Poradna duly
Jana Čurdová
Smazal se mi celý příspěveeeeek
![]()
Tak znovu ![]()
Raduško ,
dodatečně VŠE NEJLEPŠÍ K TVÝM NAROZENINÁM,ZDRAVÍ A LÁSKU PRO TEBE A TVÉ BLÍZKÉ A ŠTĚSTÍ NA KAŽDIČKÉM KROKU
![]()
Se omlouvám,že jsem zapoměla,jsem fakt děsná
Promiň ![]()
Úplně jsem úlekem zapoměla,co jsem chtěla ![]()
Příkrmy
zatím se nás netýkají…ale povím Vám,že prsa bolí den ode dne víc,nesnesu už ani podprsenku a trička,bradavky mám na odpis
Začínám silně uvažovat nad stopkou s kojením
Ovšem to by mě mrzelo šíleně
Při každém koju mám zuby a nohy a půlky a vůbec všechno zatlé… ![]()
Náušničky
opět se nás netýkají ![]()
Srazy
taktéž se nás netýkají ,želbohu
Tak těšim těšim na listopad ![]()
Kurňa,mě se nic netýká ![]()
Jeje ,
těším se na fotku Terezky s ozdobou ![]()
Lišti ,
ahoj babo,taky že se ukážeš
![]()
Musím napsat pár meilů,co dlužím…se mi nechce ![]()
Naušničky, se fakt nastřelí rovnou tou náušnicí, až je Terezko vyndáte to budeš koukat, já si je sem tam dám, na to že je to na motýlek super drží…je tam dvojitá drážka.
K příkrmům, já tedy už pátý den, včera díky srazíku nic, dávám mrkev a dýni, dnes brambor, ale jen pár lžiček a dokojím, dělala jsem to tak vždy, protože sama ráda piju u jídla…i po jídle, i když jsou ty příkrmy dost tekuté.
Muž montuje Vítkovi skřínku na školní věci…už se těším, s jednou kamarákou neustále probíráme jak to Ti naši kloučci zvládnou, ale oni to zvládnou určitě, jen my maminky budeme zralé na mozkoškraba!
Lenyo, myslím že Vítek určo dá znovu Olympii, a pokud Ajka do té doby stihne aspoň počat další dítko bude přeštasten, on totiž fakt nechápal, že máte tak málo dětí, my jsme asi ujetí, protože čím dál víc kamarádů si pořizuje třetí a čtvrtí dítka…což já někdy taky plánuji, ale jen někdy, když jsou děti tak milé jak dnes, třeba…tak já jdu pomáhat s montováním, aspoň pohlazením po upocených zádech
To by bylo k tématu pocení, Vítek se potil jako prasátko, Davídek též, skoro furt…snad to Leničce nebude vadit, učíme je se každý den umývat.......tož utíkám už hledáme spodek policového dílu z Ikea…docela mě mýchli skoro nic neměli…že prý jsou malí, ale až postaví novou, to mi bude prt platný, to my už budeme mít dovybaveno!
Uff, to bylo dlouhé, myslím na Reu, asi dnes nocuje pod dohledem s malým, ale určitě je to pro klid duše, mě se Davídek sem tam taky zkulí na zem, ale jen ze sedu…kdyby spadl s posteleasi bch jančela…N.
Hlasim v galerce preTerezkovano
No dala bych vic nausnickovych ale nechci vas zahltit
pak pro ty kdo budou chtit hodim odkaz na www Terezky..ale az to tam dodam
Mam tam totiz kapku skluz ![]()
Hezky vecer,
Pupca usla o neco pozdeji, nez je normal, protoze to zalomila kolem seste, kdyz jsme si davali gablik venku na zahradce, nez nas pomalu vyhnaly destove kapky (ale bohuzel zustalo jen u par kapicek a dusno je porad ). No tak jsem si kolem 16.h vyzvedla manzu a slo se utracet
:podprda, kalhoty,3 tricka, botinky, sukenka a pro malou dva hadriky (katata a svetrik) Ano
cil byly saty, ale ty nekdo koupil
Tudiz Luci jsem na tom stejne jako rano, porad nevim,v cem pujdu.
Ivanka byla zlaticko, smala se na cele kolo a povidala a komentovala co mohla.
Reo az nas tady budes cist,verim, ze budete mit po vysetreni a bez nalezu a nasledku, no proste ,ze budete v poradku.
Listi vitej po dlouhe dobe, a za ten patek Te teda lituju, mela jsi den blbec, tak snad se Ti to v necem vratilo ![]()
Ja bych taky rada napsala par slov Ad anonym: ja jsem tady jedna z „nejmladsich“a nemuzu si ani v nejmensim stezovat, ze bych byla nejak odstrkovana, jasne, ze je znat, ze se tady znate dele a lepe,ale ani ve snu by me nenapadlo, si to brat tak, ze jako ja jsem odstrkovana, ne proste casem vam treba k srdci prirostu vic. Ja jsem tady hrozne rada a jak psala Lenya, taky se musim za den nekolikrat kouknout, co se tady deje. (pri praci vas mam na liste dole ![]()
Konec romanu, nezlobte se, ale chtela jsem to napsat.
Pet mě se taky každou chvíly nějakým smajlem smaže celý příspěvek.Někdy to rozdejchám a napíšu znova,ale většinou naštvaně odcházím a nic se nedozvíte.
Pipi nějak jsem nepostřehla kamže to jedete?Já myslela že mluvíš o balení do novýho bytečku.A jak to vůbec vypadá s tím tvým nešťastným stěhováním?Už tam máš zažádaný o net?????
Nane tak my můžem příště vzít i nevlastní dcerku aby jsme měly víc dětí
,ale to by asi moc nepomohlo ona má už 19roků.S pocením u Vítka to teda budem muset do budoucnosti vychytat
,Leňa mě nechce ani chytit za ruku když jsem spocená,takže by to bylo karas.Aby jsme pak měly nějaký vnoučata-a společný to by bylo super,protože jste nám fakt padly do oka
.
Jo a napiš mě prosím jak se jmenuje ta dýně,Lucka mě dneska dělala
dokonce i na 3 lžičky jablíčka,tak nevím co dát aby jí to jelo.
Jeje letím se pokochat do galerky
.A chudinka Terezka to tak špatně nesla
no vidíš a to má to nastřelení bolet o moc míň než píchání,tak ještě že jste to nechaly takhle.
Rady tak ať se se Zuzikou zítra pěkně srazíte
.
Lenyi: ona to byla asi kombinace vseho.. nejdriv ulek a bolest z prostreleni, pak nasledne mokra plena a hlad.. a navic jeste se nemohla dostat do spanku..
Konecne, dobry vecer, treperendy,
chlap byl pozvan na pivo, tak je notas konecne volny
ten muj chlap uz musi byt prepracovan… zvladla sem vas jakz takz docist, ale fotky nemam este ani ztazene, nevim co driv ![]()
Reo , snad je maly v poradku, nejak jsem nepostrehla, jestli jste nakonec jeli na tu pohotovost… ?
A ted nevim, jestli sem prehledla, jak TEREZKA zvladla nastrelovani nebo
Jeje jeste nepopisovala, jak to probihalo? Snad to nebyl takovy boj jako u nas ![]()
Ha, ha Nane , doufam, ze se uvidime driv, nez pocneme dalsi ditko, pac to planujeme az za dva roky ![]()
A taky jsme vzpominaly na Jeje , ze priste musi do Brnecka dorazit tez, dyz to ma enom kusek ![]()
K prikrmum - ja zatim Anince parkrat uvarila kasu, kdyz sem mela malo mleka, docela ji to jelo, bo uz byla asi pekne vyhladla. Ale kdyz uz sem mela mleka zase dost, tak uz nic vic nechtela, to sem do ni narvala stezi par lzicek… A predevcirem byla zase nejaka kojokrize, tak sem zkusila presnidavku
snedla ji pulku
napoprve dobre, ne??
Tak Terezka je frajerka ![]()
Pipi a kam vyrazite? Nebo to uz je to stehovani?
Jo a Stika nekam taky dnes jela? Nebo jsem slepa a byla tady?
Ajko: dekuji za vzpominku
Musime nasetrit na auto a pak za vami dojedu kamoliv.. ale zatim to bohuzel neni mozne
moc mne to mrzi ![]()
Jinak nastrelovani jsem popisovala… neco z popisu je i u te fotek.. ![]()
TIKO: Diky ![]()
TIKO: mam dojem ze ne.. ale treba ma manzu doma tak tady neni.
Dyt psala ze nikam nejezdi..tak nevim.
JEJIKU a co vyzkouset jiny dopravni prostredek?? Ja ted s malou jezdim k nasim autobusem (trva to skoro hodinu, ale v poho) a uz sem s Anny jela i vlakem…
Jdu se vrhnout na ty fotky, snad tam vyberu neco rozumneho, pac segra to s tim nasim fotakem moc neumi a brala vsechno hodne z dalky
(a mozna i tak dobre ![]()
Jeje to vy jako teď budete úplně bez auta?To si nedokážu představit.Manža v nové práci nedostane služební?
Ajko no honem s fotkama,já se už nemůžu dočkat.
No taky jsem si říkala,že tu dneska není Štika,a Pet asi zase hraje hry,co.Tento týden je vůbec tady nějak zadrhnutej.
Lenyi: no praveze uplne bez auta.
Kdybychom nejake mely, tak by prave vubec nebyl problem dojet pak kamkoiv ![]()
Manza nejake auto k dispozici bude mit..ale jen v praci spolecne s ostatnimi v kanclu..
Uz to nebude jako driv..
Fakt musime nejak nasetrit a nejake poridit, protoze bez auta to vazne nejde.
AJKO: To si zatim netroufam
Mozna ze az bude Terezka o neco starsi - treba az ji bude rok, tak se trebas vypraviem..
Ahojjjjj moje milé
![]()
Posledni dny nejak nestiham
,mam doctene asi 4 stranky jen tak letmo
a tak z toho si pamatuju jen ze mela Radka zrejme nedavno narozky,takze mocccccc Radusko vse nejjjjjj
![]()
U Pipky vidim ,ze je brzy sezere masozrava kytka ![]()
Terezka od Jeje je uz velka slecna a ma nausnicky ![]()
Pet…zavislacka na hrach.....mimochodem Ti Pet teda moc dekuju…deticky me sem nechtely ani pustit
Ale je to celkem uzitecna hra ![]()
Jinak jsem tu cetla nejakej anonym
,si teda myslim jako ostatni holky tady ze je nas tu dost,myslim a troufam si tvrdit ze jsme hodne sehrane,mame se rady a navzajem si pomahame a davame rady od zacatku tehu az do ted…nektere i driv
,a pokud se nekdy stane ,ze nektera ma dotaz a ten zanikne ,neni to kvuli tomu ,ze onu maminku nekdo ignoruje,tak se to proste prehlidne,ale pokud je to dulezite ,tak se to stejne pak resi znova.....a vzdy jsme tu spolecne vse vyresily a kohokoliv noveho vzdycky rady uvitaly,tak nevim vcem mas problem
![]()
Tak a ted uz vim teda fakt kulovy,se omlouvam za roman ![]()
Jeje taky jezdime s Ivankou celkem myslim dost vsema moznyma dopravnima prostredkama a Ivulu to moc bavi, kouka kolem, kde co lita a kde kdo je,laskuje s lidma a je spokojena. A velmi casto jsme na cestach (autobus,metro, tramvaj ale i vlak) i vice jak hodinu. Nebala bych se toho.
Nejdriv vyzkousejte kratsi vzdalenost a pak prodluzovat ![]()