Upovídané miminko

198
15.1.05 13:15

upovídané mimi

ahoj chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo stejnou zkušenost s miminkem jako já,naší holčičce jsou skoro 2.měsíce a noc co noc nám povídá ze spaní takže se s manželem moc nevyspíme ,je to asi takové jako kdyby měla prdí všelijak heká kroutí se a vydává takové prapodivné zvuky jenže ona ,ale přitom spinká někde jsem četla že tohle miminka dělají když přecházejí z fáze spánku do fáze snění tak nevím je to,ale fakt hrozný i jsem si myslela že to je tím ,že je třeba počůraná a chce vyměnit plínka tak jsem jí zkusila v noci přebalit ale bylo to stejné akorát se mi probrala a nechtěla spát .Tak vás prosím o radu co s tím a jestli to některá z vás taky zažila.S pozdravem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
15.1.05 16:21

Ahojka Eli, buď ráda, že o sobě dává vědět a nemusíš ji pořád kontrolovat jestli dýchá, pokud nemáš chůvičky. Zřejmě z ní bude ukecaná ženská, stálo by za to, zamyslet se po kom to má :lol: . Možná ti to její noční povídání už brzo začne chybět. Naše Bětka když takhle vykecává ze spaní, my se tomu strašně smějeme a když se při tom nedá spát, tak prostě nespíme :oops: :wink:
 Radka

• Citovat
  • Upravit
27
15.1.05 22:09

ahojky,
nase mala (2m 2t) spi klidne celou noc, nebudi se ani sama na kojeni.
asi dvakrat ci trikrat za noc se zacne vrtet, prevalovat,strka si rucicku do pusy.z toho jsem usoudila, ze ma asi hlad a kdyz me to vzbudi,tak ji nakrmim.kdyz ji necham,mala to zaspi a pak spi klidne dal. ale jinak nam v noci nepovida, i kdyz pres den se neustale rehni a povida.
brezinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.1.05 22:16

Ahoj,
naše malá „vykládá“ jenom těsně před úplným usnutím. Už má zavřené oči a skoro už je „tam“. Jak psala Březinka, u nás je to v noci totéž. Začne se protahovat a ve spánku si strkat ruce do pusinky, tak ji nakojím, při tom se ani neprobudí a pokračuje dál. Když ji nedám napít, usne. Pak se ale probudí a to už opravdu vyžaduje dlabec. :lol:

Jitka a Hanička (6,5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.1.05 16:00

Náš Matýsek těsně po kojení různě chroptí a píská a hodinu před kojením začne na pár vteřin plakat, pak přejde do vyrážení „uh, uh“, ale pořád u toho spí. Cca po hodině se teprve vzbudí a dožaduje se přebalení a jídla :-) Taky mi to moc nevyhovuje, protože tak přicházím o hodinu spánku, protože se vždycky probudím a pak jen čekám, až se probudí i on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
30.3.15 20:42

Ahoj, chci se jen ze zvedavosti zeptat. Nas syn ma 4 mesice a je hrozne upovidany. Kdyz si hraje tak drzi treba chrastitko s natazenyma rukama pred sebou a povida taky pred spanim, v kocaru, kdyz mu nekdo neco rika tak se hned prida a uz to jede. Nekdy to vydrzi i hodinu hlavne kdyz se chci koukat na televizi. Je k nezastaveni…nekdy to prejde v takove vriskani az pisteni opravdu nahlas. Ma nekdo taky takove mimco? Nevim zda je to normalni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7989
30.3.15 21:04

@Bebuu jé, ty si ještě užiješ mudrování, zkus mu zpívat:-D, prostě bude mluvit brzy, třeba se už v roce s ním slušně domluvíš :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
30.3.15 21:18

Moje dcera spala celou noc v kuse a mluvila ze spani někdy i uplně zaječela nebo semala…mluví i ted v 6 tiletech pusu nezavře a máživé sny. druhá dcera ta lehla a spala ale ta měla hodně věcí na háku i přes den. prostě malej lenoch, tak každá uplně jiná. také myslim ýe je lepší když mala mluví neý aby jen ležela a spala by si ji kontrolovala pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
30.3.15 21:21

Jj bude to ukecané dátě jako ma dcera dnes v obchodě a maminko kde si vzala tu padesárku???to by mě zajimalo kde si vzala peníze jedině že by ti ji dal tatánek on jedinej má peníze :mrgreen: takže ti ji učitě dal a nebo si mu ji vzala, to jinak není mení možné, vřera si ji neměla…

• prodavačka mrtvá smíchy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.3.15 21:28

Jo holka byla to samé…Dnes jí jsou dva roky a večer nás s mužem totálně odzbrojila, když povídá: Táto, bud zticha, já se koukám, mám Ulici!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.3.15 06:56

@Bebuu Můj skoro 5 měsíční syn taky pořád povídá a když mu zpívám tak vyje se mnou :mrgreen: Je to srandovní hlavně ve 3 ráno, když chce povídat :mrgreen: Ale jsem moc ráda, že si takhle vykládá, lepší upovídané miminko než uřvané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.15 06:59

@Bebuu je to normální, bude hůř :mrgreen: my už neznáme zprávy a nic, jen obrazové vydání, bo malý má povídavou téměř celý den v kuse a ideálně při těch zprávách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí