Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
31.8.07 11:17

Pipi to je mi moc lito, tak snad to vse zvladnete a Martinek bude co nejdrive fit, ac je mi jasne, ze to asi nebude lehke. holcino drzte se. Tesim se na lepsi zpravy od vas,urcite budou co nevidet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 12:45

Pipi, drzim palce at je Martasovi opravdu brzo lepe! At si odpocinete oba dva!
Mah, preji vsechno nejlepsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.07 13:03

Tak oba klicí spinkaji. Doufám, že ty ATB zaberou brzo a Martin začne alespoň pít. To jedění nějak zvládneme. V nejhoršim bude živ na banánech.

MAH vše nejlepší k 30-tinám. Taky mě to letos čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 13:39

Mah ,
no holka ušatá :D Všechno nejlepší :srdce: Pěkně to oslav :-) :potlesk:

Pipi ,
ale Marťu kojíš,ne ?? Tak to by se měl i napít z toho mlíčka,co??Nebo už nechce ani pít z prsa?

Mám uklizeno,zase to tu vypadá jak u lidí :D Ovšem vidím to tak do dnešního odpoledne maximálně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
31.8.07 13:57

Pipi,
držte se. Přeji Ti, abyste to zvládli co nejlepe.

Mah,
všechno nejlepší k včerejším narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
31.8.07 14:01

Pet: naštěstí prso je to jediný, co neodmítá. Bohužel si odvykly holky kojit tak často, tak toho neni tolik. Zatim to ale zvládaji.

Jinak ti teda řeknu, že jsi čiperná děvčica. Takhle si krásně uklidit. To bych taky potřebovala. Já tady nísto uklízení spíš všechno přemisťuju. Nejdou mi dělat ani ty Potěmkinovy vesnice, páč už je vše přeplněný :lol: . Tak přemisťuju , přemisťuju , přemisťuju, přemisťuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
31.8.07 14:17

holky loučím se, přeji krásný víkend, marodům uzdravení a hlavně dobrou náladu.

jedeme udit masíčko, takže kdo budete mit cestu okolo Poříčí nad Sázavou, tak se ozvěte a zítra stavte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
31.8.07 14:27

Pipi to jsme dvě přemistovatelky…, ale v pondělí bude oslava to budu muset něco uklidit… Pet je se svo ms doma stejně k ničemu, to by mohla zaskočit se svojí uklízecí náladou i k nám, přibalím pár čerstvých zavařenin na zpáteční cestu! Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 16:54

Nane ,
máte v plánu slavit,jo :wink: ?
Jaké jsou Tvé pocity nyní,když se nám to tak krátí…u mě čéče docela dobrý..jsem myslela,jak už to budu oplakávat,ale docela se těším.
No,v den D budu asi pěkně vyklepaná :?
A klíďo bych Vám přišla uklidit,ale umírám :( Má MS dohání co za posledních 15 měsíců nestihla a mává se mnou teda pěkně…za poslední hodinu jsem byla už 2× zvracet a křeče mám jak sviňa :( Přejde to,ale zas až tak o sobě dávat vědět nemusí…a to nemluvím o množství :-( Nejsem na to vůbec zvyklá…no jo no.

Jo a taky přemisťuju,partu netrhnu,nebojte :wink: To byla jen veliká náhoda - ten úklid :wink: Beztak to nikdo neocenil :(

Pipi ,
tak ať kozenky slouží :! To víš,není mu dobře,tak potřebuje maminku - když si odmyslíš příčinu,tak je to pěkné,viď :wink:
Ale angína na takovém prckovi :( No ať je mu brzy zase dobře!
Ještěže ty prsa máme…

Teri ,
užijte si to! My máme grilovat zítra,ale nevím nevím…

Jinak tady se šíleně ochladilo,ani ne tak na stupně,ale venku je studený vichr a zimu máme teda hroznou i doma.Lukášek spinkal dnes v overálku (s dlouhým rukávem a nohavičkama) a měl chuďátko úplně studené ručičky a tvář :o A to jsem ho furt přikrývala,tak mě napadlo,že mu asi koupím ten spací pytel :!
Máte některá ten spací pytel :?: Jak jste s ním spokojené :?:

Jdu se ospršit,nemám na nic chuť,to mi asi fakt bude zle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.8.07 18:08

AJKO - aha, takze jedes, to ti moc preju. Tak malou jeste koj, jestli z flasky pit umi, tak se neboj, ze by hladovela, az budes pryc. A ty tam budes odstrikavat, aby sis mlicko udrzela? A pocitas kdyz tak s tim, ze mala uz pak prsa mozna nebude chtit? Zvlast kdyz ti dela psi kusy uz ted… Ja jen abys pak nebyla zklamana. Ale drzim pesti, aby to bylo v pohode!
A s tim stinitkem nevim jestli by to fungovalo, ja ho nepouzivam, to by ti mozna spis rekla Helik, ale myslim, ze by to melo fungovat na vsechny sportaky.

PIPI - jsi uzasna jako vzdy, ze vtipkujes, i kdyz ti neni zrovna dobre (s tema kozenkama na kolenach). Marta vi, co potrebuje, mlicko je nejlepsi lek.

PET - gratuluju, muzes mit dalsi miminko :wink: Ale ze te to tak bere teda nezavidim, snad to brzo prejde!
Spaci pytliky jsem dostala od jedne zname v CR, moc si je chvalila, ze nemusi porad vstavat a prikryvat, ale ja tu na to nejak nenachazim pouziti. Ne ze by tu bylo tak teplo,to zas Nick nekdy tu klimu pekne stahne, ale proste si nedovedu predstavit, ze kdyz maleho v noci prebaluju, ze bych ho takhle slozite musela vyslekat. Asi by to bylo jine kdyby spinkal celou noc nebo kdybych ho neprebalovala.

MAH - tak te teda oficialne vitam mezi tricitky :wink: Gratuluju!

TIKO - uzijte si svatbu! Cos koupila jako svatebni dar?

MATESS - mne se teda taky vic libi sraky ;-) Ja jsem si zas nebyla jista, co Tika mysli ksirama. A zda se mi, ze u nas se tomu rikalo remeny, to uz by nevedel vubec nikdo, ze? :D

HOLKY, jestli nekdo neco chcete z juesej, tak mi dejte vedet nejlepe dnes nebo zitra dopoledne do zpravy, chystam se zitra zase na nakupy, tak at tam potom nemusim extra. Jasne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 18:18

Tak teda nechci jako machrovat jo,ale já teda znám jak kšíry,tak šraky i řemeny i pásy :arrow: jsem prostě dobrá no :pankac: :-)

Jo a MS polevila,už je mi mnohem líp,byl to nějaký hnusovir a aby nám tu bylo tepleji,tak jsem upekla bábovku :-) Tu už jsem pěkně dlouho neměla :-) Mňam,úplně se na ni třepu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 18:20

Jo a Zani ,já prozatím ( :-) ) z U.S. nic nechci a v noci nepřebaluju,jaksi není potřeba,takže v tom by být problém neměl…ale díky za názor :srdce:

Ty vogo,Luky je dneska vrcholně ukecaný 8O :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.8.07 18:37

Ahojky,

tak vidím že je vám taky kosa,co.Tady bylo dopoledne fajn,svítilo sluníčko,ale pak se zatáhlo a zima jak sviňa.Chtěla jsem psát Pet že se na zítra chystáme do Lešné,ale když vidím to počasí tak to asi padá.Kojit tam někde venku tak mě umrznou kozénky.A to jsem se dívala na předpověď počasí a příští týden má být jen 15°C přes den,brrr.

Pet já mám spací pytle,používám je tak od 2 měsíců a neznám nic lepšího.Dokonce v nich byla Lucka i v těch vedrech,jen v bodíčku a bez zapnutých kšand jako ve spacáku.Ona se jinak hrozně mrví takže by byla furt nezakrytá.Jeden má zip vepředu a druhý přes celý bok a spodek takže i přebalování by byla pohoda-kdyby bylo potřeba.
A MS,no co k tomu dodat.Tak už je to zase tady,co :cry: .Já si jsem díky DP jistá že to ještě alespoň půl roku nedostanu,a pak to záleží jen na Lucce jak moc bude mlékachtivá a já bubu muset kojit.

Pipi tak se s Martínkem držte ať jste z toho brzy venku.

Mah co smutníš,třicítka jsou krásný leta,gratulujem a užívej si je.

Přemisťování tak v tomhle trhám partu.Minulý týden jsem zahájila akci debordelizace a jen to lítalo.Teď tu máme zase spoustu prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
31.8.07 18:49

PET - teda jsi fakt dobra :! Jak s ksirama, tak s tou babovkou :D
Jo a dnes rano jsem si rikala, ze uz tu dlouho nebyla Grehla, jak se ma? Pozdravuj ;-)
Je fajn, ze uz je lip, ty ses z toho VYPEKLA :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 19:08

Holky, ja Terezku take porad zakryvam a dneska mela uplne studene rucicky rano :(
Ale ona jakmile ji zakryju, jak kdyby na sobe neco citila a hnedka lupne nahoru nohu..
jak ten spaci pytel vypada? ja se totiz obavam, ze jak hazi nohama, ze by mi do toho nejak zaplula.. nebo naopak, ze by v tom nebyla spokojena..ona se totiz rozvaluje jako hrosik.. :)
no cely tata..

jinak ten tedka koupe, tak mam chvilililililililenku casik :D ale uz to ma sakras :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí