Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
20.8.07 10:55

hele kocky, jakou velikost bude mit prtouskovna v zime, kdyz ted ma 74, chci ji koupit nejaky oblecky :? ,dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 10:59

Stiko … tak to ti nepovim. :nevim:

Jani … ja nemam to srdce nechat ho hodinu rvat. 8O :oops: U nas staci zmena polohy, dam ho na jiny hraci misto a nebo si s nim hraju ja… sam se proste nudi. Nekdy… po koju vydrzi klidne pul hodiny a zabavi se.
Dneska jedu na nakup, tak kouknu na ty MAM savicky. Jenik pije porad z novorozenecky aventacky. 8O Ale jen vodu, jinak kojim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 11:04

Lu,já normálně taky ne 8O Ale když je unavená,tak ji dám do postýlky,aby spala.Do teď jsem ji uspávala u flaše,v kočárku a tak,ale chci ji naučit usínat samou.Nějak se mi to asi nedaří

A nechceš koupit Avent savičky?Když z nich umí pít?Nebo chceš ty MAM vyzkoušet proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 11:28

Jani … nevim, jak se prodava MAM, ale Avent pordava savicky po dvou a nevim na co mi budou dve dvojky treba, kdyz staci jedna. Tak kdyby MAM prodaval po jedny, tak to zkusim. :nevim:
S uspavanim te chapu, Jenik vecer usne sam v posteli, ale pres den jedine v kocare a s houpanim. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
20.8.07 11:37

jojo,prodávají se po jednom a stojí tuším 70kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 12:08

Stiko nevim, ale ja mam ted doma od babicky uz 90 na zimu :roll: tak snad to nebude vadit, jedna se o bundicku, tak ji kdyztak ohrnu rukavky no. A u kalhot zas muzes trochu ohrnout nohavice, myslim. :roll:

Asi vic poradi holky vicemamky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.8.07 13:10

Zdravim vsechny vespolek :wink: ,
malej konecne usnul,je protivny jak :-) .Mame uz prvni zoubek a tlaci se druhy :-( ,jsem uz na pokraji sil!Aby toho dnes nebylo malo dnes v noci,malej bantoval a k tomu od 2bourka jak svina :cry: ,asi mi dnes praskne hlava!Jdu vyuzit situace a najist se,tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 13:22

Kdyz tak tady vsichni cvicite, tak jeden navod jak donutit cvicit i sve partnery :D

Jak účině docílit toho, aby manžel dělal sedy lehy?
Dejte mu mezi nohy dálkové ovládání od televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 15:42

Tiko … dobry… :-)

Hele holky myslite, ze jsou tyhle ksiry k necemu? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Myslim jako na vodeni deti pri chuzi, kdyz se ucej… :nevim: Nebo mam koupit jen ty obycejny… I kdyz tyhle jsou o pulku levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 17:11

Jako holky kde se dneska courate :?: :?: 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 17:38

Ahojte, omc si nepamatuji co jste probirali.
Ja dneska byla kocarkovat sama a zase mam svou starou hodnou Terezku.
Holky ja nevim zda je to tim, ze je manzel doma, ale ona je od te doby fakt protivna.
Take je to mozna tim, ze kdyz zacne rvat, ze on jde a proste si ji veme do naruce a ona si na to lehce zvyka.. a kdyz to nema, tak je pak rev a protiva. Nechci to samo hazet na nej, ale fakt mi prijde, ze kdyz je doma a nebo jde s nami ven, ze je urvana ..

ZANET: Tim, ze nam nedopadl ten UTZ to neni a ja jsem nerv to neni, protoze Terka je protiva od ctvrtka a vysledky znam od soboty..
kazdiopadne na sobe to nenecham znat, usmivam se, delam s ni blbiny a snazim se myslet na neco jienho. Pada to na mne hlavne vecer.. :( a to uz ona spinka. Mozna ze roste zoubek.. nevim.. dasnicky zdurene nema, akorat vic kajdi.

