Úřad práce, přednostní odbavení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
To jako fakt
? Těhotenství není nemoc (zvlášť v prvním trimestru). Možná kdyby ti bylo špatně, tak bych jako úřednice o tom uvažovala, ale jinak teda ne ![]()
Příspěvek upraven 19.01.20 v 19:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vych. cánci přednost opravdu nemají.
Tak si ty fronty pěkně užij ![]()
Sotva poch. canej test a už to chce úlevy
![]()
Příspěvek upraven 19.01.20 v 19:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, tak me napadlo, ze bych mohla jit zitra na pracak poresit neco kolem rodicaku. Ale bude to tam asi masakr, ted to resi vsichni… napadlo me, jestli nemate zkušenost, ze by tehotne mely přednostní odbavení. Sice končím 1. Trimestr, ale proč toho nevyužít kdyby to slo
jdi brzo ráno a ještě fronty nebudou. Těch těhotných tam je víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vem si s sebou rozkladaci zidlicku, pokud ti byva zle, a nevymyslej blbiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdo si myslíš že na tom ÚP je, matky v pokročilém těhotenství a matky s novorozenci a velmi malými dětmi. A ti všichni mají přednost před tebou. Takže si nepomůžeš.
Btw. dle mě troll. Na začátku těhotenství není na pracáku co o rodičáku zařizovat. Dokud není rodný list
Leda tak si vzít formuláře a to je hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicole 1234 píše:
To jako fakt? Těhotenství není nemoc (zvlášť v prvním trimestru). Možná kdyby ti bylo špatně, tak bych jako úřednice o tom uvažovala, ale jinak teda ne
Příspěvek upraven 19.01.20 v 19:52
Mám rizikové a je mi silene, ale to tam nechci vykládat. Mi slo o to jestli to neni treba v pravidlech.
- Citovat
- Upravit
Kamarádka byla na úřadě si prodloužit rodičák a před ní jedna mamina. Tak jaké pak fronty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
A kdo si myslíš že na tom ÚP je, matky v pokročilém těhotenství a matky s novorozenci a velmi malými dětmi. A ti všichni mají přednost před tebou. Takže si nepomůžeš.Btw. dle mě troll. Na začátku těhotenství není na pracáku co o rodičáku zařizovat. Dokud není rodný listLeda tak si vzít formuláře a to je hned.
Taky jsem si říkala co tam chce řešit…
Jedině, že by už jedno dítě měla doma a potřebovala to zvednout, aby vyčerpala co nejvíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám rizikové a je mi silene, ale to tam nechci vykládat. Mi slo o to jestli to neni treba v pravidlech.
není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když jsem si byla vyřizovat rodičák po ukončení mateřské, tak u nás na pracáku byly cedule, že těhotné ženy a ženy v šestinedělí mají přednost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
Ne ne ne
![]()
Jestli jsi tak líná tak si udělej datovku za 100kc na poště a řeš to doma přez net. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
A kdo si myslíš že na tom ÚP je, matky v pokročilém těhotenství a matky s novorozenci a velmi malými dětmi. A ti všichni mají přednost před tebou. Takže si nepomůžeš.Btw. dle mě troll. Na začátku těhotenství není na pracáku co o rodičáku zařizovat. Dokud není rodný listLeda tak si vzít formuláře a to je hned.
Tak může mít už jedno dítě, na které rodicak čerpá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak me napadlo, ze bych mohla jit zitra na pracak poresit neco kolem rodicaku. Ale bude to tam asi masakr, ted to resi vsichni… napadlo me, jestli nemate zkušenost, ze by tehotne mely přednostní odbavení. Sice končím 1. Trimestr, ale proč toho nevyužít kdyby to slo