Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
16.8.07 22:19

Peti , není tuhý, až ráno se uvidí. Marťas kvílí, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.8.07 22:20

Hele tak až budete chtít dělat něco se želatinou tak mrkněte na www dávala jsem tam recept na cvibach a je u toho i taková domácí želatina.Je rychlá jednoduchá chutná a zatuhlá během hodinky.Má jen jednu nevýhodu není úplně průhledná,ale taková,jak bych to napsala-zamlžená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 22:22

Cupi: no ja ten lepek zjistila, az kdyz jsem ji to dala.. ale dostala jen tri susenky… ale jinak jsem na to vrzla kolik a dostane to az pozdeji.
A gratluji ke klofackum :)

PET: na icq jsem s hlavi, listicka sviti ale nekomunikuje :)
Kzaodpadne Hlavicka docita bo cely den byla mimo, takze ji dej cas :-)
no a ja pracuji na dodani fotecek do tematek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 22:23

Jo LENYI: dekuji mockrat za schvaleni! .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 22:27

LENCO, ta nase holka je asi vazne nejvetsi vizlatko, ale co s ni :nevim: , asi ji taky poridime krmitko… a ze vazi stejne jako vase Lucinka :arrow: asi je delsi nebo ma tezsi kosti nebo oboji. A mne se vase mala libi ze vsech holcicek nejvic!

Teda, Ance ma dneska nejake neklidne spani, furt sebou mele… Ze by to bylo tim, ze ji uspaval tatinek - ten ji rozdovadel tak, ze sem myslela, ze ani neusne :roll: Musela sem ji vyjimecne hodit k sobe na postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
16.8.07 22:28

No vidíte, tak klíšťová encefalitýda (nevím ani jak se to píše) jsou blány :pocitac: To jsem netušila.

Holky, nedávejte snad ani do galérky jak máte ty dítka šikovný, vždycky mě chytne stres, že Luci neumí nic. Teda na bříško, ale to zas jen doprava :cry:
Ajko, vždyť Aninka není plešatá, má krásný vlásky. A jak je šikovná - na čtyřech a směje se :-(
Ale chci vidět ostříhanýho Gioviho :lol:

Cup , to by mě zajímalo, jak si myslela to, aby si Lu a Pet dělaly ty prdeláče samotné. Já myslela, že to nejde 8)

No a nee, že se budete zašívat na ICQ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
16.8.07 22:29

Ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ve spolek drbny :D Se mi teda zda ze cely den nic nedelate ,nechapu to ,zas tolika stran :?: :roll:nestiham cist ,tak co je noveho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 22:29

No, vidis, JEJE, ja si vzpomnela, ze mam este jednu fotku k tematkum!
Este ji tam honem supnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 22:32

Lenyi, ja take davam ty co se libi mne. Terka take umi pekne skleby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.8.07 22:32

No, dobra ALIKU, tak je skoro plesata… oproti te cerne cuprince se kterou se narodila… ale bylo to horsi, ted uz tam ma aspon nejake chmyri, pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 22:35

Aliku, nemej depku, my se taky otacime jenom na jednu stranu a to je vsechno a to jsme skoro nejstarsi :? .
jo a vy uz mate sportaky a my ho mame uz tri mesice doma, novej ale bude do nej moct az nekdy na jare kvuli tem zadickum :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.8.07 22:35

Ajko tak to moc děkujem za pochvalu :oops: :wink:

Hele a když už tak jsme u těch fotek,všimly jste si že ony všechny ty děti mají takový krásný velký výrazný oči?
A taky jsme s manžem porovnávaly fotky Lendy a Lucky a zjistily jsme že holky jsou úúúúplně stejné.Teda úplně ne Leňa měla oválný obličej a Lucka má kulatý,ale jinak jak dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
16.8.07 22:39

Alicku, neboj, my umime totez co Lucinka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.8.07 22:39

Hola hola manža volá :lol:
Tak já :-) za ním ať mě neusne :wink:
Pěkně si tu pokecejte,já jdu hubnout doopravdy :oops: a ne jen o tom mluvit :-) :-P
Dobrou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
16.8.07 22:41

Peti…mam Te ulozenou na skypu,jeste me musis ale potvrdit pokud chces :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...