Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj Eviku.
Musim rict, ze holkam co jsou doma obcas zavidim, hlavne kdyz je mi spatne nebo mam v praci chut si jit lehnout. Ale pak jsem rada, ze muzu chodit do prace, protoze doma bych se asi zblaznila.
Pet souhlasím s tebou
Sice je to někdy vopruz ale lepší než být doma:)
Diky za privitani holky:) Asi vse ma sve pro a proti, na jednu stranu jsem rada, protoze ten stres tam u nas by se nedal a ja hlavne porad spim, kdyz nespim tak mne boli zaludek - ja zvracela jen jednou ale je mi tezko… a kdyz mne neboli zaludek tak jsem vztekla, chudak pritel i kdyz ten to nese statecne, jeste se ani jednou neurazil… nekdy jsem nastvana i sama na sebe…hormony to je vec… ale lidi mi chybi… uz aby to veskere nebezpeci bylo tak trochu zazehnano a clovek mohl alespon nekam na vylet…nebo na prochazku…vcera jsem si byla v knihovne pro knizky je to par metru dosla jsem domu a zase jsem zacala spinit je to nekdy na odstrel, hlavne ty nervy…dxoktorka mi rekla at beru ascorutin jenze v letaku je napsano nevhodne pro tehotne a kojici - tak fakt nevim… ![]()
holky na ty nevolnosti mě ještě napadají tabletky Rennie. Není to sice všelék, ale jako první pomoc dobrý. Mají mentolový a ovocný, ty jsou rozhodně lepší, tak to zkuste, třeba vám to pomůže…
Ahoj Evik, vitám tě, neboj se, ascorutin brát můžeš, je to tam sice napsané, ale prý je to úplná blbost, tak se nemusíš bát, doktoři to předepisují běžně.
Holky tak já se loučím a za chvilku mizím:)
Přeji všem pěkný víkend bez nevolností:)
![]()
Evik, ano normální lízatka pro děti
V obchodě se na mě dívají jak na pako, denně si chodím kupovat tak 15 lízatek…a jelikož jsem z malé vesnice, kde mě všichni znají, tak by mě zajímalo, co si myslí, že s nima dělám
Ale už mě z nich bolí jazyk ![]()
Já si koupila v lékárně zázvorová lízátka,je to přímo pro těhotné,ale ty nemůžu protože mi nechutnají…místo toho mám EMESIN…doplněk stravy pro potlačení pocitu nevolnosti v těhotenství.Pomáhá mi kapku i cola,ale hlavně ty čaje…
Já jsem taky na neschopence,dr.jsem řekla,že je mi pořád špatně a hlavně jsem operátorka,sedím pořád na telefonu mezi 30 lidma a někteří bohužel „smrdí“ a to bych opravdu nezvládala. Doma se zatím nenudím…je mi tak zle pořád,že jsem ráda,když zvládnu odpoledne jít s malým ven na písek.
Romiso taky se tesim az budu doma. neni mi sice zle, ale pracuju denne 12-14 hodin, coz je zahul. Navic ted nas ceka rekonstrukce bytu tak aspon budu moct dohlizet na ty lidi co nam to tam budou delat
takze se taky nudit nebudu. No a hlavne treba bude hezky a ja se budu valet u bazenu u tchanovcu ![]()
Ahojte. Rada bych se pridala do vasi skupinky. Prave minuly tyden mi doktor potvrdil tehotenstvi a termin mi vychazi na polovinu unora. Podle posledni MS dnes koncim 7 tyden. Je to moje druhe tehotenstvi. Doma mame 11ti mesicni holcicku a dalsi mimi jsme planovali, ale presto nas tehu prekvapilo jak to prislo necekane. ![]()
Ahoj holky, tak na nevolnost mi fakt pomáhá alespoň do něčeho kousnout. Nejvíce mě dorazí, když se lidé v práci ptají a je ti špatně??? Musela jsem to totiž v práci říci, kvůli hledání náhrady, takže to samozřejmě už vědí všichni. Na neschopenku půjdu od 1.9., docela se těším, sice to asi bude někdy nuda, ale zase trochu času pro sebe neuškodí.
Vítám DP a Evíka. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat