Poradna duly
Jana Čurdová
dobréé ráno ![]()
Já věděla,že jsem včera na něco zapomněla,jak jsem u toho zírala na KLV
blahopřát Cupouškovi k zubákům
.
Aliku s pokrokama jsme na tom stejně-taky akorát otočka na záda.Vždycky žasnu,co už některá mimča dovedou.A pak si klído přijede na návšěvu Jeník a skoro tady běhá po obýváku
![]()
pet vše nej k svátku
![]()
Tyjo holky,mě se ten týden po vás bude stýskat
.Ale taky se těšim,páč je to naše jediná letošní jakože dovča ![]()
Ahoj holky,
dneska jsme se vzbudili do protivny malý pořád knoura něco se mu nelíbi musím mu sedět u zadku no prostě paráda a tak jsem myslela že dneska pouklízim byt protože za celý týden jsem to nestihla a tady je jako by bomba vybuchla a potřebuji ještě maso naložit… no práce nad hlavu…
A k tomu mě ještě bolí palec včera mě do něho štipla osa.. Včera nic a dnes mám palec jak tenosový miček nic se s tím pořádně nedá dělat a i to bolí nic extra zvládnout se to dá ale je to nepřijemné…
Tak du uklítet přečtu si vás pak
Tak pa ![]()
Ahoooooj,
nemám dočteno, ale jdu se jen rozloučit… tady zavládla balící horečka… ale spíš mám pocit, že se stěhujeme ![]()
Ráno frčíme a asi se tady ukážu až… až v září ![]()
Jo a kluci teda s chlazením stále bojují… Danek už je celkem v poho, ale samozřejmě to dostal Luky a má to trošku horší. Ale teploty zatím jen mírně zvýšené, tak snad s tím kluci zabojují a bude to fajn. Nejhorší je ta rýma, kdy nemůžou dýchat ![]()
mějte se moc hezky a jestli se mi bude stýskat, tak třeba napíšu sms Jeje ![]()
Jo a Pet , všechno nejlepčííííí!!!
Radko , poslala jsem ti SZ!!!
Zuzi - my jedeme do Beskyd pristi tyden, tak nam tam objednej hezke pocasi
![]()
Liliku , jasňačka
My vám ho necháme… nám stačí pod mrakem a dvacet stupňů
![]()
Zuzi - to nam taky, jenom aby celou dobu neprselo jsem myslela ![]()
Smazal se mi dloooouhej prispevek
tak jdu radsi varit kulajdu k obedu. ![]()
Lu a nepomohlo ani dát zpět?Mě když se něco neodešle nebo smaže,tak to zkouším zachraňovat šipkou zpět a příspěvek se většinou objeví.Nebo jsem z neplodnosti naučená si to před odesláním zkopírovat.
Holky houbýýýý.Jé,já tak ráda chodím.Klíďo i sama.Ale půjdu asi až příští rok,až bude malá větší.
Zuzi,tak rychlé uzdravení a určo nám napiš,jak se máte
Nemam vas doctene, to az vecer, jen sem bezim dat info, ze nam odpovedel hotel na ten listopad.
VOLNY VIKEND JE 2-3.11. nebo 9-10.11. tak na to mrknete, poradte se a vecer chci slyset verdikt
abych mu mohla odpovedet.
Jinak na 13 hod mame byt na UTZ s Terezkou, tak nam drzte palusky.
Mela posledne nejaky nalez v moci, tak doufam, ze nam zase nedaj zpatky ATB.
Petisko,přeji ti všechno NEJ k Tvému dnešnímu svátečku! Posílám velkého hubánka!!!!!!
![]()
Holky mám dneska naprosto šílené ráno\§§§§ \nefunguje mi počítač,takže jsem se nasáčkovala manželovi do práce\§§§§ Pak jsem šla s malým na preventivku a kvůli tomu,že měl včera horečku tak nýás poslala mezi nemocné děti,když jsme odtamtud konečně vypadli,tak jsem naložila děti do auta a zjistila jsem,že mám na autě botičku!!!! Zavolala jsem policajty,policajt mi nedal ze známosti pokutu,ale servisák mi musel dát účet na odstareněné botičky 350 Kč,nařízení města!!!!!
Pak jedu za mnažou nemám v celém okolí kde zaparkovat\!!!!! Mě dneska hrábne!!!! A ten počítač že mi nejde,chjoooooo!!!!
![]()