Poradna duly
Jana Čurdová
Hoj,
jen stručně, bo mám práci a nestihla jsem stejně skoro nic dočíst.
Tak máme první zub , jestli bude každý zub s takovým kvílením, tak než mu ta dvacítka povylézá, zešedivím
.
Tak, to je vše, jo vlastně je tu 29 stupňů, zataženo.
Jdu dělat dort, tchánovci se na zítra pozvali na oslavu narozek.
Tak pa.
Rady gratuluju ![]()
Ajko to víš,že chcem,šup s ním do galerky ![]()
Já jdu žehlit,manža jede o víkendu do Brna na Velkou cenu a my pojedem k mojí babičce,na celý týden,tak ať zítra můžu v klidu zabalit a dožehlím jen ten zbytek,co dám dneska usušit
A večer je LasVegas,to musim vidět,jak to dopadne s Nickem ![]()
Jo, RADY, jeste ze jsi mi to s Nickem pripomnela, ja bysem to prosvihla ![]()
A na fotkach se uz pracuje… ![]()
Holky jsem macecha na entou
Jsem malou nechala uřvat do spánku.Trvalo jí to kolem 20 min.Chuděrka
Jinak jsme byli na 3.hexe,sice zaplakala,ale hned ji to přešlo.A v září jdeme na náušničky ![]()
Kuk holky,
jsem se s váma jenom chtěla podělit o to, že jsem zkoušela ty prdeláče a představte si, že jsem jich dala asi 60 a už jsem nemohla…Hrůza!! Já, taková cvičitelka, i když to bejvávalo. Musím trénovat. Hlav , ty dáš tu dvoustovku???
![]()
Raduš , gratuluju k zubu. Jsou ty chlapi bebíčka, co?
Hele, a kdo má narozky??
Mak , taky se díváme na „káelvéčko“
Nemůžu se taky dočkat, jak to dopadne…Už jsem navařila na zítra, tak mám padla a můžu jít dočítat
![]()
Ahojte devcatka,
tak jsem vas prubezne cetla pres den, ale protoze jsem tu mela nalezleho manzela, tak jsem si nestacila delat poznamecky a dopadlo to tak ze si nic nepamatuji ![]()
Tusim ze vcera EVCZA davala miry a vahy, nebo kdo to byl??? PROSIM PROSIM JESTE JEDNOU! ja si je nekam poznacila, ale bohuzel ten papirek nemohu najit
KUJU! ![]()
Jinak… musim se pochlubit. Pred 14 dny jsem vyrizovala na socce ruzne papiry kolem pridavku a take kolem ukonceni amterske a nastoupeni na rodicak. Tehda mi tam pani rekla,ze mi musi doplatit z materske neco co spatne spocitali a ze mi to poslou.
Navic mi rekla, ze poslou tech 7600 celych.. za cely mesic cervenec…
no a minuly tyden mi prislo cca 3500 ..a ja si myslela ze je to rodicak protoze jsem nastoupila na rodicovskou v puli mesice, coz by tak nejak z tech 7600 pulka byla.. takze jsem myslela, ze to ta zenska popletla..
no ale dneska prisli dalsi penize.. a to 2×7600 - zrejme za cervenec a nasledne tedka srpen (sem myslela ze to chodi mesic po zadu)..
no takze jsem nadsena!!" a hnedka jsem zhresila, koupila jsem male ten kocarek..
Je uzasny (teda zatim jsem s nim nikam nejela..protoze jsem musela terku dovest v tom „starem“.. do galerky pak dam fotku ![]()
No ale doufam, ze to zas blbe nespocitali a nebudu to muset vratit ![]()
RADI: gratuluji k zoubecku.
JANI: tak treba byla protivna krz tu hexu. My meli druhou horsi nez prvni a doufam, ze se to nebude stupnovat jeste na tu treti.
NO a dr nam rekla ze 2 hexy staci,kazdopadne ji musi byt pul roku coz ma, takze na nausnicky uz muzeme jit a jdeme v utery 21ho. Ja se tak tesim! ![]()
No jjinak nic nevim ![]()
Joooo a rpece jen ano KACKA2: ohledne sportaku bebecar.. no ja teda nevim, ale ja k tomu nemam nanoznik a predstava, ze terka uz je tam tedka na tesno s tim ze ji do toho budu muset dat jeste fusak .. no nevim nevim ![]()
Tak mám splněno
, jestli mi ta želatina do zítra neztuhne
, tak se picnu.
MaK, Evi - s díky přijímám gratulace k prvnímu hlodáku. Si tu gratulaci zasloužím, když jsem trpěla s ním
.
Evi - taky vařím aspoň část oběda večer předem
. A máš pravdu, ti chlapi jsou máčky, nic nevydrží
. Jo a narozky má jediná ženská v našem bytě, víš
Hele a jaké prdeláče cvičíš
Jsem nedočítala, tak mi asi uniklo
.
Jdu se umýt.
Raduš ,
tak to vyplivni…kdy máš ty narozky,pochlub se ![]()
Ať Ti můžeme gratulovat ![]()
Jedem buď v sobotu nebo neděli do Ostravy,jsem Ti chtěla psát sms,ale když máš ty anrozky,tak to asi nehrozí,co
No ale neboj,sejdeme se určo dřív,než v listopadu…doufám ![]()
A gratuluju k zoubku ![]()
Ajko ,
fotku chceme ![]()
Jeje ,
ten kočárek už měl v galerce být,tak šup šup…se těším,cos vybrala..vůbec nevím,čéče ![]()
A koukám…taky Tě penízky pálí,což ![]()
MaK ,
tak Ty tu nebudeš
Kdy že to jedete????
cau, tak bud cumite na telku, nebo vam nespe ditka jako me. asi je to tim pocasim nebo co, mam ji na kline, od sedmi rve ![]()
Tak to, Raduš , moooc graluju!! Kolik Ti to vlastně je, Ty mladice? ![]()
Prdeláče jsou takový jako kopulační pohyby, jak by je jistě popsala Pet
Néé, takovej docela klasickej cvik na zadek. Ležíš na zádech, skrčené nohy a zvedáš zadek, pomalu, zatínáš svaly a co nejvíckrát.
Jeje , jo, dávala jsem, Vojtíšek měl v 6 m 71 cm a 8.013 kg - drobeček můj ![]()
Jeje, jaký sporták jsi koupila?
Zanet, to kousátko je i krmítko, to jsou mi věci, nevím zda to nevybuduje v dětech neutuchající touhu po jídle…mluvím za sebe, moje děti mají rozměry, že ani jíst by neměli. David má cca 12 kg, to měl Vítek v roce, a dnes snědl asi dvě lžičky mrkvičky, snad už pochopil, že to je jídlo…Luci taky sosá po hodince, v noci po dvouch, ale každý den svým úsměvem a pusinkou odměnuje…
Muž bere děti na výlet, už půl hodiny se balí…a to vzdychá co ještě nemá…dokonce si vyžádal i léky! Už se těším, až osamotním s Davidem, konečně uklidím! tož jdu kontrolovat balení a pomáhat s vínem! N.
o.k. tak fotky sou v galerce, kdyz teda chcete ![]()
A RADUS blahopreju k uspesne prorezanemu tesaku… at jsou ty dalsi bezbolestne…