Úprava obličeje - botox, kyselina, či jiný zásah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5640
12.9.20 13:27
@Bábrdl píše:
Tak jasně, že když pak vedle sebe dají fotkuté herečky jako šťavnaté třicíctky a pak jako padesátky/šedesátky po zákrocích, tak „před tím“ vypadala líp :mrgreen:

Tohle tím nemyslím. Jde spíš o to, že hromadě z nich by to „přirozenější“ stárnutí prostě slušelo víc. :nevim: Prostě všeho moc škodí. A zrovna Janů to přehnala. I když je jí kolik je, tak tohle je děs, určitě toho lituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.9.20 13:27
@Bábrdl píše:
Chodí na to každá 40+
Jen se o tom nemluví :nevim: Všechny děláme, že je to otázka „dobrých genů“ že :mrgreen:

Ale nechodí…

• Citovat
  • Upravit
36556
12.9.20 13:31
@carsa píše:
Ale nechodí…

Jasně, že ne. Jsou to dobré geny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.9.20 13:44
@Bábrdl píše:
Jasně, že ne. Jsou to dobré geny.

To ani ne, spíš chápou, že vypadat ve čtyřiceti na čtyřicet není nic za co by se měly stydět..

• Citovat
  • Upravit
34473
12.9.20 13:48
@Mauša5218 píše:
Já bych do botoxu ve třiceti tedy nešla, máti na něm byla v šedesáti, jenže ta už vrásky tedy měla dost hluboké, je pravda, že jí to omladilo o pár let, ale je potřeba pak chodit pravidelně. Nechala si dát botox na čelo a kolem očí i rtů. Já na Tvém místě bych skočila za kosmetičkou, poradit se, co by bylo nejlepší. Mě třeba jeden čas chytla žehlička na vrásky, ale krémy, které k ní potřebuješ jsou dost drahé, nehledě na to, že je to pakárna :roll: Takže mě to dost rychle opustilo. Teď jsem si koupila od Nivei rozjasňovací, tónovací make-up 3 v 1 a jsem taky spokojená, je fakt dobrej :palec:

A to je přesně to, o čem mluvím. Někdo bude říkat, že by na botox ve 30 nešel, jiný zase, že právě od 30 to má smysl, protože je to prevence hlubokých vrásek,… Jediné místo, kde má nějaká debata smysl je ordinace doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 13:50
@Ms.Ragdoll píše:
Tohle tím nemyslím. Jde spíš o to, že hromadě z nich by to „přirozenější“ stárnutí prostě slušelo víc. :nevim: Prostě všeho moc škodí. A zrovna Janů to přehnala. I když je jí kolik je, tak tohle je děs, určitě toho lituje.

O přirozeném stárnutí mluví nejčastěji mladé holky. A ty také nejohnivěji odmítají všechny zákroky. :lol:

Ono to není tak, že si řekneš, teď do sebe nechám napíchat milion injekcí, abych vypadala jako maska :lol: Začíná to tak jako i u tebe. Jsi furt pěkná, ale něco už prostě není ok - vráska, padající víčka, rýhy u rtů. Necháš to opravit a je to pěkný, zas se líbíš, nikdo ti neříká, že jsi naštvaná, sem tam ti řeknou slečno. Pak objevíš něco dalšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 16:23
@Bábrdl píše:
Chodí na to každá 40+
Jen se o tom nemluví :nevim: Všechny děláme, že je to otázka „dobrých genů“ že :mrgreen:

Tak to si nemyslím. Asi žiju mezi jinýma lidma.

Já byla kdysi na laseru kvůli jizvám. Zpetne si říkám, že to byla chyba. Byla jsem na dobré klinice v Praze, ale efekt nevidím. Pleť mi přijde ještě více citlivá a slabá. Co se týká botoxu, tak bych si ho nedala. Mám odpor nechat si pichat do těla jed. Je mi přes 40, mám pleť špatnou a podle mě vypadám o dost starší. A přesto nepůjdu do žádných invazivních zákroku. Možná má vliv to, že jsem už měla potíže s lícním i trojklanným nervem. Nove mám teda ještě další potíže, takze opravdu se stoprocentní jistotou vím, že si to nedám. Ale je to každého rozhodnutí a nikoho od toho neodrazuji. Věřím, že někomu to vzhledově prospěje.

• Citovat
  • Upravit
43035
12.9.20 22:49

Je mi 40+ a neznam nikoho, kdo by na cemkoli byl. V zadne vekove kategorii. V me spolecnosti se o upravach mluvi spise s opovrzenim, tak se stydim, ze o tom uvazuji. Jedine kremy na vrasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 22:57
@Pudloslava píše:
Je mi 40+ a neznam nikoho, kdo by na cemkoli byl. V zadne vekove kategorii. V me spolecnosti se o upravach mluvi spise s opovrzenim, tak se stydim, ze o tom uvazuji. Jedine kremy na vrasky.

Jasně, že o tom KAŽDÝ mluví s opovržením. :lol: Dokonce je považováno za hrubé se na to zeptat, protože dotyčnou tlačíš ke lži, nebo k tomu, aby přiznala něco, co přiznat nechce.

Ale zkrátka vidíš, že má to místo nepohyblivé, když se na to soustředíš. :mrgreen:

Tuhle jsem kolegyni chválila geny, ona že to má po mamince… A přitom vidím, že má svaly mezi obočím nehybné. To jsou takové tanečky.

To já to vždycky takhle schválně odpálím v diskuzi, protože mě baví být takhle na netu upřímná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.9.20 08:00
@Pudloslava píše:

Ale znáš, jen o tom nevíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
13.9.20 12:10
@terien píše:
Ale znáš, jen o tom nevíš ;)

Přesně.
Jenom to nikdo neříká… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.20 10:29

Holky a nevíte nějakou dobrou kliniku v Brně? Zrovna jsem si říkala, že krémy a masky už to přestávají zvládat a chtěla bych si tu otravnou mračivku nechat trochu vyzmizíkovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.21 20:56

Já byla na botoxu mračivky na Hybešce u Dr. Müllera. teď jsem asi 6 let nebyla, protože jsem byla těhotná, kojení, těhotná, kojení… :) ale už se těším až zase půjdu, už se necítím vůbec dobře…je mi prostě líp, když to mám vyplejší než obří nasranou rýhu..

• Citovat
  • Upravit
1881
8.1.21 21:07
@Citronella Lemonová píše:
Holky a nevíte nějakou dobrou kliniku v Brně? Zrovna jsem si říkala, že krémy a masky už to přestávají zvládat a chtěla bych si tu otravnou mračivku nechat trochu vyzmizíkovat :)

Já chodím do Estela v Líšni. Strasne sympatickej a pohodovej doktor, vše vysvětlil…v 32 jsem tam přišla s tím, že chci upravit fasádu :lol:…tak mě udělal nosoretni rýhy vyplnil kyselinou hylauronovou a vydrželo mě to rok a moc spokojená cena 4500nebo tak nějak. A doporučil botox na čelo, řekl, že kdyby mě píchal jednu stranu lehce a druhou nechal, uvidím za 5let rozdíl. 8o…teď jsem těhotná tak po šestinedělí sem tam zas ukážu.. Žádný krémy ani peeling na vrásky nepomůže, jedině už zásah…je mi 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
18.1.21 15:36

Kam chodíš jestli se mužů zeptat?

@puzzles píše:
Byla jsem už 3× na vyplnění nosoretních rýh kyselinou hyaluronovou. Doporučuju. :palec:

Edit: Asi je dobré napsat i věk. Je mi 31 a jsem hubená, takže ty nosoretní rýhy začínají být vidět.

Příspěvek upraven 12.09.20 v 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková