Poradna duly
Jana Čurdová
Evzci a prosim jeste co nasledovalo potom? jak to dal lecili??? jestli to nejak resili, kdyz se reflux neprojevil…
(ostatnim se omlouvam, ze tu zabiram takhle porad misto)
Heliku, vsechno nejlepsi k svatku.
Jeje, už jsem tu kdysi psala, že mám kamarádku, která si s ledvinkami svého syna taky užila svoje. Nedávno jsme se o tom spolu bavily. Jakou máte diagnozu? Třeba by Ti k tomu měla co říct.
Terco, zatim moc nevim, pouze to, ze jsou zvetsene ledvinove panvicky, u jedne to doknce prechazi i do kalichu (to je ze ta panvicka se jeste zuzuje do jakehosi patvaru). nekde je proste neco ucpane a proto se to proad zvetsuje. tim mikcnim vysetrenim zjisti kde se to ucpava a zda se ta moc nevraci do ledvin..
Tak jdu take chrnakovat.. ![]()
treba se vic vyspim nez vcera.. ![]()
tady neco z nasi domaci tvorby:
http://www.onetruemedia.com/shared?…
Ahoj všem …
tentokrát nemávám,protože mě moc mrzí,že jedno z našich sladkých únorňátek má problémy
![]()
Jeje ,
držím Tobě a hlavně Terince palce ![]()
Dobre ranko.
My dnes jedem na vylet do Prahy ![]()
A vic nevim, co bych vam rekla.
![]()
Dobré ranko,
já ho dobré nemám
takhle brzo mne ty opice fakt budit nemusí
![]()
Jeje Držím pěstičky Terezce a konec konců tobě taky, jelikož pro mamču je to hrozný. Tak holky ať je Vše v pořádku.
Holky ještě jednou děkuji za ty grytulace.
SPANÍ tak o tom mi nemluvte
spí také 3× za den, někdy 4× ale 20 minut
někde je chyba
Jejíku , taky bral nějakou dobu antibiotika, pak nějaký doléčovací udržovací léky, aby se to nevrátilo a pak jsme často jezdili s močí na kontroly do Motola, jestli se mu tam ta bakterie, co způsobuje ten zánět znova neobjeví.
Ahojky,
já se omlouvám všem koho jsem namíchla Lucčiným dlouhým spaním,ale mě to přijde normální.Spí hodně od narození a i u Lenči jsem byla na to zvyklá.Ta mě spávala 3h po obědě až do 4 roků.
Pet tak co jak proběhla likvidace Ikey
.Chápu žes včera neměla náladu na nějaký chlubení.Tady je alespoň vidět jak moc blízké si všechny jsem,protože nás zpráva o Terezčiných problémech zdrbla všechny
.
No a protože se tu nic nedělo tak nemusím na nic reagovat a alespoň na nikoho nezapomenu
.Takže jdu vařit knedlo,vepřo,zelo
a péřovou buchtu
.A vůbec,co ta Pipina
a i vy ostatní tu vaši vypisovací dietu pěkně bojkotujete.
Krasnou nedeli vsem ![]()
Jo jo mas pravdu Leni,jsme si vsechny blizke a jakykoliv problemek nasich unornatek jakoby se tykal vsech,taky verim ze bude Terka v poradku,proste bude a hotovo!!!!!
Prdelace …tak musim to uvest na pravou miru jak to je:takze ja je vycetla na diskuzi v tematu hubneme a ta holcina psala ze jsou to cviky na zadek…takze to jen proto,abyste si nemysleli ze tvrdim ze to tak je,ale podle me je to jedno jak to je
a kdyz to nektera vydrzite tyden ,tak poznate co jste zhubly
,jo a ja jich udelam 200,ale ne urcite tak poctive jako Cupi…proste rychle zvedam zadek,abych to mela co nejrychleji za sebou
,ale uz jsem je nedelala ani nepamatuju a nikdy jsem nevydrzela tyden ![]()
Pet…chvalim Te za cviceni!!!!Jsi šikulka
jo a taky me zajima co jsi nakoupila IKEE - moc se tam uz tesim az bude auto
Spani a poceni......takze kdyz papapame sunar,tak jsme spoceni na cele a za krckem a no a jak spinkame? Nechci to zakriknout …ale dobre,ted vetsinou se prodluzuje poledni spanek po obidku na 2 hodky,venku odpoledne taky kdyz je dobra konstalace hvezd
,ale ted mi 3× vecer usnul pred sestou a my vzdy nejdele do 7 koupali a pohoda hned usnul…ale uz je videt ze je starsi a usnul az po 9,takze musime to posunout a koupat dyl
,no a noc prospime dosytosti celou ,ale to uz dlouho
a dneska spal az do 8,jinak se budi kolem 6 a spinka do 7 ![]()
Mam vareno…rajskou a papriky
a tak se asi dam do zehleni…se mi ale nechce ![]()
Jo a jeste jsem chtela k dovednosti deti jen dodat.......myslim si ze je jasny ze pokud dite budeme davat sedet a nebo ho stavit na nozicky…tak to neni dobre a nic se nema uspechat,ale pokud je prcek cilej a sedne si sam ,byt to neni podle tabulek,tak si myslim ze s tim asi neco tezko udelame ne?Holky taky brzo staly…kolem 7 mesicu se stavely v postylce a v 9 chodily za ruku,v 11 se rozbehly samy…byly opatrne,ale treba ja jsem taky chodila v 9 sama a urcite me mamka nenutila
,cim dele mimco pekne haja ,tim mensi starost
,toz tak k tematu ![]()
Ahoj holky,
vy jste zas toho popsali mám co dohánet..10stránek. Tak na to si budu muset udělat čas..
