Poradna duly
Jana Čurdová
PET: Ja bych z hlediska pocasi byla take radeji pro ten prvni tyden. Vetsina holek tu naspaal ze je to jedno a spis kvuli tobe volila druhy termin. Jeste jsem tomu clovekovi nenapsala, takze co? ![]()
CUPI, SZELVI: Presne mam stejny problem.Do hlubokeho vany se mi terka vejde, ma tam hodne prostoru co do sirky, ale do delky uz ma vuli asi tak jen 5cm. Ale ta sporotvni sedacka, to je opravdu tak jak rika Szelvi! Katastrofa! Je to opravdu hodne polstrovane a terka je tam jak sardinka, natoz kdybych ji mela dat do fusaku.. nanoznik k tomu neni. No nevim na co jsem pri koupi ja nestastna myslela. Szelvi take mi to dalo docela drinu, nez jsem to vybrala.. S hlubokym jsem 100% spokojena, ale s tou sportovkou je to des.
Terka minuly tyden mela 8,25 a 67 cm. takze ty miry jsou temer totozne.
DEKUJI HOLKY, ZITRA BUDEM VEDET VIC! Snad to nebude tak zle, jak mne nastrasil..
Ahojky,
já tu jsem a nejsem
.Doháním resty co mám na mejlech a občas sem zaskočím dočíst co jste napsaly.
Jeje držím pěstičky ať jsou zítřejší zprávy co nejvíc pozitivní.
Cup prdeláče alias břicháče jsem taky myslela že jsou na břicho a taky se s tím spevňuje pánevní dno.Jen jsem si s tím nebyla 100%jistá tak jsem se tu s tím nechtěla rozepisovat.To jsem ráda že jsi mě to odsouhlasila.A ty cviky na zadek znám a ten s tím unožením je brutus,ale účinnej-mám to odskoušený
.
Pet holka já si tu hlídám svůj 1000 příspěvek abych ho nepřehlídla a ty tam lupneš 3000-ovku a ani si toho nevšimneš.
Ty voe teď to po sobě čtu a to je samý „s tím“ a samá gramatická chyba
.Úplně se za sebe stydím,vím že vám je to jedno ale já jsem na to strašně citlivá
.
Holky taky se u vás tak strašně ochladilo???No asi jo,že se tak blbě ptám,že
.Já jsem ani radši nešla s malou ven.Včera vedro na padnutí a dneska kosa.Ne že bych si ochlazení nepřála,ale nějak mě to připadá ,že letos to jdem z extremu do extremu,z 30 na 20.No kdyby to tak bylo i s mýma letama
.
Holčičky, přeju vám hezkou noc, já jdu za Lucinkou na kutě. Už aby se vrátil přítel, je mi tu už smutno. Ještě, že mám vás. DĚKUJU
tak holciny, mě se ten můj malej křikloun vzbudil…zuby, tak mám tak 2 hoďky co dělat, super, to zase bude noc.
Jeje - tobě přeju ať Vám to holky dobře dopadne, držíme s křiklounem palečky
Ohledně toho úžasného kočárku, nebudeme se už rozčilovat, prostě jsme to provařili, chtělo by to menší děti, ale jinak je suprovej..příště budu chytřejší.
Tak já letím nebo nám celou potýlku zboří.
Jó děvčátka, podle mě se nedá posuzovat dítě podle toho co umí jiné. Malej taky ve sporťáku sedí, ale sám ještě ne a válíme sudy a neleze…jako mojí kamarádce, která pořád říká, že ten můj je nějakej zaostalej..prostě to nedělá a já to neřeším, jsem ráda, že neleze, podle mě je na to ještě malej a on si to pak vynahradí..mě stačej bohatě dva zuby
Hele holky všimly jste si že Pipina tady rozjela dietu a už se tu neukázala?A vy ostatní taky to zpovídání z jídla pěkně flákáte.Já jsem myslela že tak budu mít alespoň tipy na to co vařit a vy tu nic nepíšete.
Szelvi já to taky neřeším a vlastně jsem za to i ráda.Není nad ležící dítě a já to vím já jsem si to šikovný rychlý dítě už jednou zažila.
A Lucci bacha na to stání.Od švíci malá stála v 7 měsíci a dr řekla že je to hodně špatný že si ničí kosti tak ji musely přivazovat aby si nestoupla.Tak se když tak poptej dr ať nemá Jeník pak nějaký problémy.Já vím že je to těžký když se to dítě jednou naučí tak to chce dělat pořád.
Jo a ještě jsem chtěla napsát že jdu spát ![]()
Tak dobrou ,ten 1000 příspěvek si nechám na zítra.
![]()
je zase sem nacala stranku, teda jak ja to delam
, tak dobrou
kurna tady to zase prorídlo ![]()
nez jsem nahazela na vsechny mozne bazary a inzerce ten kocar, tak je tu prazdno.. ?:(
Ty vogo,no jo…3.000 příspěvek
To ani není možné…kdy já to píšu
Vždyť tu věčně nejsem… ![]()
A vůbec…jsem smutná,páč jsme se těšili,ža zítra koupíme v Ikče rozkládací křeslo Sáře do pokoje,aby sem za ní mohly chodit spávat kámošky,se tak těšila a na netu jsem si kontrolovala stav jejich zásob a nemají ho
To bude smutku zítra
![]()
No co se dá dělat… ![]()
Leni ,
v 7 měsích je stání špatně
Tak to jsme u Sárinky nějak zapinkali,to mi nikdo neřekl..
Ta už v 9. normálka chodila,sama bez jakékoli pomoci a stabilně
Šla se mnou do obchodu…ještě,že nebyla nějaký drobeček,by si lidi bůhví co mysleli ![]()
A na hrubky jsem taky háklivá,ač je sama dělám
Ale tady jsem si zvykla a vůbec mi to neva
Ale překlepy jsou fajn
Viď MaK ![]()
NO PET, take koukam nevericne na nejakych 2600 prispevku, kdyz jsem tu jenom vecer
![]()
A jak to ze nejsi na skype, co?
nebo mam te porad s otaznikem.. mne nechces autorizovat jako joooooooooo????????? ![]()