Poradna duly
Jana Čurdová
Hele tak až budete chtít dělat něco se želatinou tak mrkněte na www dávala jsem tam recept na cvibach a je u toho i taková domácí želatina.Je rychlá jednoduchá chutná a zatuhlá během hodinky.Má jen jednu nevýhodu není úplně průhledná,ale taková,jak bych to napsala-zamlžená.
Cupi: no ja ten lepek zjistila, az kdyz jsem ji to dala.. ale dostala jen tri susenky… ale jinak jsem na to vrzla kolik a dostane to az pozdeji.
A gratluji ke klofackum ![]()
PET: na icq jsem s hlavi, listicka sviti ale nekomunikuje ![]()
Kzaodpadne Hlavicka docita bo cely den byla mimo, takze ji dej cas ![]()
no a ja pracuji na dodani fotecek do tematek ![]()
LENCO, ta nase holka je asi vazne nejvetsi vizlatko, ale co s ni
, asi ji taky poridime krmitko… a ze vazi stejne jako vase Lucinka
asi je delsi nebo ma tezsi kosti nebo oboji. A mne se vase mala libi ze vsech holcicek nejvic!
Teda, Ance ma dneska nejake neklidne spani, furt sebou mele… Ze by to bylo tim, ze ji uspaval tatinek - ten ji rozdovadel tak, ze sem myslela, ze ani neusne
Musela sem ji vyjimecne hodit k sobe na postel.
No vidíte, tak klíšťová encefalitýda (nevím ani jak se to píše) jsou blány
To jsem netušila.
Holky, nedávejte snad ani do galérky jak máte ty dítka šikovný, vždycky mě chytne stres, že Luci neumí nic. Teda na bříško, ale to zas jen doprava ![]()
Ajko, vždyť Aninka není plešatá, má krásný vlásky. A jak je šikovná - na čtyřech a směje se ![]()
Ale chci vidět ostříhanýho Gioviho ![]()
Cup , to by mě zajímalo, jak si myslela to, aby si Lu a Pet dělaly ty prdeláče samotné. Já myslela, že to nejde ![]()
No a nee, že se budete zašívat na ICQ!!!
Ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ve spolek drbny
Se mi teda zda ze cely den nic nedelate ,nechapu to ,zas tolika stran
nestiham cist ,tak co je noveho???
No, vidis, JEJE, ja si vzpomnela, ze mam este jednu fotku k tematkum!
Este ji tam honem supnu…
Lenyi, ja take davam ty co se libi mne. Terka take umi pekne skleby ![]()
No, dobra ALIKU, tak je skoro plesata… oproti te cerne cuprince se kterou se narodila… ale bylo to horsi, ted uz tam ma aspon nejake chmyri, pravda ![]()
Aliku, nemej depku, my se taky otacime jenom na jednu stranu a to je vsechno a to jsme skoro nejstarsi
.
jo a vy uz mate sportaky a my ho mame uz tri mesice doma, novej ale bude do nej moct az nekdy na jare kvuli tem zadickum ![]()
Ajko tak to moc děkujem za pochvalu
![]()
Hele a když už tak jsme u těch fotek,všimly jste si že ony všechny ty děti mají takový krásný velký výrazný oči?
A taky jsme s manžem porovnávaly fotky Lendy a Lucky a zjistily jsme že holky jsou úúúúplně stejné.Teda úplně ne Leňa měla oválný obličej a Lucka má kulatý,ale jinak jak dvojčata.
Hola hola manža volá ![]()
Tak já
za ním ať mě neusne ![]()
Pěkně si tu pokecejte,já jdu hubnout doopravdy
a ne jen o tom mluvit
![]()
Dobrou ![]()
Peti…mam Te ulozenou na skypu,jeste me musis ale potvrdit pokud chces ![]()