ja su dneska unavena jak pes. Včera jsme si s Milanem koupili domací kino tak jsme dlouho koukali na televizi na ruzné pohádky a tak… To kino je bezva a hlavně ten zvuk. Zachvilku pustím všechny repraky a trošku zpříjemním den pár obyvatelum našeho domu
Tak a kdo se přijde stěžovat at přijde už se moc těším ![]()
Jinak chystáme se od ove na nákup. maybe potřebuje nový políšek tak si chceme koupit nějaký mco hezký a pak si chci koupit plavky a nějaké drobnustky co potřebuji na plavání od 10.9 už nastupujem s malým do bazenu.
Malý už třetí den přez den vubec nespí je to šílený.. Asi když to sečtu tak spí přez den 20min. Je pravda že spí celou noc od 20h do 7:30.. ale i tak.. Myslím si že na tak malého prcka je to málo.. Ja bych dneska nejraději spala za něho…
Dělám oběd naoběd přijde tchán… tak musím něco dobrého ukuchtit
Budeme mít asi špíz z hranolkama:)
Tak se mějte moc hezky..
Ahoj holčiny,
tak se hlásim po delší době. Jak jsem si přečetla, tak jste mě podezíraly, že jsem tou svou dietou zhubla do ztracena
, tak to se nebojte. Mě v listopadu určitě nepřehlídnete.
. Byli jsem u švagrový na 30-tinách a tak jsme tam i spinkali. Já to zabalila brzo, zrovna když tam švára začal jedný kámožce říkat, že nějak přestala cvičit či co, že už neni tak štíhlá jak dřív
. Když jsem se tam tedy viděla mezi těma modelkama a modelema, jak se baví o tloušce, tak jsem rychle vzala do zaješích a šla jsem za chlapem, který mě zbožňuje v každé situaci
. Naštěstí mě z té diskuze vynechali, zřejmě jim to bylo trapné. No každopádně mě alespoň vyhnali brzo spát. Marťas měl alespoň společnost.
Jeje: moc Vám držim palečky, ať to vše dopadle dobře. Najednou si myslim, že je dobře, že ten Váš taťka je doma. Doufám, že ti alespoň je pevnou oporou a vše neleží na tobě. Přeřci jenom je to teď pro tebe hodně stresující. Posílám Terezce pusinku ![]()
dieta: holky, já radši mlčim a kaju se
![]()
MMB: a všem, které to tady furt prezentovaly vzkazuju, že Vám teda pěkně děkuju
. Jem se taky stala závislačkou. A ty aukce
. No škoda mluvit. Teď počkám až mi všechno přijde a pak zase začnu. AUUUUUUUUUUUUUUUU, to bude zase manžel nadávat
SRAZ: tak nevim, jestli je to ještě aktuální, ale já bych brala ten dřívější termín. Už kvůli tomu, že pak klíďo může přijít sníh a já v něm nerada někam cestuju.
Ahojky holky,
tak jsem si Vás u mamky dočetla.
Jejíku je mi líto Terezky,ale dobře to dopadne neboj,kdyby to bylo jó hrozný tak by malou chtěli operovat…moje jedna známá má podobný problém s holčičkou,jsou jí čtyři měsíce a jde na operaci…takže já věřím,že se z toho Terezka dostane bez nějakého zakroku. Moc Vám držím pěstičky!!!!!! ![]()
Jinak Luci ty jsi poznala můj příspěvek bez podpisu!!!!
Je vidět,že když má někdo den blbec,tak si nakrásno vzpomeneš na pošuka Lišku!!!!! ![]()
Mám po Vás absťák a je mi hrozně smutno,kamarád si vzal počítač domůl a nevím kdy to bude opravené…je to takové divné sedět doma a nemoci za Vámi.....
Tak se tu mějte moc hezky a nezlobte!!!! ![]()
Pěkný večer a zbytek víkendu všem. Moc mi chybíte!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()