Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
21.8.07 14:26

Holky mám dotaz..
stala se mi hrozná věc. Muj drobeček mi spadnul z postele a ja jsem z toho uplně mimo… Strašně se o něho bojím. Byla to chvilka nechala jsem ho na posteli a šla jsem zvednout zatracený mobil. Zrazu jsem slyšela ránu a našla malého na zadech jak šileně brečí.. plakal asi 10min v kuse a pak to ustalo pak byla pohoda.. Smál se a tak. Po prvé za celý den usnul až ted a ja s ním chvilku ležele na posteli ale měl šílené zaškuby..furt sebou škubal jako kdyby se lekal.. Je to hrozné.. nevím co dělat jestli s ním jet na pohotovost nebo co dělat.. Možná jenom je to škub že se mu zdá že padá nebo… ja nevím. Co by jste dělali? jsme trubka že jsem hned nešla s ním na pohotovost???,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.8.07 14:28

18tisíc příspěvku? myslím ten anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 14:30
rea.sk píše:
18tisíc příspěvku? myslím ten anonym?

To je od vsech, kdo se neprihlasi dohromady, nejen tento konkretni anonym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.8.07 14:31

Ahoj holky,

tak jsem prekvapive nemusela docitat 40 stranek, tady je nejaky klid, co se deje???

Rea - co zavolat doktorce a zeptat se jestli mas nekam jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.8.07 14:32

Lilik: doktorka ma dovolenou a nemá ta žádný zástup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 14:32

REO-sama nevim, kontroluj ho jestli neni spavy,malatny a tak ale jesti je vse ok a nic extra divneho,nevim, zda bych jela na pohotovost,asi ne. Ale holky snad budou vedet vic.

Neboj,to se nam stane asi kazde, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.8.07 14:33

jo, holky pouzivate nejake nositko na dite??? myslim nejakou klokanku nebo tak, nemyslim satek. Jedeme na dovcu a nevim jestli mam neco kupovat, jestli to vyuziju????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.8.07 14:34

Kdybych mohla někam zavolat nebo někoho se zeptat jsem z toho trošku viděvočená možná dělám zbytečnou paniku…Až mě z toho bolí hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.8.07 14:35

Reo - tak ja bych jenom kontrolovala jestli se neco zvlastniho nedeje, neni spavy, nezvraci, a tak a kdyby se ti neco nezdalo tak jed na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.8.07 14:35

Lilik ja mám klokanku. Používám ji každý den protože potřebuji venčit psa a malého nemužu nechat samotného doma a po dnešním padu už vubec ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.8.07 14:36

Reo - nebo zavolej na tu pohotovost a zeptej se, pro klid a jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.8.07 14:42

Reo - a jakou klokanku mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.8.07 14:45

Anonyme :arrow: bez komentáře..možná kdyby ses podepsala,tak by stálo za to Tě přemlouvat,takhle to vypadá,že jsi jak trucovité dítě :nevim: Promiň…
By mě zajímalo,kdo to je :nevim: …Já tady mám ráda každou maminu :(

Reo ,
nemáte ve městě jiného dětského dr.???Ikdyž nezastupuje Vaši dr.??
Určitě by pochopil,když se zeptáš nebo za ním zajdeš…Nebo zkus na pohotovost zavolat,co máš sledovat (zorničky,zvracení obloukem,teplota,spánek…já nevím,co ještě..chuť k jídlu a tak)..Stává se to,určitě ho ale hlídej,jak reaguje…jak dlouho spí…
Určitě bude v pořádku…

Stále Vás nemám dočtené… :oops: Jeje,Lu ..mě ten fotbal taky někdy nejde..jsem takový slabý průměr…ale je to super hra :potlesk:
Jen jsem si všimla,že se holky včera srazily :pankac: Super - se těším na fotečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 14:46

Reo … Jenik mi uz taky sletel, brecel pac se leknul. Kontroluj zda neni spavy, malatny, prohlidni hlavu, jestli nema bouli… holky uz to tu napsaly… Na pohotovost bych jela, kdyby se mi nezdal. To skubani muze byt jak usina, dospely se prece taky skube, je to jak se uvolnuji svaly a usina se.

Lili … zkousela jsem klokanku, ale me z ni boli zada a krk. Na dovce jsem mela a ted take budu mit pouze kocar, byli jsme s nim i na houbach a dobry. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 14:46

Lili: já mám taky klokanku a moc jí teda nevyužíváme. Jen dej bacha, až jí budeš kupovat na nosnost. Většinou nosnost končí někde na 9-ti kg. Já vim, že malá je malinká, ale ať vám taky nějak vydrží. Mám tuto. Je fajn, ale jak říkám většinou na ní zapomeneme a malej se už dost pronese.
 http://www.babyexpert.cz/…o-manhattan/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital