Poradna duly
Jana Čurdová
Anonymni jsem byla já, ale nevím jak je možné, že mě to přejmenovalo ![]()
To se máte, že začnete stavět…taky do budoucna řešíme nějakou hypotéku..
A musim rict, že naštěstí mám naprosto skvělou tchýni…
Já mam tchyni taky skvelou, uz nezije ![]()
Ale moje mati to vynahradi ![]()
@Hanycta se ptej tady, klidne i.do.sz, nemam problem ![]()
Staveni super, a tchynku posli nekam, ci minimalni styky, zili jsme tak s moji mamou dobu a jde to, nevidet se skoro vubec ![]()
@hanusha.a co bricho? Uz dobry?
@kamiŠ
Břicho boli, ale už je mi trochu lépe…Přítel me obskakuje a vcera mi udělal krupicovou kaši ![]()
Já fakt musim zatukat jak skvělou tchýni mám, do vztahu se nám neplete, strašně rada si s ní povidam a rada (když zrovna nejsem v tom) se s ní spolecensky pobavim… ![]()
Ale vím jaký tchyně umí být…maminka mého ex nebyla tak zlata ![]()
Víte, já nechci bejt zlá, ale nekm se bránit. Jeho mama má pocit, že jí beru synacka. A jsem z toho fakt nešťastná. Nedovedou si představit, že nebudu jít moct do kuchyně, uvařit pro nás a tak…A že mi bude do všeho mluvit, to nesnesu…
Dokud jsme necekali mimco, tak to šlo, ale pak jak je najednou za dveřmi moje stěhování tam, tak je hrozná. Vše co udělám je špatně a to tam ještě nebydlim…
A vite co začala dělat předemnou? Dělá to, že se s ním jako „mazlí“ nebo co to má znamenat a placa ho po zadku…Je mi blbě, když to vidím…Ne, že bych byla žárlivá, ale tohle nikdy nedělala. Jako kdyby si značila teritorium
.
@Hanycta píše:
A vite co začala dělat předemnou? Dělá to, že se s ním jako „mazlí“ nebo co to má znamenat a placa ho po zadku…Je mi blbě, když to vidím…Ne, že bych byla žárlivá, ale tohle nikdy nedělala. Jako kdyby si značila teritorium.
fuuuuj ![]()
Hele, treba to bude dobry, zase se srovna…
Holky měla bych na vás prosbicku..
Nevite, kde bych našla nějaký seznam věci co je potřeba pořídit domů? Např. Olejicek, steticky, rybilka atd atd?
@hanusha.a
Nekde tady na diskuzi jsem to videla, nebo server maminka.cz. Baby on line a tak. Mrkni
Mne to na mobilu neba ![]()
Jinak:
olej ci mliko
Do koupele pouzivam linolu tak uz pak mazat nemusim
Stouratka, ctverecky, lih, rybilka (bepanthen, sudocrem, cokoliv)
Teplomer
Nuzky na nehty
Vic asi nic covece ![]()
Zadek myju vodou, bud pod tekouci nebo zinkou, takze ani ubrousky vlhceny nekupuju
Krem zimni na ksichtik jeste, bude chladno venku…
Perfektní jsi zlato ![]()
S peci jako takovou zkušenosti mám, ale na doma jsem ještě nikdy komplet vybavu neporizovala… ![]()
@hanusha.a jasny
Treba me jeste neco trkne ale jak premyslim bude to vsecko.
Na prsa pouzivam dubovou kuru a mazu cicatrinadinou. Bepanthen mi nepomahal ani purelan (ten je moc tuhy a bolelo to kdyz aplikovala )
Holky, chci se vás zeptat, máte některá z vás zkušenosti s bambusovýma plínkama? Nebo nepoužívaly jste/budete používat?
Já plánuju klasické pampersky..později asi ty ze schleckeru nebo smouli…Ale bambusové? Ty neznám…asi bude i cena podle toho, že…?
@Hanycta nepoužívala jsem, jen papíráky ![]()
@hanusha.a myslím že ty bambusový jsou látkový ![]()