Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
31.8.07 19:40

Zany , :huban: :wink:

Jeje ,
já mám právě taky strach,že mi v tom pytli bude zuřit :? Ikdyž teda vztekloun není,ale jak je zvyklý na prostor …navíc přesně jak píšeš,jak na sobě cítí nějakou pokrývku,tak okmažitě výkop a deka je srolovaná dole :roll: Zakrývám ho až usne,jinak to nemá cenu,ale během noci prostě procitne a odkope se.Proto si říkám,že kdyby se snažil odkopat ten pytel a nešlo mu to,co to s ním udělá :? No ale už se rozkoukávám a asi do něj půjdu..zima bude dlouhá a za zkoušku to stojí :wink:
Chtěla bych nějaký s autíčky - jsem ujetá na modrou a autíčka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 20:21

NO u nas to je tak, ze i v noci kdyz spi tak to odkopava.. :( Ja se bojim aby mi pak spala.. A to vypada jak spacak nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
31.8.07 20:33

Ahooj :-) ,
tak děti chrupkají a já mám klídeček, hurá.

Pipi, chuděrko, jen ať se z toho Martínek brzy dostane :huban: .

Peti, my ve spacáku spinkali, jak se ještě moc netočil, teď už jsem ho prodala mé sousedce těhuli :D, hrozně ho nasíralo, že nemohl rejdit po postýlce, jak se mu chtělo :wink: . S MS tě lituji, tak bouřlivý začátek mně doufám mine.

Mah -dodatečně vše nej, nej, nej, třicítka je v poho, mně to čeká za dva roky :wink: .

Matess - no já ti to věřím :D , jen teda čumím. Martin žádné povely neovládá a neuměl je ani Lukášek v jeho věku.

Teri, hezkou grilovačku :wink: .

A já jsem taky uklidila, heč :D . Ale já to moc ráda nedělám :roll: , prostě musím a tak jdu a pak jsem ráda, že to mám za sebou.

Martin byl dnes nějaký uřvánek :cry: . Jo a normálně jsem zjistila, že když spí na peřině nebo polštáři, spí podstatně déle, než na holé posteli. (místo půl hodiny dvě hodiny). Takže dnes vyfasoval do postýlky polštář.

Tak já se jdu čvachtat, pa. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
31.8.07 20:35

Vypada to jako bavlneny vytepleny spacak a nahore to ma zapinani jako treba trico na raminka. Ja to nepouzivala, ale mela jsem ho doma. Ted ho chci koupit, maly se mi taky odkopava a v baraku uz mame zimu. Je to dost prostorny, tak snad mimisove zurit nebudou :D

Jdu vas trosku zpetne docist, vsechno asi nedam.

Jeje co u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 20:37

Ruzo: jeste jednou dekuji za tu deku.
U Dr. to dopadlo celkem dobre. Musime brat dal ATB a nejaky sirup ale nemusime na operaci.

JINAK MY JESTE NESPIME :roll: 8O 8O Ona je hrozna dneska cely den. Nekdo mi ji vymenil. Uz ve 4 rano vstavala a ne ze by si jen povidala ale ona strasne rve u toho povidani .. nas vystehuji s takovou. A ted to stejne :-( Ja ji fakt nepoznavam!!! :-( Můra jedna. Nemuze se dostat do spanku, pritom je videt jak je unavena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 20:40

Jeje ,
můra :arrow: :-)
A líbil by se mi nějaký takový pytel :arrow: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Sakra u nás zas řádí sousedi… :-( :-) No a už mi vzbudili Lukyho,sakra fix :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
31.8.07 20:40

Jeje, to není můra, to je tvoje Terezka :-) , jen trošku prudí mamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
31.8.07 20:42

Peti, na tvém místě bych si ten spacák raději půjčila a vyzkoušela to, přece jen je Lukášek taky docela živý, tak abys nevyhodila penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 20:53

tak mne na chvili vystridal manza.. :)

pytel je moc hezky, ale ja se bojim,ze to by se ji nelibilo. Uz jako mala nechtela byt v zavinovacce.. mela jsem ji jen obklopenou dekama na zapreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
31.8.07 21:07

Tak manzovo septave zpivani zabralo a drahousek spinka ! HURRRRRRAAAAAAAAAAAAA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
31.8.07 21:08

Jo Lišti, jak spaní Péti, je to lepší, nebo prd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.8.07 21:08

Mah vše nej opožděně ke včerejším narozeninám.A pořádně to oslav :-) :-) :-) :-) :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :srdce: :srdce: 30 je krásný věk,,co bych za něj dala…Ale zase jsem neměla Kačulku

Spací pytel máme,ale pomali z něj vyrůstá,tak jsem objednala novej vel.86 :oops: :D Mě se zdá dobrej.Je v něm teplo.Jen kdyby dokázal zabránit v přetáčení na bříško…Ale to jsem už taky snad vyřešila

My jsme přijeli od tchánů později,malá se koupala až před 8h a normálně se to bojím napsat,aby se to nezvrtlo :( :( Ona usla sama v postýlce.Bez řevu,bez ničeho. já jsem tak nadšená,že se mi to určo vrátí v noci.Taťka šel na pívo…

Pipi moc přeju,ať se Martínek brzy uzdraví.Teda kde k tomu přišel?Chudáček.Ale lituji i tebe,musí to být hrozný.Já bych furt líala kolem a nevěděla bych,co mám dělat,abych mu pomohla.I zdravka je mi u tohoto na nic :cry: :cry:

Matessko já říkám taky šráky :D :D Že by to bylo tím,že bydlíme kousek od sebe ? :D :D

Žanetko já taky v nci nepřebaluju 8O 8O Až ráno v těch 7 -8,jak vstává :D :D

Jo jinak na stránkách Loany mají pytle ve výprodeji.Fleesový za cca 300,– My ho máme doma po bráchancovi v modré a objednala jsem ve žluté.Jen má teda zip jen zhora dolů,vespod neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
31.8.07 21:29

Tak já mám doma pytlů 5-různý velikosti.Velký jsem měla po Lence.Dokod jsme jí ho nepořídily tak spala věčně odkopaná,pak jsem jí přivazovala peřinu ke šprušlím postýlky,ale stejně si našla figl aby se odkopala.
Pro Lucku jsem pořídila i malý,a jak jsem už psala nemůžu si je vynachválit.Ona je taky hodně živá,pořád se převrací ze strany na stranu a vykopává nožičky aby ten pytel shodila.Ale nijak nervozní nebo protivná z toho že jí to nejde není.Ale asi to bude tím že je na to opravdu zviklá.
Ty menší jsou stejný styl jak dávala Pet a ty větší takovýhle
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Pet já bych ti podle vlastních zkušeností spíš poradila koupit větší velikost.Dlouho vydrží a je v něm alespoň víc místa.A taky bych šla spíš do nějakých už používaných.Oni ty nový jsou moc prkený a ten vatelín v nich ještě hodně tlustý,mě se nejvíc osv¨ědčilo když už byly víckrát vypraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
31.8.07 22:24

Probíráte aktuální téma, právě jsembyla zakrýt Davídka, měl úplěn ledové nožky…spací pytel máme, někde…asi u babi, doporučuji větší a ještě větší, pamatuji si jedno ráno, jak v něm přišel Vítek za námi!
Jojo, to byl ještě mimino!
Jdu sundat další zavařeniny…rozbila jsem si na kečupu mixér!!!!!Sem patří naštavaný smajl!
Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
31.8.07 22:59

No právě :arrow: ochlazení je tu a lepší to nebude,zas až příští rok…a dítka jsou živé stříbra,takže jdu do spacího pytle 8)
Teď ještě vybrat ten nej..

Jani ,
ten od Loany máte s tím sobem? Tenhle :arrow: http://www.loana.cz/…ig/59096.jpg /> Asi jsi s ním spokojená,když objednáváš další,viď :wink:
A v jaké velikosti ho budeš teď objednávat?Jsem si říkala,že asi v té 92,ne?
No,počkám na Tvou odpověď :wink:
Díky :D

Větší jsem určo chtěla,už kvůli prostoru a taky aby chvíli vydržel :wink:
Tak uvidíme…

Děkuju Vám za rady a zkušenosti,pro dnešek se loučím,přeju krásný víkend,mě už chytají nervy z podnělí :o
Tak dobrou a krásné sníky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital