Poradna duly
Jana Čurdová
Stiko máš únorovou i první holčičku, že? já jsem měla s Karlindou termín na Mišákovi narozky, ale neumím donosit dětičky do konce, tak se malá narodila už v lednu
![]()
stika píše:
No nakonec mam lednovou 31.1.
já jsem to tady tak vzala od oka a říkala jsem si, že je buď 1. února nebo konec ledna
brala jsem to podle metříku. takže taky budeš mít obě dětičky ve Vodnáři
já mám Vodnáře i manžela, takže je to celkem sranda. já jsem totiž lev.
ahoj holky,tak jak je?já se nemůžu dočkat pondělí..........doufám že tam bude srdíčko a bude vše v pořádku......
Ahoj,
taky se přidávám k vám. Nějakou dobu jsme se nažili a nešlo to.
Nakonec se zadařilo a na testu včera byly //. Kdy jdete k Dr. po vynechání MS eventuelně po zjištění //? Poslední MS jsem měla 12.5 a jelikož mám kratší cyklus,tak jsem měřila BT a ted jsem si dělala test. Měla bych se objednat na příští týden? Nebo mám radši vyčkávat?
Nevim břicho mi dost vystouplo, že vypadám skoro jak těhotná
Minuly rok když se mimi nevydařilo, tak ještě jsem to nikomu neříkala a kolegyně v práci si všimla, že mi nějak bříško vystouplo, tak se hned ptala-naštěstí ne mě. Moc mi lhaní nejde-teda vůbec.
Budu muse končit tak přeji pěkná bříška a pohodu!
Kač
Ahojky
Opet nakukuji jak se vam dari ![]()
Vsem gratuluji k // a preji krasne a pohodove tehu a hodna a zdrava miminka ![]()
Ivusko ja jdu taky v pondeli tak drzim palecky
ale ja uz na jednom utz byla ![]()
Kac ja byt tebou tak pockam at se pak nestresujes ze jeste nic neni videt ![]()
Vsechny moc zdravim. Jak se citite?? Ja nesmim vyhladovet jinac mi je zle ale nemam na nic chut tak je to tezke ![]()
Zatim papa
Ahoj, no ja letela k mudrovi hned kdyz byly // ale, ja pred tim mela zamlkly tehu, tak me hlidaj.
katkaty,já nemusím být ani hladová,stačí že nejím pravidelně a je mi blbě,ale chuť k jídlu taky nemám,už jsem i zhubla........
Kac,já jsem měla poslední MS 26.4. a dr mě vezme poprvé až teď 15tého…
zavolej si,on ti řekne.
Ivusko no tak nejak to mam i ja
no jenze ja jsem asi nic nezhubla
asi teda, zkusim se rano zvazit. Jo a taky uz jsem prisla na par veci co nesmim jinak mi je zle a to hlavne kysele
![]()
Ahoj,
tak už jsem rozhodla, že pujdu po 20-tém. Prý po té době už je to na UZ vidět a mám si udělat ještě jeden kontrolní test.
Bříško mi vystouplo a manža mě včera dorazil, když mi řekl, že takové ho přece mívám! Což jsem samozřejmě odmítala a demontrativně postávala před zrcadlem
No dříve šlo i zatáhnout, nyní ne, no to nechci vidět jak to bude pokračovat, když už teď je to výraznější-poznam to samozřejmě na oblečení.
Ráno naštěstí mi je dobře, ale musím jíst po troškách jíst-dám si tři sousta a už mi připadá, že už nemůžu. Máte to taky tak?
mějte se krásně a pohodově
Kač
No já to tak ještě před pár dny měla, ale teď mám spíš žravou (což je u mě normálka), tak začínám být nervózní. Včera večer mě už ani prsa nebolela, a to jsem ještě předevčírem bolestí skoro nevydržela.
Ahoj,tak i já se hlásím mezi únorňátka. Po čtyřech měsících „dřiny“ se nám snad zadařilo,tedy alespoň to ukazují 4 poz. těhu testy.Tak zítra se objednám k MUDr. a huráááááá do těhulkování
Jinak je to naše druhé dítko,už máme doma 6-letku Klárku. Lenka
takk // uz mam, ale porad se bojim ,, no po roce a pul snazeni,, ze by vyslo 1IVF tomu se ani nechce verit