Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
19.8.07 16:48

Jo a aby toho nebylo málo tak se mi včera rozbil i telefon,takže ještě kdyby vypli elektriku tak snad můžu zpátky táhnout na stromy!!!! :D

bez telefonu,počítače.....jsem asi závislák fakt.....tak asi tak…aby jste byli v obraze!!!!!

/PS . včera jsem si se sestřenkou rozděla flašku vína,abych to všechno nějak rozdejchala…měla jsem po jedné skleničce pěkně naváto… :D to bylo prííííííííííííííííííííííííííma!!!!! :D

no nic už valím domů,do těch našich kotěhůlek…tak se mějte krásně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 16:50

Ahojik,
tak vam reknu, ze Terezka je jak vymenena.. hrozne protivna :( Tak fakt nevim, zda je tim spurtem nebo ji neco boli (bricho nebo ji rostou zuby). Mozna ze kombinace obojiho, prootze ma porad hlad, porad kajdi.. ale kdyz je prijem musi byt i vydej ze? a ma chvilemi az hystericke place (coz nemivala az tak casto) Tak cert vi, ale protivna uz je aspon ctvrty den.. :( a fakt nejvic venku (snad to neni zmenou kocaru :().

Vsem velky dik, ze na nas myslite. Ja vas rozhodne nechtela rozesmutnit. Sama verim ze to bude v poradku a tak nebudeme syckovat dokad nebudu znat vysledky z toho mikcniho vysetreni.

PIPI: jojo bude to prvni termin.prave kvuli pocasi..
a co sis poridila na mmb???
co se tyce tatky, jsem rada ze je s nami doma, to vis, ze timto se vsechny nase nejake problemy sli stranou a naopak nas to zase stmelilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 17:04

LISTI: nam to prave vsechno rekne to vysetreni, zda bude nebo nebude operace vis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.8.07 17:30

Tak jsme doma z vyletu. :) Prosli jsme si Vysehrad, obedvali jsme v jedny moooc dobry restauraci, kde davaji mega porce (jeste ted jsem najedena :-) ) no a pak jsme sli kupovat manzovi boty a me saty na svatbu na svedceni. Dopadlo to tak, ze ma Jenik super kompletek na tu svatbu, kalhoty a kosili, co ladi k sobe a jeste jedny kalhoty a my s manzou nemame nic. :-)

„Dieta“:-) bych to tu psala, ale vy na to vsechny prdite. :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 17:33

Lucci, tak to nam pak toho fesaka musis vyfotit! :)
Jsem zvedava! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.8.07 18:01

Jeje … neboj, fotka urco bude. Bude hezci nez zenich. 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 18:20

Lucci: O tom žádná !!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
19.8.07 19:12

Nedele a tady mrtvo, co? 8O :nevim: U nas zacina bourit, no ale jdem brzo spat, jsem za cely den k.o. a boli me hlava. Jo a Jenik se zac vycural do nocniku, podruhe :dance: tak jsme mu zatleskali. Sice je to nahoda, ale potesi. :) No ale kadi za:,–(ne do pliny. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 20:03

Lucci: gratuluji!

No kde ste vsechny? My uz spime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
19.8.07 20:24

Hezky vecer,
vratili jsme se z „minidovolene“ :) a musim napsat, ze jsem celkem odpocinuta, manzel se vetsinu casu staral o malou, takze ja poklabosila s kamaradama a jen tak se „valela“ a grilovala a natacela si pivko (jedno kazdy vecer :) No a chata kamaradu byla tak hezky, ze kdyz hrali KABATI, tak jsme je slyseli jako by byly vedle nas. Musim uznat, ac zrovna Kabaty nemusim, ze ve srovnani s ostanima skupinama na festivalu, byli bezkonkurence nejlepsi-aparatura, pevecky i mluveny projev, no je znat, ze jsou uz o tridu vys.
Jinak jsme jeste stihli projizdku historickych aut, takze byl i manza nadmiru spokojen.

Tak a co jsem docetla (MMCH velmi dobre se mi pamatovala stranka,na ktere jsem ukoncila sve snahy o prvenstvi): omlouvam se Stiko

Poceni myslim, ze nijak extra, presne jak vetsina, v autosedajde, v kocarku a u kojeni semo tamo.

Jeje holky uz rekly skoro vse, tak se jen pripojuju a drzim Terouskovi moc palce, urcite je silna holka a vse dobojuje do dobreho konce a jeste k tomu ma tu nejelepsi partacku a nejlepsi mamu, ktera ji v tom moc pomaha. Holky hodne stesti!

Pet take chvalim za cviceni a samosebou chvala i pro celou rodinku, kdyz to s Tebou takle hezky „protrpeli“

Terez v Chotebori- teda ve Sloupnu mam svoji nejlepsi kamaradku, znas to tam hodne dobre?

Heliku opozdene, ac to moc neslavis, preji take vse nej a spousty pohody a zdravicka

Luci ty jdes taky svedcit, tak mi porad, co planujes mit na sobe, ja nechci nijak vynikat, ale taky chci zapadnout. Tak vubec nevim a horsi je, ze je to uz neskutecne brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.8.07 20:42

Lenyo, AjkoZ, zítra je ten srazík, v Olympii kolem 10 h.? Díky, hlava děravá N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 20:52

Nane, Ajka se ti neozve, je uz na cestach… ale kdyby nahodou neco, mam na ni mobil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 20:57

Jo holky chci se s váma poradit.
Malá mi už na noc vypije (ted teda asi i spurtuje) moje prso a jeste pak 260 nutrilonu.. (normalne 210+prso).
dr mi nedoporucuje kasi, aby nenabirala na vaze jeste rychlejc..
ale premyslim o ni, protoze mi ta davka prijde vazne moc..
no v noci se nevzbudi (nebo jen malokdy), ale prijde mi ze ta kase bude prece jen sytejsi a max ji jeste dokojnu, co vy myslite???
(akorat je teda zvykla usinat u flasky… :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
19.8.07 21:04

Jejíku, já bych kaši neradila…naši broučci to určo nepotřebují…já tedy nikdy nedávala, to raději budu dvakrát za noc dávat prso…a ty stejně jsi do noci u PC, tak je to fuk, když odběhneš nakkojit…sem by se hodil smajlík, ale ty já nerada dávám! N. Štiko, představ si Ti moji rybáři ulovili dnes v noci sumce velkého jak Anička k metru…máme i foto, ale je moc velké…štika jim to utrhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.8.07 21:06

Nane, tak ty myslis ze ne?
Ona se za noc nevzbudi..takze spis si rikam, jestli ji to vic nenasyti a nebyla by tak zavodnena..
tak tedy ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital