imunitu vuči dalšímu napadení klištatem nemám.. Ja nevím ale myslím si že se to klidně muže zapokovat..
Ajko je…Klíšťová encefalitida (klíšťový zánět mozku a mozkových blan) je zánětlivé onemocnění centrálního nervového systému…
Ahojte,
Stiko snad bude svagr brzo v poradku a hlavne se neboj a nepis katastroficke scenare. Urcite bude lepe, moc Ti to a svagrovi preju.
Meltu piju sackovanou a se sojovou smetanou ![]()
Jani dobre porizeni na hexa, at je mala bez reakci a lepsi noce
Vse nej dnesnim oslaveneckum.
Jdu hledat karob ![]()
Luci tak tady neco o Karobu - svatojanskem chlebu . Neco tam je,ale me slavne pulkoulicky jsem proste nenasla na fotce. Ale nevzdavam to ![]()
Tak Lišti Štiko tak až se dlouho neozvete tak víme proč
![]()
Anička byla venku na kolobrndě a celkem jí to jde
už se i natáhla, ale bereto sportovně a jela dál
![]()
Tak a na písku jsem se dala trošičku do řeči s maminou, co jí zde občas potkávám a na jaře čumím jak puk ona opět těhu a to to její první chodilo za ruce, no fakt fofr. A ona mi říká, no já ho kojila a najednou koukám že se mi nedělá mlíko, no a já těhotná. Takže má děti po 14měsících. Ale narozdíl odemne naprostá pohodářka, takže to asi bude OK
To já bych rozhodně nezvládla.