Poradna duly
Jana Čurdová
Pipi - ja mam vyhlidlou do 12-ti kg, v tom ji budu tahat jeste do skoly s nasi vahou..... ![]()
Reo: moc mě mrzí, co se stalo, ale dělej přesně to, co napsaly holky. Jestli nemá žádné viditelné zranění (např. bouli) tak ho pozoruj a uvidíš. Instinkt ti napoví, uvidíš.
Anonyme: jsi mě pobalila. Se bojíš či co, že jsi se nepodepsala? A že je to o pár lidech? No tak jestli je podle tebe cca 20 holek PÁR tak už fakt nevim, kolik by nás sem mělo chodit ![]()
To škubnutí je ale co tak 5min… a vubec nespal… Spal možná všeho všudy za dnešek 30min… Ted jsem ho uložili a zachvilku byl vzhuru…
Lili: máme přesně tuhle http://www.baby-eshop.cz/…baby-carrier
Reo: tak jdi na pohotovost. Budeš tam možná za vola, ale budeš mít klid na duši a malýmu udělaji rentgen hlavy. Ségra tam chodila s holkou skoro každý týden. Jestli si nejsi jistá tak jdi.
Reo: jednou jsem sledovala rozhovor s dětským lékařem, který mluvil právě o tom, že u 90% matek dojde k pádu malého dítěte na hlavu a že to hodně matek podceňuje. Právě tam hovořil o tom, že je potřeba udělat ten rentgen, aby se vyloučilo nějaké vnitří zranění hlavy. Děti jsou všeobecně ohebné, ale ta hlavička je choulostivá.
Za 20min. dojede manžel z práce tak asi pro muj klid tam fakt zajedem. MOžná fakt tam nic není že je všechno v pořádku ale ja nevím… pro jistotu at jsem za debila ale at je muj piškot v pořádku.
Reo, stát se to může každému…takže pokud máš jakékoliv pochybnosti běž na pohotovost, za ten klid Ti to určitě stojí…i když budeš sledovat zorničky a ostatní příznaky možného otřesu mozku, stjeně se Ti bude zdát, že je spaví, že je malátný, znám to, klid Ti dodají asi jen dotoři, neboj nebudou zlí, fakt se to stává, mě dnes Davídek málem spadl¨, když jsem se otáčela a něco říkala Aničce…holt máš velké ponaučení…
Možná Vám navrhnou, že ho budou přes noc - pokud bude místo hospitalizovat, tak si vem něco na sebe na noc, papuče a zubní kartáček…a pro malého věci na den, dva, tedy plíny, oblečko a jestli přikrmujete tak sunar…neboj bude to dobré, ale uklidnit, tě asi žádná enuklidníme a já jedu raději vždy k dr. když mám pochybnosti…N.
Lilíku, já viděla u hodně lidí, takový jako krosny, jsou až do 18 kg, u vás asi do páté třídy, ale jsou super, mají i stříšku…poslední jsem viděla zn. Saleva, jsou určitě dražší, ale vyplatí, se možná i místo golfáščku až malé bude rok a víc…N.
Ahojky,
já jen na skok, no jo bez Vás ani ránu
běžím na sraz s kámoškou po no držte se po 18 letech
No jo základka ![]()
Tak a teď pro anonyma jak vidno reakcí je tu na tebe dost
tak nerozumím.
A na Vás ostatní peču, bo pospíchám a je to tu stejně o pár lidech
![]()
Petiso ty čůzinko jedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak já celej den mastím fotbálek!!!!!!
ale zase se musím pochválit,že mi to docela jde a párkrát jsem vyhrála!!!! ![]()
Jinak mám od včerejška doma alespoň notebook a trošku Vás šmíruju…se mi nějak nechtělo psát…jen číst..... ![]()
Jo a taky mi dneska přišlo Petisko to sedátko do vany,takže dneska budeme mít premiéru!!!!
Taky se nám konečně proříznul zoubeek,takže jsme jednozubky!!!!
Jo a když si tady někdo stěžuje tak já taky,jako jste mě vůbec nepolitovali za ten můj pátek!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jo a taky jsem Vás zapomněla pozdravit…ahojky!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Čauky,
tak moc děkuji za gratulace i za hubana od Jeje
.
Holky, co to je za anonyma ?
![]()
Dnes mi volala Zuzika a zítra ji asi uvidím i s klukama, tak pak poreferuju.
Jo a Martin mi taky, již podruhé
, spadl z postele. Tak Reo , neboj, nejsi v tom sama. Byl to moment, šla jsem čůrat a on se vzbudil a plesk. Vypadá v poho, zorničky dobré, spavý nebyl, naopak spíše nespavý
. No snad i tvůj malý bude OK.
No musím uvařit, jestli chci dopoledne vidět tu Zuziku, takže ahoj.
RAdko no anonym je anonymní ![]()
děkuji za přáníčko a užila jsem si to
Aninka si hrála a nám huba jela
a v pondělí si to zopáknem i s jejíma dětma
![]()
Tak ale tenhle tejden fakt mrtvolno , aspoň nemeškám ![]()
Jo holka Radko / Zuziko užijte si to
Ahojky,
Pet no neříkej mě žes nás vyměnila za nějakej fotbal??? ![]()
Lišti no konečně jsi zase tady.A ty taky od včera máš net a ozveš se až dneska????? ![]()
Já teda čučím jakou máte výdrž,já pokud sem alespoň jednou za den nekouknu tak jsem celá špatná.
Reo tak co už jste dorazily z pohotovosti?Co vám řekly?Mě teda zatím nespadla ani jedna holka,teda myslím když byly takhle malý ,od roku padalla Leňa pořád.Ale myslím že jsem vyjímka mezi všemi maminkami,protože jinak neznám nikoho komu by dítě nespadlo.
Anonyme no máš pravdu je to tady jen o pár lidech,ale o těch pár kdo sem pravidelně chodí.pokud jak sama píšeš příjdeš jenou za čas ,tak se nediv ,že se hned k tobě nehrnem a dál řešíme věci které se tu probírájí.Ale myslím že nikdo tu vyloženě odstrkovaný a přhlížený není.
Nane ať se ti to líbí nebo ne ,tak se budeme muset ještě někdy sejít.Leňa dneska pořád básní o Vítkovi a nutí mě ti napsat že zas musíte někdy přijet.
Ajko ty taky,ale to už jsme se ostatně domluvaly včera.