Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
16.8.07 20:00

jojo zanet, chceme videt ostrihanka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 20:11

A plesounka videt nechcete? :cry: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
16.8.07 20:12

Hoj,

jen stručně, bo mám práci a nestihla jsem stejně skoro nic dočíst.

Tak máme první zub , jestli bude každý zub s takovým kvílením, tak než mu ta dvacítka povylézá, zešedivím :roll: .

Tak, to je vše, jo vlastně je tu 29 stupňů, zataženo.

Jdu dělat dort, tchánovci se na zítra pozvali na oslavu narozek.

Tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.8.07 20:20

Rady gratuluju :!

Ajko to víš,že chcem,šup s ním do galerky :wink:

Já jdu žehlit,manža jede o víkendu do Brna na Velkou cenu a my pojedem k mojí babičce,na celý týden,tak ať zítra můžu v klidu zabalit a dožehlím jen ten zbytek,co dám dneska usušit

A večer je LasVegas,to musim vidět,jak to dopadne s Nickem 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 20:27

Jo, RADY, jeste ze jsi mi to s Nickem pripomnela, ja bysem to prosvihla :roll:
A na fotkach se uz pracuje… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
16.8.07 20:37

Holky jsem macecha na entou :( Jsem malou nechala uřvat do spánku.Trvalo jí to kolem 20 min.Chuděrka
Jinak jsme byli na 3.hexe,sice zaplakala,ale hned ji to přešlo.A v září jdeme na náušničky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
16.8.07 20:43

Kuk holky,

jsem se s váma jenom chtěla podělit o to, že jsem zkoušela ty prdeláče a představte si, že jsem jich dala asi 60 a už jsem nemohla…Hrůza!! Já, taková cvičitelka, i když to bejvávalo. Musím trénovat. Hlav , ty dáš tu dvoustovku??? 8O :D

Raduš , gratuluju k zubu. Jsou ty chlapi bebíčka, co? :) Hele, a kdo má narozky??

Mak , taky se díváme na „káelvéčko“ :) Nemůžu se taky dočkat, jak to dopadne…Už jsem navařila na zítra, tak mám padla a můžu jít dočítat :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 21:04

Ahojte devcatka,
tak jsem vas prubezne cetla pres den, ale protoze jsem tu mela nalezleho manzela, tak jsem si nestacila delat poznamecky a dopadlo to tak ze si nic nepamatuji :(
Tusim ze vcera EVCZA davala miry a vahy, nebo kdo to byl??? PROSIM PROSIM JESTE JEDNOU! ja si je nekam poznacila, ale bohuzel ten papirek nemohu najit :( KUJU! :)

Jinak… musim se pochlubit. Pred 14 dny jsem vyrizovala na socce ruzne papiry kolem pridavku a take kolem ukonceni amterske a nastoupeni na rodicak. Tehda mi tam pani rekla,ze mi musi doplatit z materske neco co spatne spocitali a ze mi to poslou.
Navic mi rekla, ze poslou tech 7600 celych.. za cely mesic cervenec…
no a minuly tyden mi prislo cca 3500 ..a ja si myslela ze je to rodicak protoze jsem nastoupila na rodicovskou v puli mesice, coz by tak nejak z tech 7600 pulka byla.. takze jsem myslela, ze to ta zenska popletla..
no ale dneska prisli dalsi penize.. a to 2×7600 - zrejme za cervenec a nasledne tedka srpen (sem myslela ze to chodi mesic po zadu)..
no takze jsem nadsena!!" a hnedka jsem zhresila, koupila jsem male ten kocarek.. :-) Je uzasny (teda zatim jsem s nim nikam nejela..protoze jsem musela terku dovest v tom „starem“.. do galerky pak dam fotku :-)
No ale doufam, ze to zas blbe nespocitali a nebudu to muset vratit :oops:

RADI: gratuluji k zoubecku.

JANI: tak treba byla protivna krz tu hexu. My meli druhou horsi nez prvni a doufam, ze se to nebude stupnovat jeste na tu treti.
NO a dr nam rekla ze 2 hexy staci,kazdopadne ji musi byt pul roku coz ma, takze na nausnicky uz muzeme jit a jdeme v utery 21ho. Ja se tak tesim! :-)

No jjinak nic nevim :-)

Joooo a rpece jen ano KACKA2: ohledne sportaku bebecar.. no ja teda nevim, ale ja k tomu nemam nanoznik a predstava, ze terka uz je tam tedka na tesno s tim ze ji do toho budu muset dat jeste fusak .. no nevim nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
16.8.07 21:06

Tak mám splněno :wink: , jestli mi ta želatina do zítra neztuhne :arrow: , tak se picnu.

MaK, Evi - s díky přijímám gratulace k prvnímu hlodáku. Si tu gratulaci zasloužím, když jsem trpěla s ním :D .

Evi - taky vařím aspoň část oběda večer předem :wink: . A máš pravdu, ti chlapi jsou máčky, nic nevydrží :D . Jo a narozky má jediná ženská v našem bytě, víš 8) :! Hele a jaké prdeláče cvičíš :?: Jsem nedočítala, tak mi asi uniklo :nevim: .

Jdu se umýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 21:15

Jdu pocitve prolest galerku :-) mam asi tri stanky skluz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.8.07 21:17

Raduš ,
tak to vyplivni…kdy máš ty narozky,pochlub se :potlesk:
Ať Ti můžeme gratulovat :-)
Jedem buď v sobotu nebo neděli do Ostravy,jsem Ti chtěla psát sms,ale když máš ty anrozky,tak to asi nehrozí,co :? No ale neboj,sejdeme se určo dřív,než v listopadu…doufám :idea:
A gratuluju k zoubku :-)

Ajko ,
fotku chceme :potlesk:

Jeje ,
ten kočárek už měl v galerce být,tak šup šup…se těším,cos vybrala..vůbec nevím,čéče :nevim:
A koukám…taky Tě penízky pálí,což :pankac:

MaK ,
tak Ty tu nebudeš :( Kdy že to jedete????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 21:18

cau, tak bud cumite na telku, nebo vam nespe ditka jako me. asi je to tim pocasim nebo co, mam ji na kline, od sedmi rve :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
16.8.07 21:19

Tak to, Raduš , moooc graluju!! Kolik Ti to vlastně je, Ty mladice? :wink:
Prdeláče jsou takový jako kopulační pohyby, jak by je jistě popsala Pet 8) :D Néé, takovej docela klasickej cvik na zadek. Ležíš na zádech, skrčené nohy a zvedáš zadek, pomalu, zatínáš svaly a co nejvíckrát.

Jeje , jo, dávala jsem, Vojtíšek měl v 6 m 71 cm a 8.013 kg - drobeček můj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
16.8.07 21:22

Jeje, jaký sporták jsi koupila?
Zanet, to kousátko je i krmítko, to jsou mi věci, nevím zda to nevybuduje v dětech neutuchající touhu po jídle…mluvím za sebe, moje děti mají rozměry, že ani jíst by neměli. David má cca 12 kg, to měl Vítek v roce, a dnes snědl asi dvě lžičky mrkvičky, snad už pochopil, že to je jídlo…Luci taky sosá po hodince, v noci po dvouch, ale každý den svým úsměvem a pusinkou odměnuje…
Muž bere děti na výlet, už půl hodiny se balí…a to vzdychá co ještě nemá…dokonce si vyžádal i léky! Už se těším, až osamotním s Davidem, konečně uklidím! tož jdu kontrolovat balení a pomáhat s vínem! N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 21:24

o.k. tak fotky sou v galerce, kdyz teda chcete 8)

A RADUS blahopreju k uspesne prorezanemu tesaku… at jsou ty dalsi bezbolestne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí