Úprava obličeje - botox, kyselina, či jiný zásah

12.9.20 10:52

Úprava obličeje

Ženy, je tu některá, co si nechala upravit obličej? Mám na mysli, botox, kyselina, či jiný zásah?
Chystám se se sebou po porodu něco udělat, mám hrozně unavený obličej, vrásky kolem očí a na čele, ráda bych nějakou celkovou regeneraci, vypnutí…ale ne krémy, prostě přímý zásah, vůbec se s tím neprďet :lol:
Můžete prosím nějakou proceduru doporučit, co vám opravdu pomohla? :srdce:
Nejlépe z 30ti na 16 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
626
12.9.20 11:01

Já bych do botoxu ve třiceti tedy nešla, máti na něm byla v šedesáti, jenže ta už vrásky tedy měla dost hluboké, je pravda, že jí to omladilo o pár let, ale je potřeba pak chodit pravidelně. Nechala si dát botox na čelo a kolem očí i rtů. Já na Tvém místě bych skočila za kosmetičkou, poradit se, co by bylo nejlepší. Mě třeba jeden čas chytla žehlička na vrásky, ale krémy, které k ní potřebuješ jsou dost drahé, nehledě na to, že je to pakárna :roll: Takže mě to dost rychle opustilo. Teď jsem si koupila od Nivei rozjasňovací, tónovací make-up 3 v 1 a jsem taky spokojená, je fakt dobrej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.9.20 11:03

Prosím tě nenech si radit od anonymních uživatelů, kteří tě nikdy neviděli a objednej se do dermacentra na konzultaci. Metod je dneska hodně, ale každému může vyhovovat něco jiného. Jeden nedá dopustit na botox, druhý nemá účinky téměř znát, to samé kyselina, jiný ti tu bude chválit chemický peeling a kdybys toho člověka viděla v reálu, tak se lekneš, je docela dobře možné, že tě spasí jen facelift a všechno ostatní je vyhazování peněz,… Opravdu si zajdi za odborníkem a prober to s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
12.9.20 11:03

Zaklad je najit si dobrou kliniku. Ja mam dobre reference na Formé klinik v Praze. Já osobně si myslím, ze zdrava strava, odpocinek a sport delaji take divy a bez zdravotních rizik, ale pokud jsi rozhodnutá jít touto cestou, najdi si dobrou kliniku a smele do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
12.9.20 11:28

Nemas třeba jen u zrcadla blby osvětlení? :mrgreen: Já u mamky v koupelně vypadám tak strasne sešle, ze bych se malem poslala do důchoďáku, a doma jako poupatko :mrgreen: blby ovšem je mit to naopak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.20 11:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 12:39

Botox má kolem mne tak 80% všech žen. Nepohyblivé místo mezi obočím a do různé míry i čelo. Ale lepší než hluboká orba, že…

I já ho mám, nechci furt poslouchat „proč jsi naštvaná?“ :mrgreen: TEď jsem dlouho nebyla (korona) a už to zase začíná. „Ty se zlobíš?“

A v mém věku to bude chtít už asi i chemický peeling. Nechce se mi, ale co nadělám. Se struhadlem na ksichtě taky chodit nechci. :think: :mrgreen:

Jo a na závěr - nejlepší je přirozená krása, hodně spát a stárnout s důstojností, milovat svoje vrátsky (a na tyhle procedury chodit tajně a oficiálně říkat tohle, že…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
12.9.20 13:12
@Bábrdl píše:
Botox má kolem mne tak 80% všech žen. Nepohyblivé místo mezi obočím a do různé míry i čelo. Ale lepší než hluboká orba, že…

I já ho mám, nechci furt poslouchat „proč jsi naštvaná?“ :mrgreen: TEď jsem dlouho nebyla (korona) a už to zase začíná. „Ty se zlobíš?“

A v mém věku to bude chtít už asi i chemický peeling. Nechce se mi, ale co nadělám. Se struhadlem na ksichtě taky chodit nechci. :think: :mrgreen:

Jo a na závěr - nejlepší je přirozená krása, hodně spát a stárnout s důstojností, milovat svoje vrátsky (a na tyhle procedury chodit tajně a oficiálně říkat tohle, že…)

Já o tom delší dobu uvažuju, protože přesně jak říkáš, chodit s permanentně „přednas. raným“ obličejem není nic moc, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, mám strach aby mi pak nespadlo víčko nebo tak něco. :mrgreen:

Taky mám kolem sebe pár lidí, co to absolvovali. Někdo si to chválí, někdo ne, tak nevím.

Kdysi jsem tu založila diskuzi s dotazem na tohle téma a nikdo nereagoval :mrgreen: Asi je to moc povrchní téma a tak to tady nikoho nezajímá, ani to neřeší.

Vím, že je to o sebevědomí a že je to jen vráska, to je jasný, ale chodit zamračená jako čarodějnice, když jsem ještě mladá, to se mi taky ještě úplně nechce. :nevim:

Příspěvek upraven 12.09.20 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.9.20 13:12

.

Třeba takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
12.9.20 13:14

Myslím to nadneseně, z toho bych měla strach…nechat si něco někam vpravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 13:17
@Ms.Ragdoll píše:
Já o tom delší dobu uvažuju, protože přesně jak říkáš, chodit s permanentně „přednas. raným“ obličejem není nic moc, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat, mám strach aby mi pak nespadlo víčko nebo tak něco. :mrgreen:

Taky mám kolem sebe pár lidí, co to absolvovali. Někdo si to chválí, někdo ne, tak nevím.

Kdysi jsem tu založila diskuzi s dotazem na tohle téma a nikdo nereagoval :mrgreen: Asi je to moc povrchní téma a tak to tady nikoho nezajímá, ani to neřeší.

Vím, že je to o sebevědomí a že je to jen vráska, to je jasný, ale chodit zamračená jako čarodějnice, když jsem ještě mladá, to se mi taky ještě úplně nechce. :nevim:

Příspěvek upraven 12.09.20 v 13:13

Chodí na to každá 40+
Jen se o tom nemluví :nevim: Všechny děláme, že je to otázka „dobrých genů“ že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
12.9.20 13:20
@pannda píše:
Třeba takhle…

To je přesně ono. Drtivá většina, co jde do takových zásahů to časem přežene a pak vypadají jako karikatura sebe sama.

Ani ty hollywoodský herečky to nezvládají, téměř každá vypadá hůř, než po. Divím se, že do toho ještě někdo v takovým rozsahu vůbec jde, když ty odstrašující případy jsou prostě všude. :nevim:

I ta Bella Hadid, jak má údajně téměř dokonale symetrický obličej, tak i když je hezká, vypadá prostě divně. Má takovej zvláštní unylej výraz, nebo nevím jak to říct. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 13:21
@pannda píše:
Třeba takhle…

Petře Janů je skoro sedmdesát. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.9.20 13:23
@Ms.Ragdoll píše:
To je přesně ono. Drtivá většina, co jde do takových zásahů to časem přežene a pak vypadají jako karikatura sebe sama.

Ani ty hollywoodský herečky to nezvládají, téměř každá vypadá hůř, než po. Divím se, že do toho ještě někdo v takovým rozsahu vůbec jde, když ty odstrašující případy jsou prostě všude. :nevim:

I ta Bella Hadid, jak má údajně téměř dokonale symetrický obličej, tak i když je hezká, vypadá prostě divně. Má takovej zvláštní unylej výraz, nebo nevím jak to říct. :think:

Tak jasně, že když pak vedle sebe dají fotku té herečky jako šťavnaté třicíctky a pak jako padesátky/šedesátky po zákrocích, tak „před tím“ vypadala líp :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.09.20 v 13:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
12.9.20 13:26

Byla jsem už 3× na vyplnění nosoretních rýh kyselinou hyaluronovou. Doporučuju. :palec:

Edit: Asi je dobré napsat i věk. Je mi 31 a jsem hubená, takže ty nosoretní rýhy začínají být vidět.

Příspěvek upraven 12.09.20 v 13:29

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková