Poradna duly
Jana Čurdová
Cacorko , no ja doufam, ze je kde je, v tech 4 plu4 to byl muj 3utz bo jsem tam byla pred tim, ze mam bolesti bricha a v krizi, ale fakt veliky a oni mi vyvratili tehu, ze jsem nastydla a hcg 0, ale za tejden byly dve carky a ale nic nebylo, bolesti deny, tak zase utz, mirne zvetsena sliznice
. Ted me boli bricho jen kdyz se vycuram, ale desim se pristiho tydne, ten je ukazdyho myho tehu rizikovej ![]()
Vitam Endy a Cacorko moc moc drzim palecky at uz dojdes do zdarneho konce ![]()
stika píše:
Holky, kdy se dela prvni velkej utz a screening?
11.-13.tt. Pokud se tě doktor na to nebude ptát, jestli tam chceš nebo ne, tak se ho zeptej ty. Většinou si to musíš hradit sama a bývá problém se tam na poslední chvíli objednat. Tak jestli to budeš chtít, včas se objednej.
Ahojky holky,
chci vám moc gratulovat ke dvěma čárkám, užívejte těhu jak jen nejlíp to půjde. Hrozně rychle to utíká. Nedávno byl únor 07, pak jsem čekala na únor 09 a teď je už 2010.
Specialně zdravím Štiku a Matess z našeho února 07. Holky ať máte to těhu lepší než minule.
Ahojky holky, rovnez vam sem lezu z unora 07 a vsem moc pogratulovat! ![]()
Specialne tez pro Matesku, Stiku z unora !
a Take pro Cacorku! ![]()
Cacorko, zrovna dneska sem na tebe myslela.. nekolikrat jsem se po tobe ptala na rijnu, pac si tam byla take a pak od tebe zadna zprava…
Takze nakoenc zakotvis tady!! Doufam, ze uz naporad!! Preji hodne stesti!!!
Ad cerven 09 - nejaky proklety mesic to byl..
dneska sem zrovna mela mit termin..
jeje
jé ty už jsi 20tt, tak to jsem ráda, že jste se také dočkali ![]()
stiko
no taky pěkný příběh … že prej nastydlá
neboj tentokráté už to musí být v pořádku
a určitě bude.
Hm, tak manza jel na chlastaci vikend, ja mela jet na chatu, kam nas odveze s malou bratranek a ten..... odvezl v kufru autosedacku
![]()
Ja prave zaznamenala tvuj posledni prispevek, kdyz jsi byla zase tehu, ze zacinas mit bolesti a spinit a potom nic, tak jsem mela o tebe velikej strach kocko
Mile spolutěhulky,tak jsem si dnes odebrala HCG-2129 a u MUDr. byla videt tecicka,tak snad je vse OK,další kontrola je 2.7. kdy mi uz snad i vystaví průkazku. Tak i vám jen krásné zprávičky Lenka
Ahoj kiki, tak super
Unornacky 07, moc dekuju. V nedeli se vrati nase zakladatelka, tak to rozjedeme