Poradna duly
Jana Čurdová
SPACI PYTEL - ja jsem ho taky uz vyzkousela a super ![]()
KRMITKO - neboli cucaci pytlik
HLAV, ty uz ho mas na ceste, PIPI, tobe ho poslu v utery (v pondeli je svatek prace
Labor day)
KOCAR - holky, napiste mi, jake mate sportaky, pripadne, kde jste je kupovali (teda komu se bude chtit samo)
dik!
Jenom tak na rychlovku…Zanetko,tak jestli ti to nevadi tak Pipi to krmitko neposilej,my si ho rozdelime jak uz to tu Pipi psala a ja ji ho pak poslu…teda jestli je uz pro ni nemas koupeny… ?
Zanet, my máme sportáků…ale jeden i od Vás, tedy Zooper je dobrý do města do MHD, ale krátký na spaní, do terénu trojkolku…moje rada zní lehký a dlouhý, aby v něm mohl dlouho spát!
Už vím, proč si nemyslím na krmítko, my budemem (až koupíme) dávat kukuřičné křupky, krásně se s nimi zapatlá…a žaludek jen polechtají!
Musím jít žehlit košili na zítra a vůbec uháním, nějak nechce spát potěr! N.
čauky
Hlav: já myslim, že Žanet už to má koupené. Ale nelam si s tim hlavu, tak budu mít dva. Si jedno asi nechám pro dalšího potomka ![]()
Žanet: moc děkuju. Jen mi prosím dej ještě vědět cenu a účet, kam tintily zaslat. Děkuji.
sporťák: tak já to tu už psala mám X-lander X3 modrý. Jsme s nim s manžou oba strašně spokojený. Je skvělý do přírody a nějaký kámen či kořen ho nemůže překvapit. I ta manipulace ne skvělá. A to neni zrovna ten z nejlehčích.
Pipi ..no taky me to napadlo ze uz to asi bude mit koupene
me osobne to taky neva ze budu mit dve ..tak me to jenom napadlo,kdyz si to tu rano psala
Zas padim papa…doctu …nevim kdy .......dodelavam hruskova povidla.. ![]()
Ahojte
,
kupodivu ještě nebrečím…na slzy ještě nebyl čas
počítám s tím,že zítra si to vynahradím ![]()
Moje miminko jde do školy,miminko,co mělo 3,30 a 49 cm ![]()
Prostě neskutečné - pořád se mi to zdá jako vtip…no,nebudu Vás zatěžovat svými dojmy
Však Vás to taky čeká ![]()
Zanetko ,
my máme sporťák Cortinu,ještě jsem s ním nejela (jen po bytě
),ale manipulace je ještě lepší než s hlubokým a ta je výtečná
Ale ty nemáš ráda trojkolky,tuším ne?Nebo se mi to už plete ![]()
Jo a Grehla má doma muže,zítra odjíždí do práce,ale i tak nemá moc času sem chodit
Vždycky mi říká,jak je ji to líto
Pozdrav od Tebe vyřídím ![]()
Spací pytel
koukám,že máte téměř všechny jen dobré zkušenosti,takže my do něj půjdem taky,jen vybrat ten nej,jak už jsem psala včera…to zas bude oříšek…u nás je zima dlouhá,tak myslím,že se osvědčí…
Dítka uloženy,zítra nás čeká ráno pěkný frmol,drahý je nemocen a to tak,že velmi
No,tentokrát je mu asi fakt zle,ani do práce nejde a to je za dobu,co jsme spolu (9 let) porpvé
Asi nesimuluje ![]()
Na véču jsme spráskaly se Sárinkou palačinky,kámoška mi dala „recept“..jsem je doteď dělala z prášku
A přitom je to tak jednoduché ![]()
Zase jsem chytřejší.
No nic,jdu hodit nožky hore ![]()
Proč tam vlastně dávám toho smajla?Vždyť mám nárok po celém dni
![]()
Všem,které čeká zítra velký den přeji,aby jim to krásně vyšlo bez slz a nějakých nepříjemností,dětičky ať si rychle zvyknou ve školách a školkách a ať jsou na ty naše zlatíčka všichni hodní ![]()
Ahojte,
zase vás nestíhám dočíst.Tak jen krátce písnu, než upadnu do komatu
- zoubek ještě není venku, ale hmatný pod oteklou dásní už je. Mrňous je mrzutý, tak snad už se to prořeže a bude líp,
Dudlík - Jonáš ho sám totálně zavrhnul, takže nepoužíváme cca poslední týden vůbec. Má to i svůj minus, bylo to s ním jednodušší při uspávání i uklidňování. Ale spíš jsem ráda, fakt nesnáším velké děti s dudlíkem ![]()
Sporťák - taky jako Pet - Cam Cortina X3 - báječný, skvělá stabilita i manipulace, jen chválu na něj pěju ![]()
Jo, mrkněte na www.ententyky.cz - docela fajn web pro rodiče s dětma z celé ČR
Jinak přeju vám i prďolkům dobrou a klidnou noc, jdu do hajan, ať z té noci taky něco mám, když vstáváme po 2 hoďkách. Tak pa.
Ahojky,
tak u nás se už dááávno spí-kupodivu.Myslela jsem že to bude horší po prázdninové divočině.
Pet,Nane moc na vás budu zítra myslet-vždyť mě to za rok taky čeká.Tak určitě referujte a to co nejdřív,ju,budu tady na vás po 9h číhat.
A ostatním co jim začíná poprvé školka tak přeji málo slziček,ty nejhodnější úče a spostu fajn kamarádů.
Uplně si vzpomínám jak jsme ten první den vloni prožívaly s Kuli.
Žanet já zatím sporťák neřeším.Mám trojkombinaci Breaker.Jsem s ním moc spokojená na moje potřeby je to takovej super prostornej tank.Ale na jaře se chci začít poohlížet po nějakých festovnějších golfkách abych mohla na cesty autem mít jen ty.Už jsem něco prohlídla ale zatím to nechávám až na jaro na brněnsej veletrh.
Tak jsme dostali kosik hub, ted jsme je docitili a valime se do pelisku. ![]()
Preju vsem prvnakum uspesny start do nove zivotni ery a novym skolkarum take. Mamky to moc neobrecte, at maji decka jen vesele vzpominky
![]()
Nazdarek mamky!
Tak jsem dokoukala ulici, dozehlila a nacpala do spacebagu dalsi „mini“ vecicky.. Nasla jsem SPACI PYTEL!!!! Ale myslim ze Terce bude maly, kazdopadne ji do toho zkusim zitra strcit a podle toho uvidim, zda poridit vetsi. Fakt je to cimdal aktualnejsi. Take jsem vytahla zimni veci a koukala co ji jeste asi bude nebo ne.
Sem zvedava jak Terka do zimy vyroste jeste.
A propos zkusene mamky, uz se zacinam desit jak tu malou zase budu navlikat, aby ji nebyla zima a zaroven aby se nepotila..
proto vas zase budu otravovat jak mrnouska oblect. Napr vubec nemam poneti, kdy zacit davat zimni bundicku? Zda se zimni bundickou dat i do zimniho fusaku nebo to ne??? Zase koukam, ze zacinam byt v tomto bezradna.
Tady na Vysocine byvaj krute zimy, tak se toho zase desim, ovsem jestli to bude jako loni, tak to snad bude v poho. I kdyz rada bych kdyby byl snih abychom mohli i na sanky.. ![]()
Jiank Terka snad dospavala dnesni noc co za ty predesle prohyrene nestihla. Spala mi az do pul devate… no jsem zvedava na dnesek, radeji se o tom vice nebudu rozepisovat.
No a tedka se jdu vrhnout na jednu pracicku pro sefa.
Všem zítřejším prvňáčkům sluníčkový a veselý vstup do prvního školního dne.Maminky vemte si veliké kapesníky,ať za nima děti nevidí slzičky.Držím pěstičky všem i školkařům a školkařkám
Jeje nevím jak zkušená či nezkušená matka jsem ,ale v oblíkání dětí taky pořád plavu.Už se hrozím jak mě to od zítřka zase začne-co dát Lence do školky aby jí venku nebyla zima nebo teplo
.
Jinak na zimu,podle zkušeností mám nachystaný oteplený overal.Bundičku jsem dávala až byla Lenďa větší a chodila .Do kočárku je lepší ta kombinéza nikde nic netlačí a můžeš pod to nevlíct cokoli.
Tak já pádím hajat ať první den nezaspíme.PAPA
Tak dobrou noc.
vsem skolackum a skoltatum preji uspesny vstup do noveho skolniho roku a pevne nerviky maminkam a spousty kapesniku s sebou! ![]()
VSE NEJLEPSI K PULROCNIM NAROZENINKAM DAVIDKOVI OD MAK