Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
17.8.07 09:16

dobréé ráno :lol:

Já věděla,že jsem včera na něco zapomněla,jak jsem u toho zírala na KLV :arrow: blahopřát Cupouškovi k zubákům :-) .

Aliku s pokrokama jsme na tom stejně-taky akorát otočka na záda.Vždycky žasnu,co už některá mimča dovedou.A pak si klído přijede na návšěvu Jeník a skoro tady běhá po obýváku :roll: :-)

pet vše nej k svátku :srdce: :-)

Tyjo holky,mě se ten týden po vás bude stýskat :-( .Ale taky se těšim,páč je to naše jediná letošní jakože dovča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.8.07 09:18

MaK … neprehanej, Jenik teda jeste nebeha… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
17.8.07 09:20

Ahoj holky,

dneska jsme se vzbudili do protivny malý pořád knoura něco se mu nelíbi musím mu sedět u zadku no prostě paráda a tak jsem myslela že dneska pouklízim byt protože za celý týden jsem to nestihla a tady je jako by bomba vybuchla a potřebuji ještě maso naložit… no práce nad hlavu…
A k tomu mě ještě bolí palec včera mě do něho štipla osa.. Včera nic a dnes mám palec jak tenosový miček nic se s tím pořádně nedá dělat a i to bolí nic extra zvládnout se to dá ale je to nepřijemné…
Tak du uklítet přečtu si vás pak :) Tak pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
17.8.07 09:22

Lu no,ale moc daleko k tomu nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
17.8.07 09:28

Ahoooooj,
nemám dočteno, ale jdu se jen rozloučit… tady zavládla balící horečka… ale spíš mám pocit, že se stěhujeme :-)
Ráno frčíme a asi se tady ukážu až… až v září :lol:
Jo a kluci teda s chlazením stále bojují… Danek už je celkem v poho, ale samozřejmě to dostal Luky a má to trošku horší. Ale teploty zatím jen mírně zvýšené, tak snad s tím kluci zabojují a bude to fajn. Nejhorší je ta rýma, kdy nemůžou dýchat :roll:

mějte se moc hezky a jestli se mi bude stýskat, tak třeba napíšu sms Jeje :-)

Jo a Pet , všechno nejlepčííííí!!!

Radko , poslala jsem ti SZ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.8.07 09:36

Zuzi - my jedeme do Beskyd pristi tyden, tak nam tam objednej hezke pocasi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
17.8.07 09:38

Liliku , jasňačka :lol: My vám ho necháme… nám stačí pod mrakem a dvacet stupňů :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.8.07 09:41

Zuzi - to nam taky, jenom aby celou dobu neprselo jsem myslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
17.8.07 09:44

No trošku by mohlo… aspoň porostou houby… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.8.07 09:45

Smazal se mi dloooouhej prispevek :pocitac: :pocitac: tak jdu radsi varit kulajdu k obedu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
17.8.07 09:55

Lu a nepomohlo ani dát zpět?Mě když se něco neodešle nebo smaže,tak to zkouším zachraňovat šipkou zpět a příspěvek se většinou objeví.Nebo jsem z neplodnosti naučená si to před odesláním zkopírovat.

Holky houbýýýý.Jé,já tak ráda chodím.Klíďo i sama.Ale půjdu asi až příští rok,až bude malá větší.

Zuzi,tak rychlé uzdravení a určo nám napiš,jak se máte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 09:55

Nemam vas doctene, to az vecer, jen sem bezim dat info, ze nam odpovedel hotel na ten listopad.
VOLNY VIKEND JE 2-3.11. nebo 9-10.11. tak na to mrknete, poradte se a vecer chci slyset verdikt :-) abych mu mohla odpovedet.

Jinak na 13 hod mame byt na UTZ s Terezkou, tak nam drzte palusky.
Mela posledne nejaky nalez v moci, tak doufam, ze nam zase nedaj zpatky ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.8.07 10:00

MaK co jsou to KLV? ja znam jen VKVcka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
17.8.07 10:11

Štičko Kriminálka Las Vegas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.07 10:17

debilní den

Petisko,přeji ti všechno NEJ k Tvému dnešnímu svátečku! Posílám velkého hubánka!!!!!! :-) :srdce: :-) :srdce:

Holky mám dneska naprosto šílené ráno\§§§§ \nefunguje mi počítač,takže jsem se nasáčkovala manželovi do práce\§§§§ Pak jsem šla s malým na preventivku a kvůli tomu,že měl včera horečku tak nýás poslala mezi nemocné děti,když jsme odtamtud konečně vypadli,tak jsem naložila děti do auta a zjistila jsem,že mám na autě botičku!!!! Zavolala jsem policajty,policajt mi nedal ze známosti pokutu,ale servisák mi musel dát účet na odstareněné botičky 350 Kč,nařízení města!!!!!
Pak jedu za mnažou nemám v celém okolí kde zaparkovat\!!!!! Mě dneska hrábne!!!! A ten počítač že mi nejde,chjoooooo!!!! :oops: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex