Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
17.8.07 23:20

Mě nejde metřík :-( :-( :-(
A nikdo mě nepochválil za cvíčo,taková dřina to byla :-( :-( :-( :-(

Jdu si číst…a pořád nemám ten seznam…musím to napsat v lůžku,ráno nebude čas,tak papa ♥♥♥
Dobrou noc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.8.07 23:21

Ale mě Skype jede :pankac: Žadný nový kontakt tam nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 23:24

Pet. volake pojebane to je.. (viz SZ)
Heled, jeste si mi neodpovedela, zda tedy muzu potvrdit z hlediska toho pocasi ten prvni tyden? Opravdu bude drahous doma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 23:27

jo mne tez nejede obrazek u metriku, asi jim vypadl server.. :) to naskoci neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.8.07 23:34

Aha,já nedala to kouzelné F5,tak jsem Tvůj metřík pořád viděla,víš…Proto jsem skučela,teď už jsem klidnější,když vím,že to nemám pokažené sama :huban:

A s tím srazem,čéče se bojím ne :wink: …co já budu tady potvrzovat,jestli ten nebo ten…se to pak nebude někomu hodit,kdo to dnes nestihl zaregistrovat a pak mě někde zlinčují :-( :wink:
Ale jsem taky pro ten první…drahouš nedrahouš :wink: Co já vím,co si tam na něj vymyslí… :nevim: Slíbil mi,že bude na 99% doma,tak se uvidí… :o

Jdu na tu SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
17.8.07 23:49

s tím brzkým postavením se a chozením je to pravda. Všichni tvrdí, že by neměli, ale když se to dítě naučí, tak jak říkala Lena, tak to prostě bude chtit dělat. Problem,alespon podle toho,co jsem slysela ja, je spis v tom, že jak chtěji rodiče, aby děti byli víc šikovný než na co v ten daný okamžik mají, tak je stavěji na nožky dříve a tím se ty kostičky zatěžují a potom jsou z toho problémy. to je zase věta k ničemu, ale snad mě chápete. Chci tím říct, že ty děti nejsou „blbý“. Až to půjde, tak to začnou dělat. Nic jim nenutit.

ale tohle se říká i o sezení a když si vzpomenu na náš sraz v ZOO, tak jsme je všechny držely v sedě. když se potřebuju najíst, tak ho taky občas mám na klíně a tam to jaksi v leže nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
17.8.07 23:51

pocení , ještě jsem zapomněla říct, že Matěj se taky potí. Nejvic pri vecernim papani a v noci. Rano ma uplne mokry overalek a prosteradlo. Teda to prosteradlo je moje, protoze si ho rano soupnu k sobe do postele. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 00:08

Jéé Terezka je tady! :) Nemas skype? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
18.8.07 00:15

mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 00:15

JO Tterez, dneska si psala,ze ti je jedno jaky termin to bude. Ale jeste si mi nepotvrdila, zda prijedes nebo ne? POkud ano, bylo by to i s ubytovanim?? Mam pro vas rezervovat pokoj? popr jaky??? Diyk! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
18.8.07 00:20

Jeje, se mnou pocitej. Jenom to ještě proberu s manžou a pak donahlasim pocty. Slibuji, že to bude brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
18.8.07 00:22

Jeje, na skypu se sejdeme priste, jdu chrnet. zitra jedu za Tebou na Vysočinu, tak at to tam doridim. Skoda jen, že jedu od Tebe daleko. do Chotěboře.

tak zatím pa a sladke sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 00:29

no to jo sakras.. :) tak priste… :)
a stastnou cestu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.8.07 02:09

Dobré ránko všem …já jdu zalehnout,ovšem ještě musím dát 100 prdeláčků :-(
Tak do toho,Pet…do toho :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
18.8.07 02:20

To je prča…na celém fóru jsme jen my dvě - Jeje a já :-P
Máme sólo, Jeje :dance: …se mi jen jednou stalo,že jsem tu byla jediná…to měli asi v Třebíči výpadek proudu :-P

Tak já už teda vážně jdu…zítra bude v Ikei jedna chodící mrtvolka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital