Únor 2010

• Fotoalbum (959)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
9.6.09 23:01

Stiko máš únorovou i první holčičku, že? já jsem měla s Karlindou termín na Mišákovi narozky, ale neumím donosit dětičky do konce, tak se malá narodila už v lednu :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.6.09 07:03

No nakonec mam lednovou 31.1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
10.6.09 09:17
stika píše:
No nakonec mam lednovou 31.1. :lol:

já jsem to tady tak vzala od oka a říkala jsem si, že je buď 1. února nebo konec ledna :) brala jsem to podle metříku. takže taky budeš mít obě dětičky ve Vodnáři :) já mám Vodnáře i manžela, takže je to celkem sranda. já jsem totiž lev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
10.6.09 11:27

ahoj holky,tak jak je?já se nemůžu dočkat pondělí..........doufám že tam bude srdíčko a bude vše v pořádku......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
10.6.09 12:09

Ahoj,
taky se přidávám k vám. Nějakou dobu jsme se nažili a nešlo to.
Nakonec se zadařilo a na testu včera byly //. Kdy jdete k Dr. po vynechání MS eventuelně po zjištění //? Poslední MS jsem měla 12.5 a jelikož mám kratší cyklus,tak jsem měřila BT a ted jsem si dělala test. Měla bych se objednat na příští týden? Nebo mám radši vyčkávat?

Nevim břicho mi dost vystouplo, že vypadám skoro jak těhotná :-) Minuly rok když se mimi nevydařilo, tak ještě jsem to nikomu neříkala a kolegyně v práci si všimla, že mi nějak bříško vystouplo, tak se hned ptala-naštěstí ne mě. Moc mi lhaní nejde-teda vůbec.

Budu muse končit tak přeji pěkná bříška a pohodu!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.6.09 14:43

Ahojky
Opet nakukuji jak se vam dari :wink:

Vsem gratuluji k // a preji krasne a pohodove tehu a hodna a zdrava miminka :wink:

Ivusko ja jdu taky v pondeli tak drzim palecky :wink: ale ja uz na jednom utz byla :wink:

Kac ja byt tebou tak pockam at se pak nestresujes ze jeste nic neni videt :wink:

Vsechny moc zdravim. Jak se citite?? Ja nesmim vyhladovet jinac mi je zle ale nemam na nic chut tak je to tezke :lol:
Zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.6.09 18:14

Ahoj, no ja letela k mudrovi hned kdyz byly // ale, ja pred tim mela zamlkly tehu, tak me hlidaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
10.6.09 18:15

Zdravim nove tehulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
10.6.09 20:41

katkaty,já nemusím být ani hladová,stačí že nejím pravidelně a je mi blbě,ale chuť k jídlu taky nemám,už jsem i zhubla........
Kac,já jsem měla poslední MS 26.4. a dr mě vezme poprvé až teď 15tého…
zavolej si,on ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.6.09 21:40

Ivusko no tak nejak to mam i ja :lol: no jenze ja jsem asi nic nezhubla :lol: asi teda, zkusim se rano zvazit. Jo a taky uz jsem prisla na par veci co nesmim jinak mi je zle a to hlavne kysele 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.6.09 08:04

Ahoj,
tak už jsem rozhodla, že pujdu po 20-tém. Prý po té době už je to na UZ vidět a mám si udělat ještě jeden kontrolní test.
Bříško mi vystouplo a manža mě včera dorazil, když mi řekl, že takové ho přece mívám! Což jsem samozřejmě odmítala a demontrativně postávala před zrcadlem :lol: No dříve šlo i zatáhnout, nyní ne, no to nechci vidět jak to bude pokračovat, když už teď je to výraznější-poznam to samozřejmě na oblečení.
Ráno naštěstí mi je dobře, ale musím jíst po troškách jíst-dám si tři sousta a už mi připadá, že už nemůžu. Máte to taky tak?
mějte se krásně a pohodově
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.6.09 09:02

No já to tak ještě před pár dny měla, ale teď mám spíš žravou (což je u mě normálka), tak začínám být nervózní. Včera večer mě už ani prsa nebolela, a to jsem ještě předevčírem bolestí skoro nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
11.6.09 13:45

Ahoj,tak i já se hlásím mezi únorňátka. Po čtyřech měsících „dřiny“ se nám snad zadařilo,tedy alespoň to ukazují 4 poz. těhu testy.Tak zítra se objednám k MUDr. a huráááááá do těhulkování :lol: Jinak je to naše druhé dítko,už máme doma 6-letku Klárku. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.6.09 14:58

takk // uz mam, ale porad se bojim ,, no po roce a pul snazeni,, ze by vyslo 1IVF tomu se ani nechce verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.6.09 17:53

Vitam dalsi tehulky, pekne se rozrustame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie