Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
20.8.07 00:16

Lenyi: jeste tam mam jeden defekt.. u te tve fotky. OMLOUVAM SE A OPRAVIM TO ZITRA VECER! ted uz jdu vazne chrnet, pokud se mi podari usnout - jsem z tech vsech informaci / zkusenosti maminek vazne nejak presla.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.8.07 03:34

Ahoj, my jsme taky zpatky z vyletu, bylo to docela fajn, hezka zmena prostredi :-)

JEJIKU - je mi lito, ze mate takove problemy, snad to bude dobre, drzim pesti! To je asi to nejhorsi, co nas maminky muze potkat, mit detatko nemocne :? A jestli ta Terka neni protivna, ze z tebe citi zmenu nalady? Nebo mozna fakt zoubek :-)

Holky, Gioviho nejoblibenejsi hracka jsem ted ja 8O Dela si ze me prulezku. Porad se o me opira (chyta za nos, za bradu, za bradavku, cokoliv je zrovna po ruce :) ) a stavi se na kolena a pak na nohy… ja vim, ze by nemel, ale on to dela uz i v postylce (museli jsme ji snizit), takze nevim, co mam s nim delat, snad jen doufat, ze ho to prejde a ze se zacne zase normalne hrat. Nebo se smirit s tim, ze bude driv chodit nez sedet 8O :D

Hezky den! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 06:43

Dobre ranko.

Jenda vstaval v 5:20 :roll: doufam, ze brzo usne.

Tiko … no v cem pujdu svedcit… :nevim: Mam doma docela peknou cernou sukni, tak bud koupim nejakou halenku a nebo saty, ale nevim. Radsi bych ale saty, ale zase kdyz kojim, tak to jde v satech blbe. :roll:

Kabaty … Terka to vystihla, mame je rady obe. Me teda u porodu nehrali, pac se to jaksi nestihlo pres ty problemy. :?

Mluveni … vy mate ale upovidane deti. Ten nas umi jen ggg, nga, je, au. :roll: Nejaky mnam nebo bababa jako u Jeje… no to si muzu jen nechat zdat. :-)

Jeje … cist takovydle diskuze o nemocech, kdyz se te to tyka, je dost spatny. Ale taky sem mela problem a to vis, ze sem nastudovala, co se dalo. A pak sem doma rvala, ze nebudu mit deti. :-) Neboj, nemusi to hned dopadnou nejhur, urco to bude dobry, uvidis! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.8.07 08:20

Cau kocky,
Tiko, za co se mi omlouvas? nechapu 8O
Nane, to je teda ulovecek a na co jste ho chytili na karase, nebo kaprika?
Tak to mate jidla habakuk co? Nebo to ta stika utrhla a uplaval, nejak sem to nepochopila, sem nejaka vykojena :lol: .
Holky, cvicite nektera s mimcem na tom velikem balonu? My ho vcera koupili,ale nevim zadne cviky, snad jen dat ji na to na brisko a koulet tam a sem, potrebovala bych inspiraci.
jinak nase slavne prdelace, udelala jsem jich 50 ve ctyri rano v posteli :lol: , ted ale nevim, zvedate se az nahoru, nebo jen tu panev?
jinak tady je hnusne, ale o vikendu jsem si taky odpocinula, byla jsem ve fitku u trenera a manza s malou na inlinech a pak sem varila a byli na inlinech a taky mam vygruntovano, tak pohoda. jo a vcera mala brecela, bala se bourky, tak jsem dlouho uspavala, tak manza zehlil, zlaticko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 08:31

Ahoj holky,
jsem byla od soboty bez noťasu a večer se mi k PC nechtěla,malá ho má v pokojíku.Jinak vesele dál praktikujeme metodu vyřvání a jsem z toho na palici.Usne,to jo,bo je unavená nebo přetažaná a uřve se do spaní.Začala se budit kolem 6h a jako budeme vstávat,kde jsou ty časy,co spávala aspoň do půl 8 !!No nic,teď je se mnou Mira doma,tak nekterý den trošku spočnu.Spát se nedá,bo malá vykládá nahlas a u toho se teda mě spát nepodaří.

Jinak zítra prodáváme to naše nabourané auto + náhradní díly,co Mira sehnal a ve čtvrtek jede pro auto do Prahy.Snad to dobře vyjde a bude všechno bez problémů.Jen budu mít strach,jede s půl melounem.Poveze hotam švagr se ségrou.Ta v Praze chvilu bydlela,tak to tam trošku zná.

Dodatečné gratulace všem,co měli nebo mají narozeninky,vyklubal se jim zoubek nebo se stalo něco důležitýho-jako třeba,že začali chodit… :)

Jinak nic nevim,i když jsem vše dočetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
20.8.07 08:36

jo Jejiku, kuldy oblibene slovo je Jeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 08:44

Jeje držím moc pěstičky,ať ny vyšetření dopadnete dobře a operace se vám vyhne.Moc vám to přeju.To je hrozný,už abyste měli klid.

Kačka teď pořád říká dede,dědě a děda.mama ji ani nenapadne :-( :-(

Pocení-malá se potí v autosedačce pod hlavou a při krmení,jak ji mám na ruce,tak má mokrý krček a zátylek,jinak nee,teda pokud neleží v kočáře a není hic jak kráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 09:15

Jani takové peníze v hotovosti 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 09:23

Heli neboj,není všechno naše :) Půlku nám půjčí naši,čtvrtku brem z účtu a čtvrtku za to nabuřené auto.No a našim vrátíme něco hned v září ze stavebka.
Nechtěli jsme auto na lízačku,ale za hotový,abysme zase nepřeplatili jako tohle a navíc se to nevyplatí,pokud auto není nové.Taky pojištění budeme mít levný a ne podle jejich „přání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 09:35

No na lízačku je to kravina, já bych tedy na ulici parkovat lízaný auto nemohla, bo tady by asi vydrželo tejden :D Já si vlastně neuvědomila že pokud chcew autem odjet tak musí mít many u sebe a né na účtě, ty voga to by mne kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 09:47

no já bych měla strach,kdyby jel vlakem,asi by musel busem,tam je menší pravděpodobnost,že by ho někdo obral…Ale metro atd.....Ještě že jede autem.No jsem zvědavá,jestli nakonec nebudeme bez auta,jestli to naše zatím neprodají,než pro něj pojede.Drží auto jen po dobu ,než přijedeš.Tz. ráno zavoláš a jedeš.Blbý,že?No co,no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 10:24

Ach jo to je zase den, protivka vyvadi a me se chce spat. :roll:

Jani … ty pouzivas na Avent savicky MAM a v pohode, jo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 10:27

Tak autí nám zůstává,volal tomu chlapovi,jestli to platí,prej má problémy s penězma.....ble,ble.Tak ho dáme večer ke klempířovi a bude

Jo jo,používám Avent a savičky MAM.Jen ten podtlak musí vyrovnávat sama.Ale jinak v poho,ona z těch Avent saviček neuměla pít a přisávala vzduch bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 10:34

Dobry den a stastny start do noveho tydne! :lol:

Stiko to byla omluva za to, jak jsi psala, ze teda nove stranky zacinas ty a ja zacala tu ocekavanou 2007 :lol: :wink:

Jani nez jsem dopsala, at se nove auticko libi, koukam, ze zmena a nechavate si sve stare a opravite ho. Kazdopadne aspon nemusis mit strach o manzu, ze poveze toliko penez.

Luci u nas je taky nejaky virus protivnosti :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 10:48

Tiko u nás taky-jsem dala malou do postýlky,bo byla protivná a 2h od posledního spaní a co myslíš?Hodinu řvala v postýlce,ale chrápat,to néé.Tak jsem ji dala Mirovi do kočárku a jeli ven.Chuděra očiska rudý,v obličejíčku bledá…Co-pospí 30min. a bude vyspaná.To mě štve nejvíc.Jak blb uspávám a ona si dá půlhodinku a je to 8O :pocitac: :pocitac: No sice má být po kom.....mamka říkala,že jako když vidí mě :roll: :nevim: :nevim: :lol:

No jsme se na to auto těšili,už nám podobně na penězích krachli 3 zájemci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí