Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jdu na kontrolu v úterý a mám pocit, že je něco špatně. Možná jen myšlenky, snad vše dopadne dobře, mela bych být 5+5 tt
![]()
@Emma850 určitě dej vědět 🙏 budu držet pěstičky, aby bylo vše v pořádku 🫶🏼
Ahoj holky, Ja jsem 5+0 a ve čtvrtek jdu na potvrzení.
Více zajímavé je, ze mám doma 7 měsíční miminko, takže to bude veliká sranda.
Hlavně holky buďte v klidu ![]()
@Bobina87 takto jsem to měla u prvních dvou, byly brzy po sobě. Teď jim jsou 4 a 3.
@Mamastelinkyasamika
Jeeeee, super. Tak za tebou budu chodit pro rady
![]()
@Emma850 píše: Více
Tak to jdeme na kontrolu spolu
tak si budeme držet pěstičky.
Taky mě přepadá panika, jestli je vše ok. Ale teď to neovlivníme, tak musíme čekat
Nejlepší je nečíst diskuze.,teď tu naskočila diskuze o tom že holka v 7tt ztrácí příznaky a že tak někdo poznal ZT. A já si teď kvuli tomu mačkám prsa
abych zjistila jestli ty přiznaky pořad mám ![]()
@Vi945 má žádné příznaky ještě ani nezačaly, tak nevím, co mám hlídat.😂
@Mamastelinkyasamika
Ja si snad ten Facebook budu muset znovu založit ![]()
@Vi945
Já moc příznaky nemám. Jen mě bolí podbřišek jako při menstruaci, jsem nafouknutá a usnula bych pokaždé, když si sednu, nebo nedej bůh, lehnu. ![]()
Ale teda před pár dny jsem začala špinit, v diskuzích taky jsem si načetla všechno možné od „je to v pohodě“ po „je to potrat“, tak se mi to nelíbí ![]()
Co s tím člověk nadělá ![]()
Ahoj!
Jsem 5+2, nase snad treti dite.
V uplnynulych trech mesicich jsem mela dve biochemka, takze jeste neoslavuju a vyckavam. Na ultrazvuk jdu 10.7. Jsem jen krapet nafoukla, obcas me pichne/zataha v brise, nastesti jeste nejsou nevolnosti.
Drzim vsem pesti ![]()
@Emma850 píše: Více
Je pravda, že já ty prsa cítím už míň než jsem cítila. Ještě týden zpět jsem cítila jak kdybych v těch prsách měla úplně hroudy něco tvrdýho.
Každopádně já jsem lehce cítila podbřišek tak dva dny a to bylo vše. Jen ty prsa, který už se taky vrací do normálu