Jakou velikost na zimu jsme zrovna dneska s tou mou kamoskou resily take. Cert vi.. tehda co jsem to kupovala, kydz byla mala v brisku, tak mame spousty veci, ktere ji byli velke ale vim, ze na dalsi zimu uz ji to bude 100% male! :(
Vzdycky jsem si myslela, ze az bude mit rok, ez bude nosti 74-80 ..jenze tu uz nosime ted.. takze cert vi, jak moc jeste vyroste. Ale myslim ,ze od toho pul roka uz se to trochu zastavuje ne???

Lucci: ja nevim, ja mam ksiry v kocaru a az Terezka se bude ucit chodit, tak ji budu vodit za ruce… aby mi nepadala.. pasek nevim no.. myslim ze ji paskem neudrzim.
samo pokud by to bylo jak jste tu nedavnor resili aby dite nepadlo pod vozovku tak to uz je jina.. ale na vyuku rozhodne budu pouzivat ruce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 18:17

Ahojky,

tak jsme se dneska sešly s Ajkou a s Nane v olympiii a bylo to fajn.Mimča byly hodný větší děti se vyblbly,takže příjemně prožitý dopoledne.Aninka od Ajky je úplnej skříteček-ještě hubenější než naše Lucka a to už je co říct a Davídek je opravdu kus chlapa.Obdivuju Nane,protože má vážně co nosit.I mamkám to moc slušelo,Nane je fakt kočka-sama tady píše že ne-e ale mhm a Ajka je štíhlá jak proutek-a taky pěkná samozdřejmě,a to ne že by Nane byla tlustá,jen je trošku větší proutek :wink: . :roll: 8O :roll: Jé sem se do toho popisu nějak zamotala :? 8) :oops: .
Jo a naše Lenda se samoždřejmě opět zamilovala,do koho no do Vítka-a já se jí ani nedivím,je to fešák a mamčin pomocník.A Anička od Nane je taky šikulka.
Fotek moc nemám,nějka jsem to s dětma nezvládla,ale ani jsem nemusela fotit protože Ajka tam měla sestřičku a ta tu funkci fotografa převzala.Takže vám potom holky dodají fotky.

Ajko až je budeš mít stažený,mohla bys mě je poslat???Napsala bych ti pak mejl,ju?

Štiko co to je za otázky-jakou velikost bude Kulda nosit v zimě? 8O ?Já nevím jakou velikost bude mít Lucka natož mimčo které jsem nikdy neviděla :D .No ale podle tabulek by dítě v 1 roce mělo mít vel 80,ale víme všichni jak je to s tabulkama,že :? .Tak já tak tipuju pokud ti teď nosí 74 tak 80-86,protože po půl roce už ty děti nerostou tak rychle jak doteď.

Lucci takový vodítko měla kámoška pro holču a nemohla si ho vynachválit.Chtěla mě ho pujčit,ale já kdybych s tím vylezla u nás tak mě babky pomluví že vodím děcko jak psa.A ono to tak opravdu vypadá,ale službu to určitě udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 18:22

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat,chtěla jsem si stáhnout icq,ale má to několik verzí.Můžete mě prosím napsat jakou máte vy a nějakej popisek jak to dobře stáhnout a spustit,děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
20.8.07 18:46

Holky vy jste to nepochopily… ja to nechci na vodeni Jenika na voditku, ale cetla sem, ze na uceni chozeni je to dobry, ze rodic nema ohnuty zada a ditko je v tom jak v padaku… ze proste dobry. No objednala sem je a uvidim, ty druhy muzu dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 19:21

NO Lucci, ja to pochopila, jak jsem psala, ja bych si to na uceni neporidila… budu vodit za ruce.

Lenyi: ICQ verze- vim vetsi cislo tim lepsi verze..
a das kliknout na stahnout, pak se ti to nekam ulozi, pak das instalovat (melo by se ti to nainstalovat nekam do Program Files/ICQ .. no a pak musis dat noyv uzivatel.. zaregistrovat se.. a pak poslat nam tve cislo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí